Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(Levonce @ 2011 11 30, 16:37)
4u.gif Chiromante,gal galima placiau?As tikrai nebuciau pamasciusi,kad sios kortos nerodo vedybu,atvirksciai...

Man irgi labai įdomus ir reikalingas komentaras tam deriniui.. Man neatrodo ir nekvepia vedybo todel.. nes krito the lovers ir magas... magas toks slidus zmogelis man asmeniskai arba slidi situacija.... O the lovers daznai kalba apie pasirinkimus, daryti to ar ne ir matomai, kad visa situacija yra vilkinama... kaip ir rupestinogs atvejis patvirtina.... Zenytis ar nesizenyti..The lovers man daznai kalba apie neapsisprendima g.gif Ar gali Chiromante ar kokia kita senbūve mane pataisyti jeigu aš negerai suprantu situaciją... Labai ačiū 4u.gif Man šita kortų kombinacija labai aktuali g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 30, 16:57)
Man irgi labai įdomus ir reikalingas komentaras tam deriniui.. Man neatrodo ir nekvepia vedybo todel.. nes krito the lovers ir magas... magas toks slidus zmogelis man asmeniskai arba slidi situacija.... O the lovers daznai kalba apie pasirinkimus, daryti to ar ne ir matomai, kad visa situacija yra vilkinama... kaip ir rupestinogs atvejis patvirtina.... Zenytis ar nesizenyti..The lovers man daznai kalba apie neapsisprendima g.gif  Ar gali Chiromante ar kokia kita senbūve mane pataisyti jeigu aš negerai suprantu situaciją... Labai ačiū 4u.gif  Man šita kortų kombinacija labai aktuali g.gif

Is principo - taip...Galiu tik papildyti smile.gif Magas (Merkurijus) yra kurybinis vyriskasis pradas ir jo tikslas kurti...Taciau Magas yra orentuotas i savo paties norus ir pojucius...Taip, jis kaip ir zino, ko nori (skirtinkai nuo Kvailio), o pacio Mago devizas - "noriu, vadinasi galiu"....Pagaunat minti konkretaus klausimo kontekste? smile.gif Jis nelabai reguoja i kitu norus ir niekada neplaukia pasroviui - jis kuria savo gyvenima pats. Tuo paciu pats puikiai manipuliuoja kitais smile.gif Taip pat jis yra akiu muilinimo meistras, jis moka dezorentuoti zmogu, moka sukurti saugumo oaze...o jei nori, tai sukuria visai priesinga atmosfera....Savo juoku ir juokais moka išelektrint daugeli situaciju....O VI arkano atsiradimas salia Mago gali perspeti apie du dalykus: - arba moteris arba vyras yra susikures savo vaizduoteje toki partneri, kuris atitinka jo paties vidini "as"...Daznai isimylejeliai sako - "mes kaip du vandens lasai, jis mane supranta is puse zodzio, mes jauciame taip pat, mes megstame ta pati, mes kaip sielos dvyniai...." Tokiu atvejus zmogus jauciasi labai laimingas...Taciau neisvengiamai ateis laikas, kai toji susikurta projekcija prasisklaidys...na ir tuomet gali buti nelabai gerai....Siaip tai jeigu zmogui uzteks proto tai suvokti - tada nieko baisaus - juk beveik visos situacijos vienaip ar kitaip sutvarkomos smile.gif Yra dar vienas momentas VI arkane....Sitas kurkas prastesnis. Zmogus per partneri stengiasi uzpildyti tustuma savyje arba tokiu budu atgauti "prarastaji roju". Cia jau daug gilesni dalykai ir siuo atveju butina suprasti, jog jokia harmonija negalima tol, kol toji tustuma nebus uzpildyta kitais budais, o ne per partnerio savybes, kuriu truksta paciam....Na bet cia labai plati tema, o klausimas tiek nesiekia smile.gif Na ir Imperatore salia siu dvieju kortu, priklausomai nuo niuansu (triju kortu tikrai per mazai tokiam rimtam klausimui), gali rodyti permainas - tiek malonias, tiek nelabai...Viena is nemaloniuju Imperatores permainu pusiu yra tai, kad zmogus pradeda ieskoti naujos dirvos emocijoms islieti...cia galimi senuju kaukiu praradimai..... smile.gif Nu va - uzteks...Toliau galima mastyti pagal konkrecia situacija....
Atsakyti
kaip ir nujauciau taip ir buvo jai butumem eja gyventi kur iskrito kardu karalius butumem like skoloj arba liktumem be pinigu visiskai doh.gif
dabar ziuresim ka reiks disku karalius man si korta labiau prie sirdies cool.gif kiek zinau si korta sako daugiau apie financine puse su geresne pabaiga
Atsakyti
Merginos, kaip santykiuose (Kaip G seksis su antraja puse?) interpretuoti sias kortas, lazdu karaliene apv., 3 lazdos apv., velnias. Deta buvo Dabartis, kliutys ir ateitis. Padekite 4u.gif Galva kazkokia pustuste g.gif
Ar nebus taip, kad cia taip labiau kalba eina apie antraja puse (moteri)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 01 gruodžio 2011 - 12:55
QUOTE(Beatuk @ 2011 12 01, 14:53)
Merginos, kaip santykiuose (Kaip G seksis su antraja puse?) interpretuoti sias kortas, lazdu karaliene apv., 3 lazdos apv., velnias. Deta buvo Dabartis, kliutys ir ateitis. Padekite  4u.gif Galva kazkokia pustuste  g.gif

