Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

nu va, perskaiciau ne viska, bet naudingos informacijos tikrai nemazai.. bet dar noreciau siokios tokios konsultacijos:

tarkim as laimiu ZK. Kas vyskta toliau? kur vaziuoti? ka daryti su LT esanciu nekilnojamu ir kt turtu? Kaip US ieskotis darbo? jei nesunku, papasakokit bent pora istoriju, kas ir kaip vyko po to, kas suzinojote laimeje ZK.

jei daugiau niekam tai neidomu, tai galima i AZ arba i skype. Mano skype name yra 'mergyca' ACIU! 4u.gif
Atsakyti
DV 2007 rezultatai
Gal kam seip idomu.. mirksiukas.gif

Lt kiek mazai seis metais islosusiu blink.gif
Seniau pamenu budavo net virs 2000 bigsmile.gif
Ryskiai jaucias ,kad zmones maziau lose kai prasidejo elektroninis losimas ,o ne laiskais g.gif
Atsakyti
Prasidejas jau DV 2008 metu losimas Electronic Diversity Visa Lottery

Begin SSL Application

Sekmes kas los mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 05 spalio 2006 - 23:37
QUOTE(Zora @ 2006 10 06, 00:34)
Prasidejas jau DV 2008 metu losimas  Electronic Diversity Visa Lottery  

Begin SSL Application
Sekmes kas los mirksiukas.gif

Kaip tik šiandien užregistravau ir save, ir vyrą bigsmile.gif Bet netikiu, nors tu ką, kad įmanoma, jog pasiseks doh.gif Tik kvailumo dėlei užpildžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
noriu paklausti, kokias nuotraukas dedate pildydamos anketa - pacios namuose fotografuojates ar einate i atelje?
Atsakyti
as tai namie prie sviesios vienspalves sienos pastaciau visus ir nufotkinau smile.gif Paskui pati redagavau
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2006 10 08, 17:33)
Kaip tik šiandien užregistravau ir save, ir vyrą bigsmile.gif Bet netikiu, nors tu ką, kad įmanoma, jog pasiseks doh.gif Tik kvailumo dėlei užpildžiau lotuliukas.gif

Be klaidu užpildei anketą?Nes aš klausiau migracijos centre,tipo jei suklysti-taisyt nebegalima.Tai galvoju,gal man migracijoj užpildyt-50lt kainuos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zora @ 2006 10 06, 00:34)

Kazin kodel man neatsidaro?
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2006 10 10, 01:19)

Kazin kodel man neatsidaro?

Bandyk dar karta cia ZORA blogai idejo linka.

STAI CIA
Atsakyti
Aciu,atsidare 4u.gif
O tai cia kiekvienas seimos narys turi pildyt atskirai anketas?beje,koks foto formatas turi but?
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2006 10 10, 01:58)
Aciu,atsidare 4u.gif
O tai cia kiekvienas seimos narys turi pildyt atskirai anketas?beje,koks foto formatas turi but?

Zinok niekada nelosiau tai nelabai gilinausi, bet man rodos kad taip, vaikam tai ten kazkaip jei neklystu iki 21 metu nereikia pildyt nuo 21 jau pildo atskirai...bet tu palauk kol atrasys daugiau ismanaciu apie loterija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 10 10, 11:07)
...bet tu palauk kol atrasys daugiau ismanaciu apie loterija  4u.gif

Laukiu 4u.gif
Kas galetų man viską detaliai išaiškint kaip pildyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif Na ten suprantu:vardas,pavarde ir pan, bet vat kazkaip su foto bijau, nes mane prigasdino,kad jei blogai idesi,bus ragai..
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2006 10 10, 02:48)
bet vat kazkaip su foto bijau, nes mane prigasdino,kad jei blogai idesi,bus ragai..

Jo jo ten foto kazkaip turi buti labai ypatingai mirksiukas.gif mano broliskaip pilde pernai ar kada cia tai ten pixeliu skaiciuis turejo atitikt, su photoshopu taise blush2.gif zodziu palauk atsikels mamytes is usa papasakos tau smulkiau drinks_cheers.gif

Dabar paziurejau del tu foto taisykliu tai ten labai issamiai paaiskinta kaip nufotografuoti, koks fonas, kiek ko turi matytis kiek pixeliu /incu ir t.t.t paskaityk tikrai neatrodo sudetingai.... be akiniu, kad nebutu seseliu ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 10 spalio 2006 - 12:06