Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

Mano tik baltas(toks pat kaip jusu), irgi nuo apatiniu skleidesi, o tie seniai sukrauti taip ir liko virsui ir nuzydejo patys paskutiniai. Matyt toia jų rūšys. O va ružavo, tai atvirkščiai, apatiniai žiedeliai paskutiniai nužydėjo..... ax.gif
Atsakyti
Na va. Apsirūpinau Hiacintais ax.gif
http://public.fotki....s/dscf7754.html

Ar juos dabar jau galima laistyti? Dar nevisiškai išaugę žiedkočiai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 03 vasario 2013 - 18:42
Gražuoliai.. wub.gif
Aš tai nelaistau, ir nepatariama laistyti, jie ir taip turi prikaupe maisto atsargų svogūnuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esmileja @ 2013 02 03, 21:49)
Gražuoliai.. wub.gif
Aš tai nelaistau, ir nepatariama laistyti, jie ir taip turi prikaupe maisto atsargų svogūnuose.  4u.gif

aciuks.gif
O laistyti, kai pilnai žiedas prasiskleis?
Atsakyti
As palieju siek tiek kad ir zydincius nes nepaliejus svogunas dziusta traukias ir ziedinstiebis nuleibsta.
Atsakyti
O liejat per viršų ar į padėkliuką? smile.gif Jau taip laukiu pačio žydėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
As visus lieju per virsu , tik stengiuosi neapipilti pacio svogunelio.
Atsakyti
aš tik į lėkštutę. Patikimiau ir greičiau
Atsakyti
Dar ir nuo vazono aukscio priklauso. Pas manes trys svogunai ikisti i auksta vazoneli tai per lekstute paliejus jokios naudos nebutu.
Atsakyti
Dėkui už patarimus. Skleidžiasi mano gražuoliai, namie jau pavasariu kvepia. Vakare foto įkelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai nelaisčiau schmoll.gif liejau tik kai dar žalias pumpuriukas lindo, o vėliau ne.. Ir niekas nevyto man, aišku kas dien papurkšdavau žiedą, tai gal taip atsigerdavo.. ax.gif
Atsakyti
Dar vienas pražydo. Turėjo būti oranžinis biggrin.gif "Odysseus" Nagi, pasakykite, kas iš žydinčių šiuo metu pas mane labiausiai oranžinis? biggrin.gif
Apačioje - krokai "Cream beauty".

user posted image

Papildyta:
O čia anksčiau nužydėjęs "Fondant" ax.gif

user posted image
Atsakyti