Pagal tavo kortas tai nelabai kaip seksis.Moteriske jauciasi nesaugiai,riboja vyriskio laisve,jauciasi nuskriausta,pyksta ant visu is eiles(as dvaro kortu aiskinti nemoku,nepyk).Trukdo nesugebejimas realiai,aiskiai yvertinti visos situacijos,kas dar blogina situacija.Man rodos,ji griauna santykius,ir jei nesuims saves i rankas,matys viska juoda aplinkui,bet neieskos kaltes ir savyje,zlugdys santykius,kas gali liudnokai baigtis.Tai va blush2.gif

Chiromante,dekui uz analize vakarykstes deliones!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levonce: 01 gruodžio 2011 - 13:18
Gal galite istraukti kortas:
1.moters A ir vyro B santykiu perspektyva?
2.Kokios nesutarimu priezastys?
Jie dar nepilni metai kartu,abu nori siu santykiu,bet kazkaip nesiseka,abu ir labai stengiasi bet tuo paciu jau pavargo.Keistai kazkaip.Paprase padeti,o jus gal padesite man ax.gif

As istraukiau sias kortas :
1.moters A ir vyro B santykiu perspektyva? 4 Pentakliai(a.),1o Tauriu,IX Atsiskyrelis

Net nzn kaip interpretuoti ir ka jai pasakyti,painios kortos kazkokios.Man asmeniskai pentakliu 4 tai lb nieko gero,bet tiesioj pozicijoj.Nera krite atvirkscioj g.gif Pagal turima info,santykiuose yra kazkas,kas stabdo progresa,kazkokia baime,turbut nepasitikejimas vienas kitu ar santykiais,kas trukdo eiti i prieki g.gif Tauriu 10 ir atsiskyrelis tokios skirtingos kortos,bet stovi salia,ir paaiskink kaip nori... unsure.gif Manau,tai ir rodo,kad jie tikrai nori siu santykiu,nori buti visaverte seima,gyventi graziai ir laimingai,bet siems santykiams reikia pertraukos suvokti ko jie tikrai nori.Arba,tiesiog Atsiskyrelis rodo,kad sie santykiai pasmerkti,si pora liks vienas nuo kito atskiruose savo pasauliuose? g.gif

2.Kokios nesutarimu priezastys?Tauriu Karalius(a.),X fortunos ratas,5 Taures(a.)
Gali buti,kad Tauriu Karalius rodo si vyra kaip nesazininga egoista?Kuris is tikruju,tik labiau ziuri saves?As nemoku suprasti dvaro kortu normaliom reiksmem verysad.gif Zodziu,priezastys nesantaikos turbut sio vyro nevisai saziningumas,kuris pasuko ivykius kita linkme,kai atsirado abipuse baime,kas vis tiek veda i analize,suvokima,kad gerai nebus.

