Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

Ne KV tema, bet dalinuosi... Buvo gera klausytis smile.gif

Lektorius Darius Ražauskas: http://www.youtube.c...0&feature=g-upl
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2011 12 03, 16:59)
Labukas. Niekaip neprisiruosiau cia parasyti, bet jau taip pasidare blogai, kad prasau jusu pagalbos. Mano maziukas serga ir tesiasi jam jau pakankaimai ilgai viskas. Visu priezastys tai, kad musu tetis isvaziaves i UK. Jis jo ilgisi ir jam nuo to (taip jau as bent galvoju, nes matau kaip jis keiciasi ir jauciu ta) prasidejo blogis su sveikata. Darem viska ko cia net nepradesiu rasyti ir galiausiai dabar jam sinusitas, o mes turim per dvi savaites kazkaip pasveikti, nes turim bilietus i vaziuojam pas teti i svecius svesti Kaledas. Kol jam buvo pablogejimas jis buvo priziurimas mociutes, aisku ji privargo ir prasidejo jos kalbos, kaip ji pavargo, ka daryti, jam vis blogin, kol as pati nepaemiau viska i sirdy ir dabar kaip isvyti ta bloga minty, kad vaikas pasveisk, kad jam viskas bus gerai. Prasau kaip vizualizuot, kokius zodzius panaudot. Man niekas neateina i galva, nes labai uzsiemus esu su jo. Valom nosyte, viena puse vis neatsidarosi, uzburke ir nuo to mums prasidejo jau akyciu puliavimas. Dabar sedim ant vaistu, vitaminu ir vartojam gyvasias bakterijas. Naktimis miegam blogai. Bet viltys vistiek manes nepalieka. Jam butinai reikia pamatyti teti.

Kodėl klausi šioje temoje? Vizuzlizacija tokiu atveju nepadės schmoll.gif Mokėtum bioenergetiškai nosį valyti, jau būtų vaikas pasveikęs. O geriausi vaistai yra gelomyrtolis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 04, 18:31)
Kodėl klausi šioje temoje? Vizuzlizacija tokiu atveju nepadės  schmoll.gif  Mokėtum bioenergetiškai nosį valyti, jau būtų vaikas pasveikęs. O geriausi vaistai yra gelomyrtolis.

Zinok ant to greicio ir neieskojau kitos temos, tiesiog atsisedau is nevilties tos ir parasiau. O bioenergetiskai nemoku valyti nosies verysad.gif Rodos tvarkomes po truputuka ir tikiu, kad susitvarkysim. Gal tikejimas irgi neblogai ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Manyciau reiketu vaikui pasakyti, kad jeigu jis labai nores, jis gali pasveikti. O tetuka gales pamatyti tik pasveikes. Na tai motyvuos jo stipru troskima.
Ir nustokit kartoti "viskas blogyn". Keiskit, kasdien po trupiniuka, po trupuciuka sveikstam, net jeigu rezultatu ir nematyti angelai dirba savo nematoma darba 4u.gif

Linkiu paciu graziausiu ir sveikiausiu kaledu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelele21 @ 2011 12 04, 13:12)
Laba diena  smile.gif
Apie KV jau zinau apie pora metu, turiu viena knyga "Jusu pasamones galia" tai laikas nuo laiko paskaitineju. Norejau paklausti ar taikydamos/mokydamosios kaip KV panaudoti gyvenime naudojates keleta knygu ar pasirenkate viena kokia ir vadovaujaties ja?  smile.gif  noreciau pabandyti tuo uzsiimti tik neisivaizduoju ar uztenka man sitos knygos?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

As skaiciusi ne viena knyga, jeigu tave domina si tema, tikrai verta dar kazka paskaityti is nurodyto sarasiuko, bet tam, kad sekmingai naudotumeis kv tau uztenka ir Merfio tiesu smile.gif Sis autorius yra labai paprastai isaiskines kai kuriuos visatos desnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 04 gruodžio 2011 - 18:41
Domiuosi vizualizacija jau senokai, bet dar nenusprendžiau tikėti ar ne g.gif gal tiesiog reikia išbandyti bigsmile.gif kuri galit pasakyti, ko negalima/nederėtų (moralės ar kitais sumetimais) vizualizuoti?
Mane seniai domina vienas materialus dalykas, bet nežinau, ar "gražu" siekti moralinės naudos tokiu būdu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 04 gruodžio 2011 - 19:55
Jeigu žmogus tampa sąmoningesnis (o tai reiškia, jog jis tiesiog savo vidumi išmano protą, pastebi savo mintis, jausmus, motyvus ir, žinoma, save), tai jo kančia gyvenime ima sparčiai nykti, ir jis tampa laimingesnis su kiekviena diena.
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 12 04, 20:20)
Jeigu žmogus tampa sąmoningesnis (o tai reiškia, jog jis tiesiog savo vidumi išmano protą, pastebi savo mintis, jausmus, motyvus ir, žinoma, save), tai jo kančia gyvenime ima sparčiai nykti, ir jis tampa laimingesnis su kiekviena diena.

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 12 04, 22:20)
jis tiesiog savo vidumi išmano protą

Nelabai supratau situ zodziu.
Truputi juokinga, kai pasak taves zmogus tampa laimingesnis su kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 04, 20:40)

Truputi juokinga, kai pasak taves zmogus tampa laimingesnis su kiekviena diena smile.gif

Čia kaip kam. Man tai tinka.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 04, 19:48)
Manyciau reiketu vaikui pasakyti, kad jeigu jis labai nores, jis gali pasveikti. O tetuka gales pamatyti tik pasveikes. Na tai motyvuos jo stipru troskima.
Ir nustokit kartoti "viskas blogyn". Keiskit, kasdien po trupiniuka, po trupuciuka sveikstam, net jeigu rezultatu ir nematyti angelai dirba savo nematoma darba  4u.gif

Linkiu paciu graziausiu ir sveikiausiu kaledu  4u.gif

Nuosirdus ACIU Mirabella 4u.gif
Atsakyti
Pasieke gandai is Lietuvos, kad jau pradejo snigti 4u.gif issipildys mano svajone - snieguotos kaledos Lietuvoje
Atsakyti
Jeigu galima ateinu pasiguost ir pasidalint mintimis...man dabar labai sunkus metas,vienas liūdesys,apatija viskam,nėra noro niekam išvis juodas periodas.Kadangi minčių galia ir vizualizacija jau senokai duomiuosi,ją praktikuoju ir žinokit,nežinau ar čia mano pačios klaidingas užsiciklinimas,bet,rodos,kuo daugiau stengiuosi,tuo labiau viskas nesiseka...bandau koncentruotis tik ties teigiamom mintim,vizualizuoti gražius,norimus dalykus,bet atrodo niekas neveikia,niekas nevyksta.O skaitau dabar visas iš eilės tokios tematikos knygas ir nors pati esu susijusi su psichologija niekas nepadeda...net nežinau,gal aš tiesiog "nemoku" gyventi kaip moko "Paslaptis"? verysad.gif doh.gif
Atsakyti