QUOTE(eupforia @ 2011 12 11, 15:58)
tai jau tikrai... ir sapnai šį mėnesį tokie aplanko, kad prabundi ir galvoji - ačiū Dievui gyva
O as snd prabudus pagalvojau, aciu Dievui tai ne sapnas
Papildyta:
QUOTE(Tauri @ 2011 12 11, 18:49)
Aš dar galvoju taip.
Moteris nori palikti vyrą, kai jis kažkuo netenkina, kažkokiom blogom savybėm. Bet kadangi moteris pati kuria vyrą iš vidaus, tai ar ji nebus visiškai netteisi sukūrusi monstrą ir po to tą monstrą palikusi.
Čia labai jau grubus toks apibūdinimas išėjo

Bet supratot ką turiu omeny.
O as galvoju mes kiekvienas esam atsakingi uz save pacius. Jeigu vyras monstras, tai jis pirmiausia atsakingas, kad toks yra

Jam is esmes yra visos galimybes tobuleti ir jeigu moteris jo kaip asmenybes neaugina, tai kodel jie patys buna isikibe tu moteru kaip gelbejimosi rato. Paleisti nenori, o gyventi kartu normaliai nenori.
Turiu toki pazistama uzsenieti (cia vel ne i tema), su kuriuo bendraujam tik draugiskai. Jis turi ilgamete drauge, sugyventine kaip pas mus liaudyje sakoma, bet viena diena man pareiske, kad baisiai noretu isimyleti. Tai as jam iskeliau klausima, kad stai jeigu jo noras issipildytu, na kiek jis pabutu pilnai patenkintas... menesius, metus, o kas paskui, juk dazna moteris nori seimos, normalaus gyvenimo (jis ir pats nebe jaunuolis). Tai sakau, apsispresti reikstu kuria nors moteri iskaudinti. Is vienos puses iskaudintum arba zmogu prie kurio esi be galo prisirises bet tau su juo nuobodoka, arba zmogu, del kurio esi pametes galva, bet po daugel metu gyvenimo su juo taip pat tau gali buti nuobodoka. Ir ka isgirdau atsakyma, kad jis nera pajegus man atsakyti i klausima ka pasirinktu