QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 09 23, 10:08)
Ridzi nelabai suprantu ka klausi, kokius metus? ar kaip?
Na bet vistiek as kalbu apie tuos laikus kai dar ZK losdavo ne per interneta siusdavo duomenis, o tiesiog pildydavo rastu formas ir siusadavo jas pastu...zmones nemokedavo patys uzpildyt tu laukeliu, tai prasydavo zmoniu kurie tuom uzsiimdavo ir uz pinigus uzpildydavo, tai tikrai esu girdejus ne viena atveji kaip buvo islostos ZK ir tiek.
Kai dar buvo ne internetine registracija, pirmas etapas uzsipildai anketa, kurioje tik vardas pavarde , gimimo metai ir adresas, seimos nariai jei tokiu yra, del to ir keista man pasirode, kad uz tokius duomenis dar galima pinigus moketi, antras etapas kai jau gauni pirma laiska ir yra siek tiek platesne anketa kuria uzpildyti labai daug kas moka pinigus, cia tai sutinku, mano pacios draugai mokejo 1000LT praktiskai uz nieka ir dar norejo 1000LT , kad pamokins ka reikia sakyti Lenkijoj

, visiski beprociai kas tokius pinigus sugeba susimoketi, mes aciu dievui uz jokias anketas niekam nemokejom, nes man atrodo ir taip islaidu pakanka ruosiantis i JAV...o kad pildo anketas uz draugus, pazystamus ir t.t. tai sutinku 100%, bet juk tai nieko nekainuoja