QUOTE(eupforia @ 2011 12 08, 20:51)
na jei jis būtų Kaune, aš nueičiau vien dėl to, kad iššsiaiškint ar tikrai nieko naujo nesužinočiau. Nes perskaičiau ir išstudijavau jau turbūt viską, kas su KV susiję(ir ne po vieną kartą), idomu ką ten naujo dar pasakytų
Nieko naujo nepasakytų

. Perskaičiau čia pateiktą skelbimą ir jau žinau, pagal kokią knygą tas seminaras paruoštas. Temos sutampa su tos knygos skyriais. Tikrai, galima būti ramiai, nieko naujo, tik užtvirtinamos žinomos tiesos.
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 09, 00:27)
Sveikos merginos. As cia vel su savo klausimeliu ne i tema. Bet kadangi dauguma is jusu turi daugiau patirties , jusu atsakymai man isties svarbus.
Esu tokioj situacijoj, kad turiu priimti sprendima. As jau buvau nusprendus teigiamai, bet mama yra priesingos nuomones. Ka daryti, klausyti saves ir rizikuoti ar klausyti mamos taciau taip ir nesuzinoti ar laimeciau ar pralosciau gyvenimo "zaidima". Kiek mamos vaidmuo, itaka svarbus suaugusiam zmogui?
Visus sprendimus turėtum priimti pati. Bet. Jeigu sprendi
tik viską logiškai apskaičiuodama, yra galimybė, kad mamos lūpomis kalba tavo širdies išmintis (nesvarbu, ar suaugus, mama su tavimi turi širdies ryšį visą gyvenimą). Gali būti, kad ji jaučia tai, ko tu neužčiuopi ir garsiai tai įvardija. Viskas priklauso nuo to, ar tu "girdi" savo širdį, geriausius prendimus pasiūlo ji
Bet kokiu atveju, jei nieko nedarysi, tai taip ir nesužinosi, kame buvo teisybė. Gyvenimo grožis veikloje