Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

Turiu kelis svogūnus hiacintų, gal jau reiktų sodint namie?
Atsakyti
labas,mergaites,turiu trumpa klausimuka. 4u.gif
ar jau per velu,jeigu nebeuzbereme mulcio sluoksnio ant svoguniniu geliu? verysad.gif ar yra vilciu,kad nieko nebus salciai pakenke?.. g.gif po laiko prisiminem,o sia savaite taaaaaip salta...jei ryt uzbertume,kaip sakote,patyre augintojos?ACIU. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TheAngel @ 2014 01 22, 19:02)
labas,mergaites,turiu trumpa klausimuka. 4u.gif
ar jau per velu,jeigu nebeuzbereme mulcio sluoksnio ant svoguniniu geliu? verysad.gif  ar yra vilciu,kad nieko nebus salciai pakenke?.. g.gif po laiko prisiminem,o sia savaite taaaaaip salta...jei ryt uzbertume,kaip sakote,patyre augintojos?ACIU. blush2.gif

Manau jau kaip numireliui taures padetu irnesakyk.gif
Atsakyti
mano po mulču, bet vis tiek nieko gero nebesitikiu. Tokie gražūs stori snapai sausio vidury prieš šalčius buvo išlindę g.gif O kai jie nušąla, tai tik tais metais nežydi, ar ir pačiam svogūnui jau galas?
Atsakyti
Sveikos, merginos patarkit, vyras gavo dovanų šią gėlytę, jau nužydėjo gelsta lapukai, ką man toliau su ja daryti? Kiek suprantu dėti į dėžutę su smėliu ir laukti rudens. Ar gerai supratau? Norėčiau kad pavasarį žydėtų lauke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niija @ 2014 02 28, 14:02)
Sveikos, merginos patarkit, vyras gavo dovanų šią gėlytę, jau nužydėjo gelsta lapukai, ką man toliau su ja daryti? Kiek suprantu dėti į dėžutę su smėliu ir laukti rudens. Ar gerai supratau? Norėčiau kad pavasarį žydėtų lauke  blush2.gif

Nesu specė šiuo klausimu, bet kiek žinau reikia pasodinti lauke (kai bus įmanoma), kad prikauptų jėgų kitų metų žydėjimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 28 vasario 2014 - 15:15
Šiaip reikėtų persodinti į didesnį indelį, padėti kur toliau nuo akių biggrin.gif, nepamiršti kartais palaistyti. Kai lapai visai nudžius, juos nukirpti, iškasti ir rudenį pasodinti kur lauke.
Atsakyti
Tikrai nereikia laukti rudens. Aš po velykų žydėjimo išnešu į lauką ir pasodinu, kitais metais žydi. Kai tik baigsis šalčiai, neškit į lauką ir pasodinkite smile.gif
Aš pernai porą pilnavidurių buvau pasodinusi, idomu ar peržiemojo, kad šiemet ta žiema tokia keista buvo g.gif Paprastiems tai atrodo nepakenkė, matosi "konkorėžiukai" išlindę smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 28 vasario 2014 - 16:07
O šias gėlytes galima visus metus auginti vazone namuose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 03 02, 16:47)
O šias gėlytes galima visus metus auginti vazone namuose? unsure.gif

visus metus negalim jomis mėgautis, joms reikia ramybės periodo, kai svogūnas miega ir kaupia jėgas kito pavasario žydėjimui.
Atsakyti
Mano tai pernai varkšiukui teko du kartus sužydėti. Nusipirkau irgi vazone pavasari, pražydo jis man gražiai vazone ant palanges, o kai nužydėjo išnešiau į balkoną nestiklinta, kamputį pastačiau ir jis ten man nugelto nudžiuvo. Rudeni žiūriu kad jis man vėl žalius snapiukus kiša su žiedynais, vėl parnešiau namo ir kažkur spalio pabaigoj antrą kartą pražydo. Vėl buvo išneštas į balkoną po žydėjimo, o vat šiandien aš jį su besikalančiais vėl lapeliais pasodinau gėlyne. Gana jam kankintis tam vazone ir žydėt po kelis kart per metus.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 02 28, 18:03)
Tikrai nereikia laukti rudens. Aš po velykų žydėjimo išnešu į lauką ir pasodinu, kitais metais žydi.  Kai tik baigsis šalčiai, neškit į lauką ir pasodinkite smile.gif
Aš pernai porą pilnavidurių buvau pasodinusi, idomu ar peržiemojo, kad šiemet ta žiema tokia keista buvo g.gif  Paprastiems tai atrodo nepakenkė, matosi "konkorėžiukai" išlindę smile.gif

o lapelius reikia nukarpyti ar juos palikti?Jie dabar nėra žali, bet ir nėra pageltę g.gif
Atsakyti