Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 11, 16:12)
Gal nedelsk ir keisk jau šiandien  mirksiukas.gif

na neee... čia reikalas liečia valdžios atstovus, o jie juk savaitgali jaučiasi nusipelnę poilsio... smile.gif bet užtat padariau vieną gerą darbą - prieš porą dienų išmečiau iš gyvenimo žmogelį, su kuriuo bendravimas paskutiniu metu kėlė vien blogas emocijas. atsikračiau galima sakyti kaip kokio nereikalingo daikto, stabdančio progresą. Tai dabar net galvoj šviesiau patapo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 11, 16:17)
na neee... čia reikalas liečia valdžios atstovus, o jie juk savaitgali jaučiasi nusipelnę poilsio... smile.gif bet užtat padariau vieną gerą darbą - prieš porą dienų išmečiau iš gyvenimo žmogelį, su kuriuo bendravimas paskutiniu metu kėlė vien blogas emocijas. atsikračiau galima sakyti kaip kokio nereikalingo daikto, stabdančio progresą. Tai dabar net galvoj šviesiau patapo... ax.gif

Tai dar susirink savo dalis, kurias tam žmogučiui atidavei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 11, 16:25)
Tai dar susirink savo dalis, kurias tam žmogučiui atidavei  mirksiukas.gif

hmm.... tai kad viskas kaip ir prie manęs, visos mano dalys biggrin.gif kartais tenka gailėtis to, ką padarei, bet ačiū Dievui užteko sveiko proto iš viso to pasitraukti ir neleisti toliau savęs žaloti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 11, 16:31)
hmm.... tai kad viskas kaip ir prie manęs, visos mano dalys biggrin.gif kartais tenka gailėtis to, ką padarei, bet ačiū Dievui užteko sveiko proto iš viso to pasitraukti ir neleisti toliau savęs žaloti smile.gif

O tu gerai apsičiupinėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 11, 16:36)
O tu gerai apsičiupinėk  mirksiukas.gif

... tai kad kažkaip nepatogu save čiupinėti biggrin.gif gal su galva ir ne viskas gerai, ale ten be spec. aparatūros neįlysi... visur kitur lyg ir viskas tvarkoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 11 gruodžio 2011 - 16:40
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 11, 17:25)
Tai dar susirink savo dalis, kurias tam žmogučiui atidavei  mirksiukas.gif

Šitie žodžiai buvo skirti ne man, bet net nustėrau juos perskaičius. Paskutiniu metu vizualizuoju skyrybas su vyru, žinau, kad daug savęs esu jam atidavusi, bet kad dar turėsiu susirinkti savo dalis, nepagalvojau....
Ačiū, vaižgante 4u.gif
Atsakyti
Aš dar galvoju taip.

Moteris nori palikti vyrą, kai jis kažkuo netenkina, kažkokiom blogom savybėm. Bet kadangi moteris pati kuria vyrą iš vidaus, tai ar ji nebus visiškai netteisi sukūrusi monstrą ir po to tą monstrą palikusi.

Čia labai jau grubus toks apibūdinimas išėjo smile.gif Bet supratot ką turiu omeny.
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 12 11, 19:49)
Aš dar galvoju taip.

Moteris nori palikti vyrą, kai jis kažkuo netenkina, kažkokiom blogom savybėm. Bet kadangi moteris pati kuria vyrą iš vidaus, tai ar ji nebus visiškai netteisi sukūrusi monstrą ir po to tą monstrą palikusi.

Čia labai jau grubus toks apibūdinimas išėjo smile.gif Bet supratot ką turiu omeny.

Galbūt jūsų žodžiuose ir yra tiesos 4u.gif Bet jo kurti aš negaliu, man tai per daug sunku. Kas liečia dvasinį tobulėjimą, mes su juo einame į skirtingas puses. Tiesiog jaučiu, kad aš privalau išsivaduoti nuo jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 12 11, 18:49)
Aš dar galvoju taip.

su kiekvienu žmogumi būdamos mes jaučiamės skirtingai, todėl aš labai vertinu tuos žmones savo aplinkoje, su kuriais galiu būti savimi, nereikia apsimetinėti, galima laisvai reikšti mintis... nežinau kiek tai susįję su kito žmogaus kūrimu, bet manau savo buvimu šalia kitus veikiame taip pat kaip ir jie mus. Esu girdėjusi ir pajutusi, kad mano kompanijoje žmonės atsipalaiduoja, gal sakau tai nėra blogai... ax.gif o dėl savęs susirinkimo Vaižgantė turbūt turėjo omeny ne tik fizinį atsitraukimą nuo žmogaus, bet ir vidumi. Jokių minčių, jokio pykčio, nusivylimo, keršto jausmo, negyventi prisiminimais...tiesiog nieko nejausti. va su šituo viskuo būna sunku tvarkytis. Bet atsitraukus fiziškai pasveikimas įmanomas. Aišku laiko, jausmų, emocijų, atiduotų tam žmogui jau nesusigražinsim, bet jei atsisakysim toliau dovanoti save tam, kas nėra to vertas - manau su laiku viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 11, 15:58)
tai jau tikrai... ir sapnai šį mėnesį tokie aplanko, kad prabundi ir galvoji - ačiū Dievui gyva blink.gif  biggrin.gif

O as snd prabudus pagalvojau, aciu Dievui tai ne sapnas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauri @ 2011 12 11, 18:49)
Aš dar galvoju taip.

O as galvoju mes kiekvienas esam atsakingi uz save pacius. Jeigu vyras monstras, tai jis pirmiausia atsakingas, kad toks yra g.gif Jam is esmes yra visos galimybes tobuleti ir jeigu moteris jo kaip asmenybes neaugina, tai kodel jie patys buna isikibe tu moteru kaip gelbejimosi rato. Paleisti nenori, o gyventi kartu normaliai nenori.

Turiu toki pazistama uzsenieti (cia vel ne i tema), su kuriuo bendraujam tik draugiskai. Jis turi ilgamete drauge, sugyventine kaip pas mus liaudyje sakoma, bet viena diena man pareiske, kad baisiai noretu isimyleti. Tai as jam iskeliau klausima, kad stai jeigu jo noras issipildytu, na kiek jis pabutu pilnai patenkintas... menesius, metus, o kas paskui, juk dazna moteris nori seimos, normalaus gyvenimo (jis ir pats nebe jaunuolis). Tai sakau, apsispresti reikstu kuria nors moteri iskaudinti. Is vienos puses iskaudintum arba zmogu prie kurio esi be galo prisirises bet tau su juo nuobodoka, arba zmogu, del kurio esi pametes galva, bet po daugel metu gyvenimo su juo taip pat tau gali buti nuobodoka. Ir ka isgirdau atsakyma, kad jis nera pajegus man atsakyti i klausima ka pasirinktu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gyvūnėlio ausytė baisiai raudona verysad.gif , ką būtų galima vizualizuoti?
Atsakyti
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 12 12, 14:08)
Gyvūnėlio ausytė baisiai raudona  verysad.gif , ką būtų galima vizualizuoti?

Bekit pas veterinara, galbut ausyciu uzdegimas.
Atsakyti