Kaip suprantu santykiai pasmerkti.Atrodo geri zmones,grazi pora,bet kazkokia kate perbegus jiems kelia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levonce: 01 gruodžio 2011 - 14:05
QUOTE(Beatuk @ 2011 12 01, 12:53)
Merginos, kaip santykiuose (Kaip G seksis su antraja puse?) interpretuoti sias kortas, lazdu karaliene apv., 3 lazdos apv., velnias. Deta buvo Dabartis, kliutys ir ateitis. Padekite  4u.gif Galva kazkokia pustuste  g.gif

cia kartais nėra meiluziai kokie ar siaip kokie lovos draugeliai? smile.gif))) sorry, kad taip konkrečiai šneku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 01, 15:56)
cia kartais nėra meiluziai kokie ar siaip kokie lovos draugeliai? smile.gif))) sorry, kad taip konkrečiai šneku...  smile.gif

Ne, sutuoktiniai wink.gif
Some comments please 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 01 gruodžio 2011 - 16:22
QUOTE(Beatuk @ 2011 12 01, 16:21)
Ne, sutuoktiniai wink.gif
Some comments please  4u.gif

Pagalvojau, kad gali buti sutuoktiniai.... Velnio arkanas daznai parodo man sutuoktiniu poras... Net apversta lazdu karaliene ir apverstas lazdu trys man nlb patinka... Hmz manyciau moteriske gali daznai reiksti kazkokias pretenzijas vyrui tuom kuo ji yra nepatenkinta, gali buti daznai ivairiose situacijose iesko kaltu gal,, nzn ar lazdu karaliene yra situacija ar yra pati moteris.... sunku nustatyti tai, bet asmeniskai man lazdu trys kalbant apie santykius dazniausiai kalba apie savanaudiskuma...beja daznai pasitivirtina ir del neapsisrendimo... ir mastyma apie kita zmogu... g.gif Todel ir paklausiau ar nera cia kokie meiluziai... lazdu karaliene apversta + lazdu trys apverstas ir dar velnias biggrin.gif Sakyciau tikrai sneka apie meiluzius man kokius....na arba gal moteris neisitikima? o gal kazkuo zavisi? g.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytes smile.gif

Preitą mėnėsį buvau susidelioji delionę labai detali visam menesiui.. kiekvienai savaitei po tris kortas traukiama ir paskui atskirai po dvi, darbui, šeimai, emocinei būsenai, finasinei perspektyvai ir svarbiausio mėnėsio akcentas.. Išviso 22kortos.. Atrodo didelė ir sunki.. Bet man viskas viskas atitiko, labai daug užsirašiau naujų reikšmių blink.gif O vakar susideliojau gruodžio mėnėsiui... tai kas nepatiko man gal kuri pagelbės.... Paskutinei gruodžio savaitei kritusios kortos Kardų 10, kardų 9 ir Apv. DA Mirtis XIII verysad.gif verysad.gif Tai biški kažkiek baisoka, kad per šventes laukia toks laikotarpis juodas....Kažką matyt pergyvensiu galvosiu kaip pasikeisti gal, kaip atgimti, prisiminsiu senus dalykus skausmingus... gal?? Padėkite paneles.. Laukiu kažkokio patarimo kas čia gali būti tokio?? doh.gif Man kardų 10 labai skausminga korta, baisiau nei bokštas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 02, 09:07)
Labas rytas, mergytes smile.gif

Preitą mėnėsį buvau susidelioji delionę labai detali visam menesiui.. kiekvienai savaitei po tris kortas traukiama ir paskui atskirai po dvi, darbui, šeimai, emocinei būsenai, finasinei perspektyvai ir svarbiausio mėnėsio akcentas.. Išviso 22kortos.. Atrodo didelė ir sunki.. Bet man viskas viskas atitiko, labai daug užsirašiau naujų reikšmių blink.gif  O vakar susideliojau gruodžio mėnėsiui... tai kas nepatiko man gal kuri pagelbės.... Paskutinei gruodžio savaitei kritusios kortos Kardų 10, kardų 9 ir Apv. DA Mirtis XIII  verysad.gif  verysad.gif  Tai biški kažkiek baisoka, kad per šventes laukia toks laikotarpis juodas....Kažką matyt pergyvensiu galvosiu kaip pasikeisti gal, kaip atgimti, prisiminsiu senus dalykus skausmingus... gal?? Padėkite paneles.. Laukiu kažkokio patarimo kas čia gali būti tokio??  doh.gif  Man kardų 10 labai skausminga korta, baisiau nei bokštas unsure.gif

Aga ir man ta kardu 10 tai tokia brrrr, tikrai patai pati brrr korta visame kame.
O jei paprasciau pazvelgus tai ir bus juk metu keitimasis, as irgi pamaniau kad gal ka skaumingo prisiminsi taciau nauji metai bus atgime ir kitokie. Kardu 10 ne apv.? jei ne, tai manau ismoktos pamokos ir viskas bus gerai kitais metais 4u.gif
Atsakyti
nzn nzn... man sitas dalykas nelabai patinka galvojau ar negali parodyti kokios ligos cia unsure.gif
Atsakyti