Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 02, 09:07)
Paskutinei gruodžio savaitei kritusios kortos Kardų 10, kardų 9 ir Apv. DA Mirtis XIII  verysad.gif  verysad.gif 

Taip, tai pokyčiai, greičiausiai gana skausmingi, tačiau siūlyčiau nesikoncentruoti ties jais ir duoti kuo mačiau savo energijos jų išsipildymui.
Pagalvok, kad tai gali būti ir, tarkim, dietos laikymosi pradžia: pakankamai radikalus pokytis ir tikrai gana skausmingas blush2.gif Jei labai neramu, bandyk pasidėlioti tam klausimui daugiau kortų: pasiaiškink tų pokyčių sritį, pasižiūrėk, ką pati gali padaryti, kad tai paveiktum. Daug ramiau, kai žinai, jog viską laikai savo rankose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2011 12 02, 13:05)
Taip, tai pokyčiai, greičiausiai gana skausmingi, tačiau siūlyčiau nesikoncentruoti ties jais ir duoti kuo mačiau savo energijos jų išsipildymui.
Pagalvok, kad tai gali būti ir, tarkim, dietos laikymosi pradžia: pakankamai radikalus pokytis ir tikrai gana skausmingas  blush2.gif  Jei labai neramu, bandyk pasidėlioti tam klausimui daugiau kortų: pasiaiškink tų pokyčių sritį, pasižiūrėk, ką pati gali padaryti, kad tai paveiktum. Daug ramiau, kai žinai, jog viską laikai savo rankose  4u.gif

Ačiū... Blue Rose wub.gif
Va man irgi tokia pirma mintis buvo kad tam laikui pradėsiu is naujo gyventi, atversiu nauja lapa... O nauji metai daznai tai kaip pradzia kazka pradeti naujo....Ir apie dieta pagalvojau g.gif

As paskui klausiau kokie tai bus pokyciai ir kokios permainos krito... monetu karalius apv. Jega ir monetu pazas.... Paklausiau kokiais ryšiais esu susijusi su monetų apv karaliumi.... Krito Taurių 6, monetų 10 apv, ir monetų karalienė apv.. Paklausiau kokia tai situacija... Krito balta korta doh.gif Ir viskas... Galvojau gal tai susije su šeimos nariais?
Atsakyti
Matrica,ir i tas sekancias kortas ka issianalizavai sau,kaip manai ka tau jos sako?O ta kortu kombinacija ir mane butu nugazdinus,ydomu koks tau bus sis menuo...
Blue Rosemalonu jus cia matyti 4u.gif ax.gif

Mazai besipraktikuojanciu,ir besimokancios kazkur dingo biggrin.gif As prasiau irgi pagalbos,ir savo apmastymus,interpretacijas parasiau,bet jokiu pataisymu,nuomoniu unsure.gif

Chiromante,ka manai apie Reiki,ar esi praktikavusis?Sorry,kad truputi ne i tema.Noreciau isbandyti,ydomu kaip veikia ir AR veikia,ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2011 12 02, 13:52)

Chiromante,ka manai apie Reiki,ar esi praktikavusis?Sorry,kad truputi ne i tema.Noreciau isbandyti,ydomu kaip veikia ir AR veikia,ar verta g.gif

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2011 12 02, 13:52)
Matrica,ir i tas sekancias kortas ka issianalizavai sau,kaip manai ka tau jos sako?O ta kortu kombinacija ir mane butu nugazdinus,ydomu koks tau bus sis menuo...
Blue Rosemalonu jus cia matyti 4u.gif  ax.gif

Mazai besipraktikuojanciu,ir besimokancios kazkur dingo biggrin.gif As prasiau irgi pagalbos,ir savo apmastymus,interpretacijas parasiau,bet jokiu pataisymu,nuomoniu unsure.gif

Nežinau gal labai viska paviršutiniškai žiūriu gal kokios problemos su šeima (mano tėvais? Arba finasinės kažkokios suirutes??)

Aš dar galvojau gal nutrauksiu santykius su senu kavalieriumi visiškai ir uždarysiu jo iliuzijų ir aliuzijų pasaulį smile.gif

Arba atvirkščiai gal su kazkuriuo sueisiu ir apgudriausiu ji su savo jega?

Abudu karaliai apversti (aferistai abu turbut rolleyes.gif biggrin.gif )+ jega.. Ir dar tas monetu pazas bigsmile.gif Pentakliuku seima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tauriu sesetas tai kalba apie praeities ivykius... kazkas is senojo laikotarpio g.gif

Levonce as pasiziuresiu tave detaliau 4u.gif Palauk trupiniuka smile.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 02 gruodžio 2011 - 14:17
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 02, 16:14)

Ko juokiesi?Nu ka as zinau,ji moteriske patyrus visko,greiciausiai zino ka.Ar gi negalima uzklausti tongue.gif

QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 02, 16:15)
Nežinau gal labai viska paviršutiniškai žiūriu gal kokios problemos su šeima (mano tėvais? Arba finasinės kažkokios suirutes??)

