QUOTE (Zora @ 2004 06 28, 23:47) | ||
Dar nenusimink ,Taure..dar visas menuo yra...dar juk galit laimeti..juk sitas losimas vyksta nuo geguzes 1d. iki liepos 31d. Dar ne viskas prarasta... ![]() |
Iki liepos 31?

Gal iki birzelio 30?
Taure, o tai kokiom teisem jus ten gyvenat? Pagal koki kontrakta ar dar ka, kad taip reikia zalios kortos? Gal as kazkur kazka praleidau, kad nebesusigaudau

QUOTE (vilmuke @ 2004 06 28, 12:34) |
as jau tris metus is eiles siuntineju, ir s.... is to, nelaiminga as loterijose, o Amerika kazkuo vilioja, bent jau pamatyti ![]() |
niko cia gero

Maya, na, kad "niko cia gero" nera, tuomet ko cia pati gyveni?
Kai sedi jau JAV, nesunku atsainiai pasakyti a.m. raze AS nesutinku, kad cia jau tikrai nieko gero nebutu. As daug dalyku- ir priimtinu ir nepriimtinu man - sutitkau bei randu to ko cia tikejausi...nors ir labai pamazhu. Yra zmoniu, kuriems patinka JAV ir noretu cia apsilankyti ar gyventi.
Norge, jau siems metams losejams resultai normaliai paskelbiami iki
geguzes 15-30d, bet dar pasiliekamas rezervas issiusti pranesimus papildomai iki liepos 31d. Bet tai tik apie viena 1%visu loseju ir dazniausia tiems kurie jau gyvena, t.y. loshimo anketoje yra nurode savo gyvenama vieta JAV.
Info: Immgracijos tanybos shaltinis

Norge, jau siems metams losejams resultai normaliai paskelbiami iki
geguzes 15-30d, bet dar pasiliekamas rezervas issiusti pranesimus papildomai iki liepos 31d. Bet tai tik apie viena 1%visu loseju ir dazniausia tiems kurie jau gyvena, t.y. loshimo anketoje yra nurode savo gyvenama vieta JAV.
Info: Immgracijos tanybos shaltinis

QUOTE (Foxenas @ 2004 07 02, 02:25) |
Vat irgi nesutinku!!!! Priklauso nuo to, ko ieskai. O jei ziureti placiau, tai geram zmogui - visur gerai. ![]() |
vat ir as cia labai daug gero radau ir labai noriu tos zalios kortos, kad to gero butu dar daugiau

as taip pat galvoju kitamet losti GC , o realiai pazistu viena mergina laimejusia korta, bet ji tuo nepasinaudojo

Parašysiu ir aš ką žinau apie žalią kortą. Vieną kartą keliaujant susipažinau su tokia mergina iš Kauno. Kai išsikalbėjome, ji papasakojo, kad laimėjo žalią kortą ir po savaitės važiuos į Varšuvą. Tai buvo prieš tris metus. Toliau papasakosiu, ką iš jos sužinojau. Vienžo jų šeimos draugas suorganizavo fotografą, kad būtų pigiau visus prifotkino. O po to jie siuntė kažkur po 50 laiškų kiekvienas. Tos merginos šeimoje laimėjo ji, o vyras ne, kitoje šeimoje laimėjo ir vyras ir žmona, o tas jų draugas viską suorganizavęs ir gal 100 laiškų siuntęs nieko nelaimėjo. Svarbiausia yra tai, kaip ji man sakė, iš kur siunti laišką, nes tą mėnesį (rugsėjo ar spalio - nu kada ten jau galima siųsti) paštuose buna labai didelė apkrova ir kai kurių laiškų išviso net iš tos Lietuvos neišsiunčia, o tiesiog išmeta (čia paštui grynas "navaras" eina). Todėl jie siuntė iš Lietuvos tik kelis laiškus, o kitus iš įvairių kitų šalių. Vienžo jau nuo vasaros, kur tik turėjo pažįstamų, pvz. JAV, Anglijoje, Ispanijoje perdavė jiems laiškus ir prašė tą mėnesį, kai loterija vyksta išsiųsti.
Dėl Varšuvos, tai pasakojo, kad labai dažnai jie ten tuos fiktyviai vedusius iššifruoja, nes klausinėja pvz., koks paveikslas kabo virš jūsų lovos, kokios spalvos vyro ar žmonos dantų šepetukas ir pan. tai sako, kad praeiti fiktyviai yra labai sunku. Nes tie jų draugai, kur ir vyras ir žmona išlošė kortą negalėjo apsispręsti, ar rizikuoti išsiskiriant ir fiktyviai abiems susirandant po antrą pusę (tada įsikūrimui JAV jau gražaus pinigėlio būtų turėję) ar važiuoti abiem. Visdėlto nusprendė nerizikuoti.
Nežinau, man pačiai truputį nerealiai atrodo, kad po tiek daug laiškų siuntė (gal čia prieš 3 metus taip buvo dar įmanoma), bet, kad siųsti ne iš Lietuvos, tai čia mintis nebloga. Tikrai daugiau šansų, kad bent jau laiškas nueis, nes realiai tai ir nepatikrinsi ar išsiuntė jį iš Lietuvos ar ne.
Dar kiek atsimenu, kai pernai žiūrinėjau tą anketą, tai asmens kodo ten atrodo nereikia, todėl gali siųsti savo vardu, bet nurodyti skirtingus adresus, pvz. siunčiu vieną laišką - nurodau savo adresą, siunčiu antrą nurodau tėvų adresą, po to galima dar ir kokį draugų ar giminių adresą nurodyti... Vis šansų daugiau..
Aš irgi planuoju šiais metais pabantyti sudalyvauti toj žalioj kortoj, nes planuoju jau kelis metus, bet niekaip neprisiruošiu...
Dėl Varšuvos, tai pasakojo, kad labai dažnai jie ten tuos fiktyviai vedusius iššifruoja, nes klausinėja pvz., koks paveikslas kabo virš jūsų lovos, kokios spalvos vyro ar žmonos dantų šepetukas ir pan. tai sako, kad praeiti fiktyviai yra labai sunku. Nes tie jų draugai, kur ir vyras ir žmona išlošė kortą negalėjo apsispręsti, ar rizikuoti išsiskiriant ir fiktyviai abiems susirandant po antrą pusę (tada įsikūrimui JAV jau gražaus pinigėlio būtų turėję) ar važiuoti abiem. Visdėlto nusprendė nerizikuoti.
Nežinau, man pačiai truputį nerealiai atrodo, kad po tiek daug laiškų siuntė (gal čia prieš 3 metus taip buvo dar įmanoma), bet, kad siųsti ne iš Lietuvos, tai čia mintis nebloga. Tikrai daugiau šansų, kad bent jau laiškas nueis, nes realiai tai ir nepatikrinsi ar išsiuntė jį iš Lietuvos ar ne.
Dar kiek atsimenu, kai pernai žiūrinėjau tą anketą, tai asmens kodo ten atrodo nereikia, todėl gali siųsti savo vardu, bet nurodyti skirtingus adresus, pvz. siunčiu vieną laišką - nurodau savo adresą, siunčiu antrą nurodau tėvų adresą, po to galima dar ir kokį draugų ar giminių adresą nurodyti... Vis šansų daugiau..
Aš irgi planuoju šiais metais pabantyti sudalyvauti toj žalioj kortoj, nes planuoju jau kelis metus, bet niekaip neprisiruošiu...
tai, kad dabar ne laiskus siust rekia, o internetu siusti

