Įkraunama...
Įkraunama...

Martinis ir kokteiliai su juo

o man skaniausiai martini gerti skiesta su mineraliniu,bet daug jo pilti nereikia ir citrinos griezinelis,tada ne taip sirdis apsala mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2009 01 29, 23:49)
o man skaniausiai martini gerti skiesta su mineraliniu,bet daug jo pilti nereikia ir citrinos griezinelis,tada ne taip sirdis apsala mirksiukas.gif

O mineralinis su burbuliukais ar ne g.gif Įdomus variantas, reiktų pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
su burbuliukais,pabandyk tikrai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Man skaniausiai martinis su spraitu ir citrina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2006 05 22, 16:30)
Martinis ar kitas vermutas(raudonas) 50 ml,+50ml degtines+50ml apelsinu sulciu+ledukai



QUOTE(kutuke @ 2007 12 08, 21:42)
Man skaniausias toks: 100 ml Martini raudono, gazuoto naturalaus mineralinio vandens (pilu pagal skoni), ir idedu citrinos.



Kokių dar galima kokteiliukų pasidaryti su raudonu martiniu be išvardintų? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 22 spalio 2009 - 15:28
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 22, 14:27)
Kokių dar galima kokteiliukų pasidaryti su raudonu martiniu be išvardintų? blush2.gif

raudonas martinis su raudonuju apelsinu sultimis arba spanguoliu sultimis aisku ledukai 4u.gif
Atsakyti
Vermutas + žalioji šalta arbata + mėtos lapelis wub.gif
Atsakyti
Martinis, toks pats kiekis degtines, ananasu, bananu, apelsinu sulciu. Nerealiai skanu, alkoholio visai nesijaucia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 22, 17:27)
Kokių dar galima kokteiliukų pasidaryti su raudonu martiniu be išvardintų? blush2.gif


nezinau, ar buvo mineta, taciau raudonas martinis + kola + ledukai. Labai labai skanu, mes darydavom 50/50, tai alkoholio isvis nesijaucia, geriasi skaniai ir greitai, tik va tame buna kokteiliu blogybe, kazkaip nejucia girteji biggrin.gif
Atsakyti
Labai skanu yra sumaišyti lygiomis dalimis balta ir raudona vermutus, pvz po 100 ml, deti i auksta taurę daug ledo, ir ideti kokius keturis griežinėlius apelsino, būtent jo, o ne citrinos, ir su šiaudeliu arba kokteiliams maišyti skirtu pagaliuku pagrusti ta apelsina ar pamaišyti, kad išsiskirtų ir saldžios sultys, ir kartumas iš odelės. Laabbai skanu smile.gif)
Beje, tos taurės V formos, tai nevisiškai skirtos vermutui... Ledas patiekant jose kokteilius nesideda, isškirtinu atveju nebent grūstas, jos yra daugiau apskritai kokteilinės, o kokteiliai jose patiekiami prieš tai tas taures gerai atšaldžius. Tiesiog lipo toms taurėms pavadinimas "martini" taurės. Nors galima aišku iš jų gerti ir tiesiog baltą vermutą smile.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Dazniausiai tai martinis + sprite+ citrina + ledukai.
Kartais su gazuotu mineraliniu. Ir visai neblogai su obuoliu sultimis, duoda tokio rugstumo.
Atsakyti