Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

QUOTE(gira @ 2011 12 19, 16:58)
Klausiau, mes pasikalbam panašiais klausimais. Kaip aš sakau - nors ir tokios skirtingos, bet bent jau šiuo metu esam reikalingos  viena kitos gyvenimuose smile.gif ne, ji nėra nelaiminga dėl visko, tiesiog ji žino, kas tai yra jausmas, kai viskas vyksta teisingai. Kai kuriose situacijose ji tiek kovoja už savo laimę, kad tos laimės jau net nebemato. Jos gyvenimas pasidaro kaip amžina kova. Nebelieka paties gyvenimo, tik stengimasis dėl kažko, kas kažkada gali būti.
Bet jai kitaip neišeina, vis nori įsitikinti, kad padarė tikrai viską ką galėjo. O aš bandžiau atvirkščiai - nedaryti nieko, kas bus tas bus. Bet tai irgi ne išeitis. Reikia stengtis, reikia kažką daryti, bet kažkaip reikia jausti ir tas ribas. Kaip ten sako Coelh'as - "jeigu kažko labai nori, tai visas pasaulis slapčia padeda tau tai įgyvendinti". Bet jeigu visas pasaulis prieš tave - galbūt reikia peržiūrėti savo norus..

Paprastai tokius zmines sustabdo tik liga. O ne draugiu patarimai. Tik ligos atveju pradeda mastyti kodel taip, kodel man. Gal tada ir sustos kovojusi.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 15:03)
Kartais tas "visas pasaulis" tiesiog eina minios ritmu ir nemąsto, o mąstantysis tampa išsišokėliu, trukdančiu ramiai gyventi...

o kaip tada žinoti, kas tikrai teisinga? įsiklausyti į save ?
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2011 12 19, 15:10)
o kaip tada žinoti, kas tikrai teisinga? įsiklausyti į save ?

Kai priimi save tokią, kokia esi, kai prieš save nusiimi visas kaukes, kai savimi pasitiki ir turi pakankamai rimtus ilgalaikius tikslus ir žinai, jog įkritus į eilinę duobę iš jos išlipsi ir sėkmingai eisi tolyn, tik tada gali žinoti, kas yra teisinga tau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 15:26)
Kai priimi save tokią, kokia esi, kai prieš save nusiimi visas kaukes, kai savimi pasitiki ir turi pakankamai rimtus ilgalaikius tikslus ir žinai, jog įkritus į eilinę duobę iš jos išlipsi ir sėkmingai eisi tolyn, tik tada gali žinoti, kas yra teisinga tau...

man dar mokytis ir mokytis .. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 19, 15:08)
Paprastai tokius zmines sustabdo tik liga. O ne draugiu patarimai. Tik ligos atveju pradeda mastyti kodel taip, kodel man. Gal tada ir sustos kovojusi.

g.gif

Man atrodo daugelis is musu kartais del ko nors pakovoja smile.gif Kalbam apie tai kaip apie kokia blogybe, o va vaizgante eme ir pasake, kad reikia save priimti tokia kokia esi.

Nebutinai liga turi istikti, kad perzvelgum gyvenime savo vertybes. Tiesiog yra kazkoks periodas ir jis turi praeiti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 19, 16:46)
g.gif

Man atrodo daugelis is musu kartais del ko nors pakovoja smile.gif Kalbam apie tai kaip apie kokia blogybe, o va vaizgante eme ir pasake, kad reikia save priimti tokia kokia esi.

Nebutinai liga turi istikti, kad perzvelgum gyvenime savo vertybes. Tiesiog yra kazkoks periodas ir jis turi praeiti.  ax.gif

priimti save yra pakankamai sunku, nes dažnai meluojam ne tik kitiems, bet ir sau. arba nemylim savęs. ir negirdim.
o tada jau ir stabdžių nebejaučiam, bandydami išspausti kažką iš savo gyvenimo, kad atitiktumėm kažkokias visuomenės normas. Gal ir nebūtinai liga stabdo, verčia susimąstyt, bet tai dažniausiai būna sunki patirtis bet kokiu atveju. Bet kaip kartais sunku pamatyti, ko iš viso to reikia pasimokyti..
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2011 12 19, 19:22)
bet tai dažniausiai būna sunki patirtis bet kokiu atveju. Bet kaip kartais sunku pamatyti, ko iš viso to reikia pasimokyti..

Nevisada ax.gif .
Būna taip, kad vieną rytą žmogus sustoja kovojęs, grumęsis dėl ko nors, nes pagalvoja : velniam man to reikia? ar aš būsiu laimingesnis nuo to? Kokio galo aš čia maluosi išprakaitavęs?..
Ir be jokios sunkios patirties... žmogus paprasčiausiai suprato vieną lietingą rytą, kad jam to jo "rimto, užsibrėžto" tikslo visai nereikia...O jau koks dangiškas palengvėjimas rolleyes.gif ...
Štai jums ir sužinojimas to savojo kelio, savo Žinios išgirdimas.
Atsakyti
gal truputi off topic,bet kazi ar imanoma isiugdyti ekstraseansinius sugebejimus?
Atsakyti
QUOTE(sweetypie @ 2011 12 20, 01:57)
gal truputi off topic,bet kazi ar imanoma isiugdyti ekstraseansinius sugebejimus?

Taip, nes visi juos turim snaudžiančius...
Atsakyti
http://gooodnews.ru/...osti/index.php#
Atsakyti
QUOTE(sweetypie @ 2011 12 20, 01:57)

ir ką su jais nuveiksi?
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2011 12 20, 20:54)
ir ką su jais nuveiksi?

Pvz., šaukštelius gražiai sulankstys smile.gif
Atsakyti