Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

QUOTE(mamia @ 2006 09 01, 10:25)
As tai nesuprantu kaip jums dar nedaiena juk Zalios Kortos loterija yra NEMOKAMA ,o kad ten Lietuvoje aferistai bando zmonems smegenis pudrinti tai jau senai aisku.

Mamia cia ne tai kad aferistai, bet zinai yra tokiu zmoniu kurie tiesiog nesugeba patys uzpildyti visko taip kaip reikia(na tarkim angliskai kazko nesupranta ), ir eina pas tarpininkus,kurie tiesiog tai uz koki tai mokesti padeda sutvarkyti ir tiek mirksiukas.gif Beja mano ex buvo advokatas ir jo ofise irgi tai buvo daroma kas norejo tas ateidavo ir jie padedavo uzpildyti uz tam tikra sumele,nedidele ten...na tiesiog popieriu paruosimas, zinai kiti ten pastu losdavo, dabar jau inetu galima vien zodziu.... 4u.gif o pati loterija zinoma kad nemokama drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nusiunciau ir as anketa, bet ir praso moketi pinigus, sakiau, jau ne nesulauksit. Tai dabar ateina ir ateina raginimas apie zalia korta, kad susimoketi, kai gaunu taip ir iskart istrinu. Juk ZK nemokama.
Atsakyti
Stai linkas su visa informacija apie loterija ,kuri prasides spalio pradzioje
http://travel.state....types_1322.html

Sekmes visiems kas joje ruosiasi dalyvauti 4u.gif
Atsakyti
mamia saunuole, visur speji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Schnecke @ 2006 09 02, 08:54)
Anokie cia aferistai. Yra daug agenturu, kurie padeda uzpildyti anketas. Ir uz tai ima pinigus. Ju yra ne tik Lietuvoje, bet ir Vokietijoje, JAV.... Uztenka tik i google suvestu Green Card mirksiukas.gif Cia tas pats kaip su Au Pair. Gali pats susiorganizuoti ir tai nieko nekainuos, bet gali per agentura ieskotis. Tuomet teks moketi tarpininkavimo mokesti.

Suprantu kai padeda uzpildyti anketas kai jau islosi pirmam etape, bet pacia pirmine anketa, kurioje reikia irasyti tik savo asmeninius duomenis ir adresa tai jau nezinau kokios cia pagalbos gali reiketi...ir tiesa sakant nesu girdejus ne vieno kad butu islose ZK mokedami pinigus, ir kodel tiek daug kalbama apie ta pati jau nnnnnnnn kartu cool.gif
Atsakyti
...ir tiesa sakant nesu girdejus ne vieno kad butu islose ZK mokedami pinigus, ir kodel tiek daug kalbama apie ta pati jau nnnnnnnn kartu cool.gif
[/quote]

O as esu girdejus ir ne viena atveji kaip buvo islosta ZK, o uzpildyti padejo visiskai kitas zmogus ir pinigus paeme uz tai kad padejo uzpildyti ax.gif juk daug kas klausia: o kaip ta rasyti,o ka tas reiskia?,todel kiti ir eina kad padetu uzpildyti ir tiek.o juk paslauga ne uz dyka,tai ir susimoka kazkiek.
Atsakyti
[quote=Puiki_mamyte,2006 09 05, 22:43]
...ir tiesa sakant nesu girdejus ne vieno kad butu islose ZK mokedami pinigus, ir kodel tiek daug kalbama apie ta pati jau nnnnnnnn kartu cool.gif
[/quote]

O as esu girdejus ir ne viena atveji kaip buvo islosta ZK, o uzpildyti padejo visiskai kitas zmogus ir pinigus paeme uz tai kad padejo uzpildyti ax.gif juk daug kas klausia: o kaip ta rasyti,o ka tas reiskia?,todel kiti ir eina kad padetu uzpildyti ir tiek.o juk paslauga ne uz dyka,tai ir susimoka kazkiek.
[/quote]
Puiki mamyte tu apie kuri etapa kalbi? g.gif
Atsakyti
3 metai,kai nuo tada loterija registruojama per interneta visada nueidavau i kompiuteriu salona ir ten man uzpildydavo anketas uz 20 litu .Ir man jokiu rupesciu. sumet laimejau ZK.
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2006 09 05, 14:57)
Puiki mamyte tu apie kuri etapa kalbi? g.gif

Ridzi nelabai suprantu ka klausi, kokius metus? ar kaip?
Na bet vistiek as kalbu apie tuos laikus kai dar ZK losdavo ne per interneta siusdavo duomenis, o tiesiog pildydavo rastu formas ir siusadavo jas pastu...zmones nemokedavo patys uzpildyt tu laukeliu, tai prasydavo zmoniu kurie tuom uzsiimdavo ir uz pinigus uzpildydavo, tai tikrai esu girdejus ne viena atveji kaip buvo islostos ZK ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
Jei ka domina Zalios kortos losimas .
Cia galima rasti VISA APPLICATION Form;
http://evisaforms.state.gov
arba JAV ambasaos svetaineje:
www.usembassy.lt per nuoroda.
Ir losimas prasidea nuo pusiaudienio pagal rytu laika Spalio 4 dienos ir iki to pacio laiko gruodzio 3d vyks anketu pildymas.DV-2008
Sekmes pildantiems! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balselys: 24 rugsėjo 2006 - 15:52
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 09 23, 10:08)
Ridzi nelabai suprantu ka klausi, kokius metus? ar kaip?
Na bet vistiek as kalbu apie tuos laikus kai dar ZK losdavo ne per interneta siusdavo duomenis, o tiesiog pildydavo rastu formas ir siusadavo jas pastu...zmones nemokedavo patys uzpildyt tu laukeliu, tai prasydavo zmoniu kurie tuom uzsiimdavo ir uz pinigus uzpildydavo,  tai tikrai esu girdejus ne viena atveji kaip buvo islostos ZK ir tiek.  4u.gif

Kai dar buvo ne internetine registracija, pirmas etapas uzsipildai anketa, kurioje tik vardas pavarde , gimimo metai ir adresas, seimos nariai jei tokiu yra, del to ir keista man pasirode, kad uz tokius duomenis dar galima pinigus moketi, antras etapas kai jau gauni pirma laiska ir yra siek tiek platesne anketa kuria uzpildyti labai daug kas moka pinigus, cia tai sutinku, mano pacios draugai mokejo 1000LT praktiskai uz nieka ir dar norejo 1000LT , kad pamokins ka reikia sakyti Lenkijoj lotuliukas.gif , visiski beprociai kas tokius pinigus sugeba susimoketi, mes aciu dievui uz jokias anketas niekam nemokejom, nes man atrodo ir taip islaidu pakanka ruosiantis i JAV...o kad pildo anketas uz draugus, pazystamus ir t.t. tai sutinku 100%, bet juk tai nieko nekainuoja smile.gif
Atsakyti
mano drauge ir sako:na anketa tai gal dar suprashciau kaip uzpildyti,bet kaip tas nuotraukas ikelti(kaip pvz.)...ir pasimeta tie,kas nesinaudja,ar retai naudojasi kompais,tad ir kreipiasi mokamos pagalbos...
Atsakyti