Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 18, 10:49)
kas tas B? g.gif  biggrin.gif

Kas kas - Bronius BD lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 18, 09:54)
koks nusimato 5ienio vakaras Matricai? wub.gif

Pakabintasis-Lazdų Pažas-Likimo ratas
Surištos rankos - turi praeit kažkiek laiko, kol kas nors išlaisvins tave. Kažką dėl kažko aukoji (bet tai nėra būtina, nes jei norėtum, tikrai išsisuktum iš padėties). Kol tai įvyks, spėsi daug ką apmąstyti, perkainoti vertybes, atsirinkti tai, kas tau svarbiausia. Tavo "išlaisvintojas" - jaunas, kūrybingas, su polėkiu, su ugnele - įkvėps tave, jei tik pati leisi jam atsiskleist (turėsi prisijaukinti jį pati). Prasidės naujas laikotarpis, kažkas keisis, turėsi dėl kažko apsispręsti - gal nuspręsi, kad pasirinkai klaidingą kelią...
Žo, nenueisi į klubą, bet netikėtai vakarą praleisi su sexy kaimynu ir užsiimsit rankdarbiais kokiais tai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 18, 17:59)
Kas kas - Bronius BD  lotuliukas.gif

O kas tas Bronius BD? biggrin.gif
Atsakyti
Traukiant kortas dialogo būdu ar jau ištrauktas kortas vėl dedate į kaladę?

Gal kas gali ištraukti kortas ir pakomentuoti? Ko iš manęs nori asmuo X? (Koks tikslas?)
Atsakyti
QUOTE(dziugu @ 2011 11 18, 19:26)
Traukiant kortas dialogo būdu ar jau ištrauktas kortas vėl dedate į kaladę?

Gal kas gali ištraukti kortas ir pakomentuoti? Ko iš manęs nori asmuo X? (Koks tikslas?)

Istrauk, komentuok o mes pagelbesim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2011 11 18, 19:19)
Pakabintasis-Lazdų Pažas-Likimo ratas
Surištos rankos - turi praeit kažkiek laiko, kol kas nors išlaisvins tave. Kažką dėl kažko aukoji (bet tai nėra būtina, nes jei norėtum, tikrai išsisuktum iš padėties). Kol tai įvyks, spėsi daug ką apmąstyti, perkainoti vertybes, atsirinkti tai, kas tau svarbiausia. Tavo "išlaisvintojas" - jaunas, kūrybingas, su polėkiu, su ugnele - įkvėps tave, jei tik pati leisi jam atsiskleist (turėsi prisijaukinti jį pati). Prasidės naujas laikotarpis, kažkas keisis, turėsi dėl kažko apsispręsti - gal nuspręsi, kad pasirinkai klaidingą kelią...
Žo, nenueisi į klubą, bet netikėtai vakarą praleisi su sexy kaimynu ir užsiimsit rankdarbiais kokiais tai biggrin.gif

Papildyta:

O kas tas Bronius BD?  biggrin.gif

Man tai pagal tavo kortas atrodo,m kad matrica nzn ka realiai nori veikt, bet kazkas kazka pasiulys ir ji pasiduos avantiurai smagiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Įvairiuose šaltiniuose skirtingai rašo apie bokšto kortą. Kuri, jūsų manymu, yra pavojingesnė - bokštas ar apverstas bokštas?
Atsakyti
QUOTE(Once In Paris @ 2011 11 18, 20:07)
Sveikos,

Įvairiuose šaltiniuose skirtingai rašo apie bokšto kortą. Kuri, jūsų manymu, yra pavojingesnė - bokštas ar apverstas bokštas?

Dar labai mano maza ir skurdi praktika palyginus su taro asais.. Bet per savo ta praktika kiek pastebejau... tai man asmeniskai tieisoje padetyje krintantis bokstas kazkaip daug blogiau pasireiksdavo... smile.gif Nors apversta irgi nieko grazaus nesneka... Bet man įdomu kokios yra teigiamos boksto reiksmes? ar turite kazkas tokiu... As tai kelias esu radusi.... rolleyes.gif
Papildyta:
Tai va merginos vakar man man ismetusios kortas... ir paanalizavusios.. tiap vakar visi islekiaui diiiiskoteeeeka bigsmile.gif Ezokvante, labai neblogai viska nusakei 4u.gif Šaunuolė smile.gif Ir Simsoeliui ačiū, Šaunuolė.. bet aš manau, tik gal per daug egzistenciskai nupasakojai esamaja situacija.. gal reikejo buitiskiau sakyti viska, ir daug paprasciau ir manau rezultatas butu buves dar geresnis ax.gif

Beja vakar islekdama pasiklausiau ka sutiksiu mieste, kokius zmones ir t.t krito tauriu tuzas, apverstas the lovers ir lazdyu karalius.... Na o as jau pastebejau ir man kazkodel daznai pasitvirtina,kad lazdu karalius apverstas butent kalba man apie buvusius vaikinus doh.gif Nezinau kodel.... doh.gif Ir ką gi...sutikau vakar savo buvusio vaikino drauga,kurio praktiskai isvis beveik, net nematau ir ji pamatyti yra utopija visiska...., o aisku pamaciusi ji iskart asocijavosi man ir su buvusiu vaikinu doh.gif Net pries iseidama is namo kazkaip ir buvau pamaniusi, kad kazka sutiksiu is jo rato.... gal cia mano pacios programa suveike? g.gif
Atsakyti
Na mano praktika irgi kol kas labai skurdi, todel teigiamu boksto zenklu dar neusfiksavau, bet vienoje situacijoje, paklausiau, koks bus rezultatas ir krito apverstas bokstas. Ta situacija man buvo jautri ir svarbi. Ir ka gi - rezultatas buvo nuostabus ir greitas. Kitaip sakant, apverstas bokstas dave gera ir greita rezultata. Net keista, juk cia bokstas....
Atsakyti
Labai svarbus boksto pastebejimas- greitumas, aktyvumas, staigumas... krentantis boksta man tik tiap ir pasireiskia
Atsakyti
Tiksliai, buvau pasiruosusi ilgam ir varginanciam keliui link finiso, o cia viskas ivyko staigiai.
Atsakyti
Na labas rytas smile.gif Keliu temą aukščiau..

