Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(DarkSecrets @ 2013 03 16, 12:21)
As nupjaunu lapus, ziedstebi, palieku vazone (BET NELAISTAU), nesu i sandeliuka (laikau tamsiai), kad apdziutu. Kai bus silta- sodinsiu i zeme. Hiacintus auginu daug metu, tai galiu pasakyti tik viena, kad ju svogunelius iki kito zydejimo- labai sunku issaugoti namu salygomis, todel geriausiai po zydejimo sodinti i zeme. Jei laikysit svogunelius saldytuve- anksciau ar veliau supus. Visa laika laikant sandeliuke- labai greitai isdzius.

Tai jau dabar sodinti?
Gimtadieniui beveik kasmet gaunu siu geliu, nes labai man grazio. Praeita pavasari pasodinau lauke, tai prazydo rudeni ir dabar jau jokios gyvybes doh.gif
Dabar turiu kelis svogunelius jau sudziuve tai gal juos rudeni sodinti, kad kita pavasari zydetu g.gif
Atsakyti
Keletas mano jacintų:

Mėlyni

Pilnaviduris

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 05 gegužės 2013 - 21:44
Kai kurie kažko "pavargę" g.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kazkada gavau tokiu mazyciu sulyg nagu didumo, tai zydi jau keli metai, bet nedideli ziedeliai ir nekart ju nekasiau, siemet noreciau perkelt i kita vieta o kada reikia iskast, panasiai kaip tulpes ar anksciau?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anoli***: 13 gegužės 2013 - 14:27
Praeita savaitgali maciau, kad mano hiacintai jau kisa nosis, ruosiasi zydeti lauke unsure.gif tai dabar jau alialiuja g.gif jau pavasati ziedu nebesulauksiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2014 01 18, 13:30)
Praeita savaitgali maciau, kad mano hiacintai jau kisa nosis,  ruosiasi zydeti lauke  unsure.gif tai dabar jau  alialiuja  g.gif jau pavasati ziedu nebesulauksiu  verysad.gif

tai kiša nosis, ar ruošiasi žydėt? mano ir hiacintai, ir krokai nosis iškišę po 2-3 cm, bet juk iki žydėjimo toli. Užmečiau prieš šalčius mulčo sluoksniu, bet netikiu, kad bus kas gero, greičiausiai nušals.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 18, 16:09)
tai kiša nosis, ar ruošiasi žydėt? mano ir hiacintai, ir krokai nosis iškišę po 2-3 cm, bet juk iki žydėjimo toli. Užmečiau prieš šalčius mulčo sluoksniu, bet netikiu, kad bus kas gero, greičiausiai nušals.

Jau kokie 2-3 cm ziedyno unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2014 01 18, 16:53)
Jau kokie 2-3 cm ziedyno unsure.gif

oho, kokie neramūs g.gif
visi kiek turi, ar tik keletas?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 18, 18:01)
oho, kokie neramūs  g.gif
visi kiek turi, ar tik keletas?

Keletas unsure.gif
Atsakyti
Mano draugė tokius "nenuoramas" išsikasė, pasodino į vazonėlius ir vienas jau kvepia namie
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 01 18, 19:00)
Mano draugė tokius "nenuoramas" išsikasė, pasodino į vazonėlius ir vienas jau kvepia namie

Jauciu ir man taip reikejo g.gif bet dabar jau saukstai po pietu unsure.gif
Atsakyti