QUOTE(Once In Paris @ 2011 11 18, 20:07)
Sveikos,
Įvairiuose šaltiniuose skirtingai rašo apie bokšto kortą. Kuri, jūsų manymu, yra pavojingesnė - bokštas ar apverstas bokštas?
Dar labai mano maza ir skurdi praktika palyginus su taro asais.. Bet per savo ta praktika kiek pastebejau... tai man asmeniskai tieisoje padetyje krintantis bokstas kazkaip daug blogiau pasireiksdavo...

Nors apversta irgi nieko grazaus nesneka... Bet man įdomu kokios yra teigiamos boksto reiksmes? ar turite kazkas tokiu... As tai kelias esu radusi....
Papildyta:
Tai va merginos vakar man man ismetusios kortas... ir paanalizavusios.. tiap vakar visi islekiaui diiiiskoteeeeka

Ezokvante, labai neblogai viska nusakei

Šaunuolė

Ir Simsoeliui ačiū, Šaunuolė.. bet aš manau, tik gal per daug egzistenciskai nupasakojai esamaja situacija.. gal reikejo buitiskiau sakyti viska, ir daug paprasciau ir manau rezultatas butu buves dar geresnis
Beja vakar islekdama pasiklausiau ka sutiksiu mieste, kokius zmones ir t.t krito tauriu tuzas, apverstas the lovers ir lazdyu karalius.... Na o as jau pastebejau ir man kazkodel daznai pasitvirtina,kad lazdu karalius apverstas butent kalba man apie buvusius vaikinus

Nezinau kodel....

Ir ką gi...sutikau vakar savo buvusio vaikino drauga,kurio praktiskai isvis beveik, net nematau ir ji pamatyti yra utopija visiska...., o aisku pamaciusi ji iskart asocijavosi man ir su buvusiu vaikinu

Net pries iseidama is namo kazkaip ir buvau pamaniusi, kad kazka sutiksiu is jo rato.... gal cia mano pacios programa suveike?