Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

Nereikia nukarpyti. Pasodinkit tokį koks yra, jam lapai reikalingi. Juk svogūnines iškasame kai nunyksta lapai. Aš visoms svogūninėms lapus nukerpu, kai jau patys visai nugelsta. Nes nužydi , o tada dar auga ir stiprėja svogūnas.
Atsakyti
Jau žydi ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Mano hiacintai laikyti rūsyje atsibudo blink.gif Aš jų nelaisčiau visą vasarą. Ir kur man juos dabar dėti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos gėlininkės, ateinu patarimo. Šiemet labai susivėlinau nusipirkti hiacintų pražydinimui Kalėdoms. Svogūnėliai jau savaitę guli šaldytuve, kiek minimaliausiai juos reikia palaikyti prieš sodinant? Ar spėtų dar pražįsti iki Kalėdų? doh.gif 4u.gif
Atsakyti
sweikos, keliu temute aukstyn:) kaip jūsų hiacintai? pas mane zydes tuoj tuoj:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2015 02 26, 17:16)
sweikos, keliu temute aukstyn:) kaip jūsų hiacintai? pas mane zydes tuoj tuoj:) 4u.gif

O kur cia taip?Lietuvoke?Klausiu,nes galvoju ar jau vaziuot i soda.Maniau dar jokiu zydinciu augaliuku ten nebus.Pernai hiacintai ne vienu metu zydejo,matyt ankstyvumas skirtingas.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2015 03 04, 14:04)
O kur cia taip?Lietuvoke?Klausiu,nes galvoju ar jau vaziuot i soda.Maniau dar jokiu zydinciu augaliuku ten nebus.Pernai hiacintai ne vienu metu zydejo,matyt ankstyvumas skirtingas.

gal vazone bigsmile.gif
lauke pas mane dar nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 04, 15:07)
gal vazone  bigsmile.gif
lauke pas mane dar nieko  schmoll.gif

zinoma kad vazone lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, jau turbūt kalbėta, bet gal galit patarti ką daryt, kad žiedai neišstyptų? Lyg tais mažiau laistyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 02 28, 17:03)
Tikrai nereikia laukti rudens. Aš po velykų žydėjimo išnešu į lauką ir pasodinu, kitais metais žydi.  Kai tik baigsis šalčiai, neškit į lauką ir pasodinkite smile.gif
Aš pernai porą pilnavidurių buvau pasodinusi, idomu ar peržiemojo, kad šiemet ta žiema tokia keista buvo g.gif  Paprastiems tai atrodo nepakenkė, matosi "konkorėžiukai" išlindę smile.gif

QUOTE(Vidam @ 2014 03 07, 09:07)
Nereikia nukarpyti. Pasodinkit tokį koks yra, jam lapai reikalingi. Juk svogūnines iškasame  kai nunyksta lapai. Aš visoms svogūninėms lapus nukerpu, kai jau patys visai nugelsta. Nes nužydi , o tada dar auga ir stiprėja svogūnas.
tai kaip supratau stieba nupjauti , bet lapu nekirpti ir po velyku iskarto bandyti sodinti i zeme???? o pries ziema uzdengti mulco sluoksniu???
g.gif
Atsakyti
pas mane jacintų vos tik išlenda galvutės žiedų ir iškarto skleidžiasi, neišauga normalus stiebas. Kodėl taip yra , gal galite patarti ką daryti?
Atsakyti
Susidūriau su problema...rudenį susodinau jacintus: pamaišiau baltus su alyviniais, o žydi normaliai tik balti...alyviniai užaugino lapus, sukrovė žiedelius, bet jie taip ir neišsiskleidė- panašu kaip lyg būtų papuvęs stiebelis...kažin ar verta juos palikti kitiems metams ar mesti lauk? gal koks puvinys buvo svogūnėliuose?.. g.gif
Atsakyti