Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

QUOTE(Amelie @ 2011 12 21, 19:35)
Paaiškinkit man, naivuolei, iš kur trandasi tiek sielų, kurios galėtų įsikūnyti į vis didėjantį milijardais gyventojų skaičių?

Sielos gyvena ne tik Žemėje ax.gif Kiek jų yra iš viso, tik Kūrėjas težino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 20, 21:00)
Pvz., šaukštelius gražiai sulankstys smile.gif

o tikslas to koks? Prieš save pasirodyti koks aš kietas,ar prieš kitus kietą laužti?
QUOTE(Amelie @ 2011 12 21, 19:35)
Paaiškinkit man, naivuolei, iš kur randasi tiek sielų, kurios galėtų įsikūnyti į vis didėjantį milijardais gyventojų skaičių?

iš kur randasi nežinau,bet ar galvoji kad jei jau mes gyvenam ant žemės tai tuo viskas ir užsibaigia? Ar bent kada bandei pamąstyti kokio dydžio yra mūsų visata? Žmogui ją apkeliauti reiktų 13 milijardų metų!!! Tai kas tie 7 milijardai žmonių lyginant su tuo.
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2011 12 21, 20:11)
o tikslas to koks? Prieš save pasirodyti koks aš kietas,ar prieš kitus kietą laužti?

Tikslas susijęs su tema mirksiukas.gif Šaukšteliai lankstomi naudojant minties galią mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 21, 20:54)
Tikslas susijęs su tema  mirksiukas.gif  Šaukšteliai lankstomi naudojant minties galią  mirksiukas.gif

kam to reik?
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2011 12 21, 22:55)
kam to reik?

Treniruotėms biggrin.gif
Kas bėga maratoną nesitreniravęs?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 21, 21:54)
Tikslas susijęs su tema  mirksiukas.gif  Šaukšteliai lankstomi naudojant minties galią  mirksiukas.gif

nu kiek metų tuos šaukštukus lankstyt galima, negi taip sunku naujos veiklos susigalvot? Turbūt jau koki skladuką prilankstytų šaukštelių turit. vargšai šaukšteliai pakliuvę į išniekintojų, lankstytojų rankas, kurie turi minties galią, bet protingų minčių ne. sad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 22, 00:07)
Treniruotėms  biggrin.gif
Kas bėga maratoną nesitreniravęs?

kai tiek laiko trunka treniruotės, panašu, kad tiesiog nėr talento maratonui
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 21, 20:36)
Sielos gyvena ne tik Žemėje  ax.gif  Kiek jų yra iš viso, tik Kūrėjas težino  biggrin.gif

kaip gyveni? A naujų nimbų neprisivizualizavai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledu.senialis @ 2011 12 22, 00:35)
nu kiek metų tuos šaukštukus lankstyt galima, negi taip sunku naujos veiklos susigalvot? Turbūt jau koki skladuką prilankstytų šaukštelių turit. vargšai šaukšteliai pakliuvę į išniekintojų, lankstytojų rankas, kurie turi minties galią, bet protingų minčių ne. sad.gif
Papildyta:
kai tiek laiko trunka treniruotės, panašu, kad tiesiog nėr talento maratonui
Papildyta:

ooo, pasirodo mes dar ir intelekto sužalotų maratono nugalėtojų turime.... lotuliukas.gif
Atsakyti
ekstraseansu musyje(ne lietuviskame) viena dalyve buvo tiesiog ziurove,o apie kita pasakojo kad istikus nelaimei ji patikejo savo ir auksciausiom jegom.todel man ir iskilo klausimas ar imanoma tapti aiskerege vien tuom patikejus?
Atsakyti
QUOTE(sweetypie @ 2011 12 22, 02:31)
ekstraseansu musyje(ne lietuviskame) viena dalyve buvo tiesiog ziurove,o apie kita pasakojo kad istikus nelaimei ji patikejo savo ir auksciausiom jegom.todel man ir iskilo klausimas ar imanoma tapti aiskerege vien tuom patikejus?

Ar įmanoma tapti zebru vien tuo patikėjus?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 22, 07:31)
Ar įmanoma tapti zebru vien tuo patikėjus?

lotuliukas.gif Ir vistik tikėjimas - didelė jėga. Ko gero vienaip ar kitaip įmanoma viskas, kuo patikime, kad gali būti įmanoma. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 22, 10:17)
lotuliukas.gif Ir vistik tikėjimas - didelė jėga. Ko gero vienaip ar kitaip įmanoma viskas, kuo patikime, kad gali būti įmanoma. smile.gif

Na, jeigu patiki, kad esi zebras, gausi palatą su gražiu numeriu. O toks dalykas kaip aiškiaregystė yra arba numatyta tavo DP, arba ne. Na, nebent stuktelėsi gerai galvą ir praregėsi biggrin.gif Žinau atvejį, kai vienam vyrui taip ir atsitiko po galvos traumos. Jis nieko apie tokius dalykus nežinojo, todėl patyrė didžiulį šoką...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 22, 11:34)
Na, jeigu patiki, kad esi zebras, gausi palatą su gražiu numeriu. O toks dalykas kaip aiškiaregystė yra arba numatyta tavo DP, arba ne. Na, nebent stuktelėsi gerai galvą ir praregėsi  biggrin.gif Žinau atvejį, kai vienam vyrui taip ir atsitiko po galvos traumos. Jis nieko apie tokius dalykus nežinojo, todėl patyrė didžiulį šoką...

Aš irgi esu girdėjus arba skaičiusi apie tokius atvejus. Kažkoks svarbus įvykis arba sukrėtimas visada mus sujudina iš vidaus. Vienus į vieną pusę, kitus į kitą... O dėl aiškiaregystės - aš svarstau ar tai nėra sielos evoliucijos - kaip čia tiksliau pasakius - rezultatas ir siekiamybė? Jei jau visiems tai duota, tai anksčiau ar vėliau vienaip ar kitaip visi turime ir pajusti tai turintys viduje... Ar aš klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 22 gruodžio 2011 - 11:48