Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

Čia dar apie tuos keistus garsus : http://www.kvantinem...sti-garsai.html

Atsiprašau, kad ne į temą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 20, 19:10)
Čia mes kalbame apie minties jėgą.

labai atsiprašau jei mano klausimas bus visai ne į temą,bet ar yra tokia minties jėga,tiksliau kuria kryptim reik galvoti,save nuteikti, kad užėjus alkiui galėtum save suvaldyti...gėda, bet vienu dviem skaniais kąsneliais nesustoju...
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2012 01 21, 15:26)
labai atsiprašau jei mano klausimas bus visai ne į temą,bet ar yra tokia minties jėga,tiksliau kuria kryptim reik galvoti,save nuteikti, kad užėjus alkiui galėtum save suvaldyti...gėda, bet vienu dviem skaniais kąsneliais nesustoju...

O gal vertėtų pirma išsiaiškinti, kodėl noris valgyti daugiau nei reikėtų?
Atsakyti
Laba diena

gal ne tiesiogiai i tema, bet apie tai mes jau buvom kalbeje, o cia pakankamai paprastai ir zemiskai paaiskinimas, kas ta meile? kaip mylet? manau patiks http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Atsakyti
Kaip galeciau panaudoti KV kalbos mokymuisi ?
Isivaizduoju save snekant tobulai, isivaizduoju kaip daug mokausi, seniau kartodavau keleta afirmaciju,
Aisku as ta kalba ir mokausi, taciau noretusi greitesnio isiminimo. Kaip galeciau sau padeti 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_Demetra_ @ 2012 01 22, 17:21)
Kaip galeciau panaudoti KV kalbos mokymuisi ?
Isivaizduoju save snekant tobulai, isivaizduoju kaip daug mokausi, seniau kartodavau keleta afirmaciju,
Aisku as ta kalba ir mokausi, taciau noretusi greitesnio isiminimo. Kaip galeciau sau padeti  4u.gif

Gal truksta tikėjimo? Aš irgi noriu išmokti anglų kalbos, bet nelabai tikiu, kad šita svajonė gali išsipildyti. Nors mokėjimas tos kalbos man atvertų daug galimybių. Bet galvoju gal jau per sena mokytis... Tokiu būdu, tokiomis mintimis užkertam kelius į sėkmę.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2012 01 22, 22:26)
http://www.youtube.c...feature=related

4u.gif
Papildyta:
Gal truksta tikėjimo? Aš irgi noriu išmokti anglų kalbos, bet nelabai tikiu, kad šita svajonė gali išsipildyti. Nors mokėjimas tos kalbos man atvertų daug galimybių. Bet galvoju gal jau per sena mokytis... Tokiu būdu, tokiomis mintimis užkertam kelius į sėkmę.

As kiekviena diena mokausi danu kalbos, tad dabar vizuali<uosiu, kad atsivertu galimybe daugiau sneketi sia kalba biggrin.gif . Beje gal zinote sio filmo angliska versija ?

Ryt nuline menulio diena, tad svajokim, mylekim ir busim laimingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2012 01 22, 22:45)
As kiekviena diena mokausi danu kalbos, tad dabar vizuali<uosiu, kad atsivertu galimybe daugiau sneketi sia kalba biggrin.gif . Beje gal zinote sio filmo angliska versija ?

Ryt nuline menulio diena, tad svajokim, mylekim ir busim laimingos  4u.gif

Secret versija yra kažkur nete,o šita dar nesidomėjau, pati tik šiandien atradau. Viso filmo dar nespėjau peržiuret, bet iš fragmentu supratau, kad jis daugiau orientuotas i finansines sėkmės siekimą. Bet aišku galima tuos principus ir kitur pritaikyti.
Atsakyti
Mąstau, kokią vietą žmonių gyvenime užima dėkingumas? Man dėkingumas viena iš praktikų bei KV dalių. Susidūriau, kad yra žmonių, kurie nepriima dėkingumo, maždaug man nedėkok, aš ne prie ko ir pan. smile.gif
Man patiko vieno žmogaus mintis, pasakimas "nėr už ką", tai ir nepriėmimas, ir tokia žodžiai nesąmoningi. Jei dėkoja, tai yra už ką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2012 01 22, 23:26)

Tep. Čia orientuota į finansus. Amerikietiška pinigų darymo versija. dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2012 01 23, 10:32)
Mąstau,  kokią vietą žmonių gyvenime užima dėkingumas? Man dėkingumas viena iš praktikų bei KV dalių. Susidūriau, kad yra žmonių, kurie nepriima dėkingumo, maždaug man nedėkok, aš ne prie ko ir pan.  smile.gif
Man patiko vieno žmogaus mintis, pasakimas "nėr už ką", tai ir nepriėmimas, ir tokia žodžiai nesąmoningi. Jei dėkoja, tai yra už ką. smile.gif

Man neseniai buvo tokia istorija-padėkojau už tai,kad parvežė mane su bagažu, man atsako ta standartine fraze: "nėr už ką", atsakau "jeigu nebūtų už ką-tai ir nedėkočiau" smile.gif
Na, tikrai kodel, mes nepriimame padėkos? Juk nebūtina žygdarbio, kad padaryti gera..aš vis rečiau atsakau "nėr už ką", mokausi dažniau sakyti "prašom" arba į sveikatą/laimę/grožį ir pan. biggrin.gif

O ką Jūs atsakot, kai padėkoja arba jus pagiria? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaranke7 @ 2012 01 23, 20:11)
Man neseniai buvo tokia istorija-padėkojau už tai,kad parvežė mane su bagažu, man atsako ta standartine fraze: "nėr už ką", atsakau "jeigu nebūtų už ką-tai ir nedėkočiau"  smile.gif
Na, tikrai kodel, mes nepriimame padėkos? Juk nebūtina žygdarbio, kad padaryti gera..aš vis rečiau atsakau "nėr už ką", mokausi dažniau sakyti "prašom" arba į sveikatą/laimę/grožį ir pan. biggrin.gif

O ką Jūs atsakot, kai padėkoja arba jus pagiria? ax.gif

Daugeliui mūsų yra būdingas didesnis ar mažesnis kuklumas. Tai įskiepyta tiek mūsų kultūrinio palikimo ( nemandagu jaustis geresniu, dosnesniu už kitą, nes tau juk dėkoja už kažką, ką duodi), tiek religinio mokymo ( nuolankumas, už kurį nedera dėkoti).
Tiesiog mums reikia leisti sau priimti dėkingumą. Padėkos energija yra kurianti, ji nušviesina ir išgrynina.
Atsakyti