QUOTE (Erika1 @ 2004 07 02, 16:04) |
Parašysiu ir aš ką žinau apie žalią kortą. Vieną kartą keliaujant susipažinau su tokia mergina iš Kauno. Kai išsikalbėjome, ji papasakojo, kad laimėjo žalią kortą ir po savaitės važiuos į Varšuvą. Tai buvo prieš tris metus. Toliau papasakosiu, ką iš jos sužinojau. Vienžo jų šeimos draugas suorganizavo fotografą, kad būtų pigiau visus prifotkino. O po to jie siuntė kažkur po 50 laiškų kiekvienas. Tos merginos šeimoje laimėjo ji, o vyras ne, kitoje šeimoje laimėjo ir vyras ir žmona, o tas jų draugas viską suorganizavęs ir gal 100 laiškų siuntęs nieko nelaimėjo. Svarbiausia yra tai, kaip ji man sakė, iš kur siunti laišką, nes tą mėnesį (rugsėjo ar spalio - nu kada ten jau galima siųsti) paštuose buna labai didelė apkrova ir kai kurių laiškų išviso net iš tos Lietuvos neišsiunčia, o tiesiog išmeta (čia paštui grynas "navaras" eina). Todėl jie siuntė iš Lietuvos tik kelis laiškus, o kitus iš įvairių kitų šalių. Vienžo jau nuo vasaros, kur tik turėjo pažįstamų, pvz. JAV, Anglijoje, Ispanijoje perdavė jiems laiškus ir prašė tą mėnesį, kai loterija vyksta išsiųsti. Dėl Varšuvos, tai pasakojo, kad labai dažnai jie ten tuos fiktyviai vedusius iššifruoja, nes klausinėja pvz., koks paveikslas kabo virš jūsų lovos, kokios spalvos vyro ar žmonos dantų šepetukas ir pan. tai sako, kad praeiti fiktyviai yra labai sunku. Nes tie jų draugai, kur ir vyras ir žmona išlošė kortą negalėjo apsispręsti, ar rizikuoti išsiskiriant ir fiktyviai abiems susirandant po antrą pusę (tada įsikūrimui JAV jau gražaus pinigėlio būtų turėję) ar važiuoti abiem. Visdėlto nusprendė nerizikuoti. Nežinau, man pačiai truputį nerealiai atrodo, kad po tiek daug laiškų siuntė (gal čia prieš 3 metus taip buvo dar įmanoma), bet, kad siųsti ne iš Lietuvos, tai čia mintis nebloga. Tikrai daugiau šansų, kad bent jau laiškas nueis, nes realiai tai ir nepatikrinsi ar išsiuntė jį iš Lietuvos ar ne. Dar kiek atsimenu, kai pernai žiūrinėjau tą anketą, tai asmens kodo ten atrodo nereikia, todėl gali siųsti savo vardu, bet nurodyti skirtingus adresus, pvz. siunčiu vieną laišką - nurodau savo adresą, siunčiu antrą nurodau tėvų adresą, po to galima dar ir kokį draugų ar giminių adresą nurodyti... Vis šansų daugiau.. Aš irgi planuoju šiais metais pabantyti sudalyvauti toj žalioj kortoj, nes planuoju jau kelis metus, bet niekaip neprisiruošiu... |
As tai kaip supratau norint dalyvauti toj loterijoj viskas vyksta internetu. Koks dar laisku siuntimas is lietuvos ar ne is lietuvos?