Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

Noreciau pasiklausti del V.Megre knygos Anastasija. Ar visos knygos vertos demesio ? 4u.gif Beje ar nepajutote kazko naujo po 2011.11,11 11:11 ?
Man atrodo lyg kazkokia papildoma ramybes ir pozityvizmo doze gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 12 05, 20:36)
Beje ar nepajutote kazko naujo po 2011.11,11 11:11 ?
Man atrodo lyg kazkokia papildoma ramybes ir pozityvizmo doze gavau  biggrin.gif

Man irgi panašiai smile.gif
Atsakyti
Diana, yra daug nemokanciu, netgi cia.. Kiekvienas gyvena kaip jam iseina. Vienam geriau, kitam sunkiau. Finale tai ne taip ir svarbu pagal Ka gyventi, pagal "paslapti" ar paciai pasislepus. Daug svarbiau, jauciu sirdimi, gyventi pagal tai, kokia paslapti Tau kuzda Tavo sirdis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2011 12 05, 20:12)
Jeigu galima ateinu pasiguost ir pasidalint mintimis...man dabar labai sunkus metas,vienas liūdesys,apatija viskam,nėra noro niekam išvis juodas periodas.Kadangi  minčių galia ir vizualizacija jau senokai duomiuosi,ją praktikuoju(!!!!???) ir žinokit,nežinau ar čia mano pačios klaidingas užsiciklinimas,bet,rodos,kuo daugiau stengiuosi,tuo labiau viskas nesiseka...bandau(!) koncentruotis tik ties teigiamom mintim,vizualizuoti gražius,norimus dalykus,bet atrodo niekas neveikia,niekas nevyksta.O skaitau dabar visas iš eilės tokios tematikos knygas ir nors pati esu susijusi su psichologija niekas nepadeda...net nežinau,gal aš tiesiog "nemoku" gyventi kaip moko "Paslaptis"? verysad.gif  doh.gif

Visi atsakymai jusu pacios parase.
Be to visatoje nera termino greitai, neuzilgo, ilgai. Viskas vyksta tada kai reikia. Jeigu erzina, kad rezultatas negaunamas akimoju, tai jusu visos vizualizacijos ir tariamiai pozityvus mastymas suniui ant uodegos. Kai apsisprendziate eiti nusipirkti pieno ar nuejusi puse kelio persigalvojate? "einu pirkti pieno, ai ne neisiu, gal bus ispirktas, o visdelto reiketu nueiti ir paziureti gal bus... bet ai ne nebus piena vaikams isperka... bet reikia eiti skaniai atsigerciau...nu bet ne man vistiek nesiseka, oras sumautas, lyja niekur neisiu, vistiek, kad ir ka daryciau nesiseka".
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 12 05, 20:02)
Pasieke gandai is Lietuvos, kad jau pradejo snigti 4u.gif  issipildys mano svajone - snieguotos kaledos Lietuvoje

Kur čia taip pasisekė?
Atsakyti
Pas mus cia sninga... suzinojau is veidaknyges biggrin.gif
Atsakyti
Aniele, gali būt,kad geriausias efektas yra tada,kai pats širdyje jauti,jog viską darai teisingai,bet va atrodo knygoj parašyta,kad viskas taip lengva "nori-gauni",o kai realiai bandai tai padaryti viskas tampa daug sudėtingiau unsure.gif
*Mirabella* ,dėkui už komentarą.Tikiu,kad jūsų žodžiuose yra tiesos,aš ir pati suprantu,kad greičiausiai esu per daug užsiciklinus,per mažai pasitikiu savim,o į nesekmės išvis baisiai jautriai reaguoju vos kas ir ašaros ir,kad reikia daugiau tvirtumo savo veiksmuose,kaip,kad jūs aprašėte pavyzdyje su pienu doh.gif Vis paskaitau šitą temą ir tikrai randu labai daug protingų pasisakymų,bet va,kai bandau tai praktiškai taikyti kažkaip ne taip išeina viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2011 12 06, 15:38)
bet va,kai bandau tai praktiškai taikyti kažkaip ne taip išeina viskas doh.gif

O kam save taip smarkiai spausti. Kaip iseina taip gerai, pamazu viskas susitvarkys, niekas nebuna viename lygmenyje amzinai. Ir sekme ir pasitikejimas ir visa kita gali jau ateiti ir ryt ir siandien popiet. 4u.gif as zinau, kad visko norisi cia ir dabar, ir tai irgi gerai, labai zmogiska
Atsakyti
Kiek save pastebiu, kai atsiranda chaosas ir viskas slysta is po koju, tada ateina vizualizacijos issipildymas 4u.gif 4u.gif 4u.gif todel kai kazkas keisto pradeda detis zinau, jog tai i gera, o ar to negaletume pavadinti visatos tikrinimu ? Visata tikrina ar esame pasiruose g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 12 06, 21:12)
Kiek save pastebiu, kai atsiranda chaosas ir viskas slysta is po koju, tada ateina vizualizacijos issipildymas 4u.gif  4u.gif  4u.gif  todel kai kazkas keisto pradeda detis zinau, jog tai i gera, o ar to negaletume pavadinti visatos tikrinimu ? Visata tikrina ar esame pasiruose g.gif

Ir as manau, kad tikrina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 12 06, 22:12)
Kiek save pastebiu, kai atsiranda chaosas ir viskas slysta is po koju, tada ateina vizualizacijos issipildymas 4u.gif  4u.gif  4u.gif  todel kai kazkas keisto pradeda detis zinau, jog tai i gera, o ar to negaletume pavadinti visatos tikrinimu ? Visata tikrina ar esame pasiruose g.gif

Ką būtent turima omenyje norėčiau suprasti? smile.gif
Keistų nekeistų nutikimų dažnai juk pasitaiko, o kuomet Visata jau tikrina g.gif
kaip atskiriate "patikrinimus" nuo savo paties susikurto chaoso arba vidaus atspindžio išorėje?
Atsakyti
Niekas nieko netikrina. O tuo labiau Visata smile.gif . Žmonės perdėm viską vertina savo išmoktais, susikurtais stereotipais. Nejaugi galvojate, kad žmogiškasis mokyklos egzaminų modelis galioja visoje Visatoje? Tada turime pasigirti turintys be galo skurdžią vaizduotę ir negana to, tokią pačią skurdžią vaizduotę primetame begalinę, nepaprastą įvairovę sukūrusiam Kūrėjui. Jam nė motais kažką tikrinti, nes Jam ir taip aišku, kas mes ir ko verti. Kūrinys savo Kūrėjui - ne paslaptis. Čia mums svarbu išmokti kurti savęs nepaneigiant.
...Prieš ateinant didelei bangai, jūra tarsi atsitraukia nuo kranto, palikdama tuščią krantą...
...Prieš nušvintant aušrai, dangus ypatingai pajuoduoja, oras atšąla...
...Prieš sukuriant paveikslą, ant kūrėjo stalo siaubinga betvarkė...
Juk tai kažką sako, ar ne?
Atsakyti