Vakar taip įdomiai praktikavausi.. kaip keista vienu ir tuo pačiu klausimu man tris kartus krito balta korta biggrin.gif Na kaip supratau, kortos tikrai nenori šnekėt man tuo klausimu.. Ilgai svarsčiau ar man verta laikyti kaladėje tą baltą kortą ar išiimti..Tai visgi nusprendžiu, kad mano kaladėje ji visgi būti turi blush2.gif

Beja vakar prašė manęs kad ištraukčiau draugei kortas kokios bus vakaro pasekmės, tia iškrito taurių 4etas biggrin.gif Na akivaizdžiai sakant-pagirios smile.gif Beja norėjau paklausti gal kuri pasakys...Mano kardų karalius turi tokį simbolių kiek šiurpokas gal kai kurioms pasorodys bet pamestas kūdikis

http://i252.photobuc...Swords_King.jpg Vat nuoroda... Gal kuri padėtų kaip nors geriau suprasti? Man kažkaip ezokvantas mano sako, kad tai gal kalba apie zmogaus sentimentų nebuvima.... Kad siam zmogui nera pagridine svarbiausia vertybe seimos rupestis ir buitis g.gif
Atsakyti
Sveikos,

As cia vis kaip jaunas menulis pasisakau, bet visada seku sia tema.

Zodziu pas mane dabar labai komplikuota situacija yra gyvenime, ir esme tame kad siame chaose sutikau zmogu su kuriuo nepaprastai gera. Bet tiesiog kai turiu problemu iki soties, baisu blaskytis ar kazko noreti daugiau.. Bet zinau, jei atstumsiu ta zmogu, tikrai negalesiu po puses metu jam paskambint ir pasakyt - zinai jau dabar gal galim bandyt draugaut. Ir dar turiu pasakyti, kad su niekuo taip nesijauciau, kaip su juo jauciuos. Kad tikrai nera eilinis susizavejimas.
Tai va ismeciau kortas kokios santykiu perspektyos butu jei bandyciau kazka daryt:
7 lazdos; tauriu pazas; pazas pentakliu
Tai kaip iseina, kad yra simpatija tarp musu, ir atrodo lyg ir viskas turetu buti imanoma (tauriu pazas), bet kad nebus lengva buti kartu, man bus issukis isspresti visas praeities problemas, o penakliu pazas gal ji repezentuoja, nes jis kaip ir jaunesnis uz mane metais
Gal galit pakomentuoti mano kortas, arba jei kuri gali ismesti ir paziuret kaip mums seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 11 20, 13:54)
Sveikos,

As cia vis kaip jaunas menulis pasisakau, bet visada seku sia tema.

Zodziu pas mane dabar labai komplikuota situacija yra gyvenime, ir esme tame kad siame chaose sutikau zmogu su kuriuo nepaprastai gera. Bet tiesiog kai turiu problemu iki soties, baisu blaskytis ar kazko noreti daugiau.. Bet zinau, jei atstumsiu ta zmogu, tikrai negalesiu po puses metu jam paskambint ir pasakyt - zinai jau dabar gal galim bandyt draugaut. Ir dar turiu pasakyti, kad su niekuo taip nesijauciau, kaip su juo jauciuos. Kad tikrai nera eilinis susizavejimas.
Tai va ismeciau kortas kokios santykiu perspektyos butu jei bandyciau kazka daryt:
7 lazdos; tauriu pazas; pazas pentakliu
Tai kaip iseina, kad yra  simpatija tarp musu, ir atrodo lyg ir viskas turetu buti imanoma (tauriu pazas), bet  kad nebus lengva buti kartu,  man bus  issukis isspresti visas praeities problemas, o penakliu pazas gal ji repezentuoja, nes jis kaip ir jaunesnis uz mane metais
Gal galit pakomentuoti mano kortas, arba jei kuri gali ismesti ir paziuret kaip mums seksis  smile.gif

Labutis... Na aš pameginsiu pasakyti savo nuomonę, manau kitos gal pataisys jeigu klystu.... Aš žiūrėčiau viską taip: Lazdų septynetas man asmeniškai asocijuojasi su diskusijomis, bendravimu, vienas kito geriau pažinimu,bendrų bėdų ar rūpesčių įveikimu.. Jeigu tai tik santykiu pradžia, po kurio laiko manau susidursite su tam tikromis vidinemis problemomsi tiek jis atras kazkokiu minusu Jumyse.. ir tiek Jūs atrasite Jame smile.gif Visgi dar gali reikšti, kad abudu labai norėsite tuos santykius palaikyti, neatsižvelgiant į esanias problemas gal kartu laikysites iš vien g.gif Kad santykiai yra pagrįsti šiokiu tokiu idealizmu man nusako pentakliu pazas.... smile.gif Beja tauriu pazas gal ir kalbėtų, kad tie jausmai jau yra ir jie vis dar augantys ir galimybe subręsti jiems yra... o pentaklių sakytų , kad į juos žiūrima ir su ateities vizija ir noru... smile.gif Sakyčiau verta
Atsakyti