Aš dar galvojau gal nutrauksiu santykius su senu kavalieriumi visiškai ir uždarysiu jo iliuzijų ir aliuzijų pasaulį smile.gif 

Arba atvirkščiai gal su kazkuriuo sueisiu ir apgudriausiu ji su savo jega?

Abudu karaliai apversti (aferistai abu turbut  rolleyes.gif  biggrin.gif )+ jega.. Ir dar tas monetu pazas bigsmile.gif  Pentakliuku seima lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tauriu sesetas tai kalba apie praeities ivykius... kazkas is senojo laikotarpio g.gif
Levonce as pasiziuresiu tave detaliau 4u.gif  Palauk trupiniuka smile.gif cool.gif

Manau,jei yra apmastymai apie kavalierio praspyrima,greiciausiai tai ir gali buti.O santykius isspresti niekada nebuna paprasta,nors kartais ir atrodo,kad jau ant antros puses dzin rolleyes.gif

Gal galit ymesti metine delione?Turejau kazkada,bet kompas uzluzo ir dingo visa info...
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2011 12 02, 14:26)
Ko juokiesi?Nu ka as zinau,ji moteriske patyrus visko,greiciausiai zino ka.Ar gi negalima uzklausti tongue.gif

Ji reiki dievina wub.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 02 gruodžio 2011 - 14:46
Levonce, daugiau įdirbio reikia ir mažiau tikėjimosi, kad tave kas nors taisys mirksiukas.gif neišmoksi su tokiu požiūriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2011 12 02, 16:49)
Levonce, daugiau įdirbio reikia ir mažiau tikėjimosi, kad tave kas nors taisys  mirksiukas.gif  neišmoksi su tokiu požiūriu  mirksiukas.gif

Na taip,bet kai retai kas pataiso,sunku suprasti ar gerai suvoki kortas,ar pataikai.As veduosi sasiuvini jau/dar antri metai su keliom pertraukom,bet visu reiksmiu dar tikrai nezinau.Labiausiai kardus( doh.gif ) ir lazdas kas man nelabai patinka biggrin.gif Sublime,kaip tau sekasi dirbti su Taro,meti tik sau ar ir draugams?
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 02, 16:46)
Ji reiki dievina wub.gif  wub.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif O gal zinot kas gerai pasiuncia atstumu reiki?As jau matau,kaip rasydama nusisneku,bet nzn kaip formuluoti klausima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2011 12 02, 15:21)
Na taip,bet kai retai kas pataiso,sunku suprasti ar gerai suvoki kortas,ar pataikai.As veduosi sasiuvini jau/dar antri metai su keliom pertraukom,bet visu reiksmiu dar tikrai nezinau.Labiausiai kardus( doh.gif ) ir lazdas kas man nelabai patinka biggrin.gif Sublime,kaip tau sekasi dirbti su Taro,meti tik sau ar ir draugams?
Papildyta:

biggrin.gif O gal zinot kas gerai pasiuncia atstumu reiki?As jau matau,kaip rasydama nusisneku,bet nzn kaip formuluoti klausima ax.gif

O tu su savo reiksmem labiau dirbi ar su kitu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2011 12 02, 15:13)

Matai, Taro kaip ir individualus dalykas, ypač jeigu dirbi ne su klasikine kalade smile.gif
Mokymosi tikslais traukiu ne tik sau ir kuo dažniau - kitaip ta praktika tokia nevisavertė būtų, o ir kaldei įvaldyti labai daug prakaito reikia išlieti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 02, 17:21)
O tu su savo reiksmem labiau dirbi ar su kitu? g.gif

As tik su savomis.Su kitu reiksmemis bandau tvarkytis tik siame forume.Niekada niekam nedelioju kortu,nemanau,kad tam esu pairengusi,o nusisnekineti butu geda. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2011 12 02, 17:28)
Matai, Taro kaip ir individualus dalykas, ypač jeigu dirbi ne su klasikine kalade smile.gif
Mokymosi tikslais traukiu ne tik sau ir kuo dažniau - kitaip ta praktika tokia nevisavertė būtų, o ir kaldei įvaldyti labai daug prakaito reikia išlieti biggrin.gif

Va,va,su tuo ne tik sau metimu.Kelis kartus buvo,kad bandziau mesti draugei.Iskrito tokios kortos,kad ziurejau kaip ozys i dievo vartus,o prie akiu knygos reiksmiu nesitrauksi.Po to dalyko niekam ir nebedelioju.Mano kalade yra Waito.Brangu,gal kada isigysiu kokia siltesne:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levonce: 02 gruodžio 2011 - 15:40