Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(dera1 @ 2012 01 12, 16:09)
Kortos krito įdomios, ir manau žinant situaciją galima suprast kas prie ko.
28 dieną važiavau į laidotuves. Mirė teta. Buvo daug žvakių tikrai. Ir labai smagiai pabendravau su dėde ir kitais giminaičiais. Seniai nebuvau mačius, kokius 5 metus.
29 dieną buvau pirtelėje su panom. Smagiai laiką leidau. Vyno buvo tikrai daugiau nei reikia. Ir visas kubilas vandens. Tikrai šlapias kaifas.

Nu tai vat ko man ta saulala vakarop rolleyes.gif Dabar viskas į savo vietas stojasi cool.gif Tada dar jei gali pakomentuok lazdų 7 - ar pasireiškė kaip nors ta konkurencija, įtampa? Nors, logiškai mąstant, per laidotuves nelabai kokia nuotaika turėtų būti g.gif
O dėl kitos dienos tai tikrai bišk gaila, kad nespėjau išmest blush2.gif O šiaip galima klaust to, ką žinai? blink.gif Juk jau aiškinimas subjektyvus gautųsis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 01 12, 19:34)
Nu tai vat ko man ta saulala vakarop  rolleyes.gif  Dabar viskas į savo vietas stojasi  cool.gif  Tada dar jei gali pakomentuok lazdų 7 - ar pasireiškė kaip nors ta konkurencija, įtampa? Nors, logiškai mąstant, per laidotuves nelabai kokia nuotaika turėtų būti  g.gif
O dėl kitos dienos tai tikrai bišk gaila, kad nespėjau išmest  blush2.gif  O šiaip galima klaust to, ką žinai?  blink.gif  Juk jau aiškinimas subjektyvus gautųsis  ax.gif

Kardu7etas cia man grynai nurode-veiksma smile.gif Man jis daznai irgi ant kokiu kelioniu ar isvyku iskrenta... bigsmile.gif Pasiziurek, jei dirbi su Waitu akivaidziai matosi. kad zmogelis kardu nesa. Nesa, vadinasi juda bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 12, 20:32)
Kardu7etas cia man grynai nurode-veiksma smile.gif  Man jis daznai irgi ant kokiu kelioniu ar isvyku iskrenta...  bigsmile.gif  Pasiziurek, jei dirbi su Waitu akivaidziai matosi. kad zmogelis kardu nesa. Nesa, vadinasi juda  bigsmile.gif  biggrin.gif

Atsimenu kažkada kalbėjom, kad kardų 7 - tiksli nuoroda į vagystę. O bet tačiau lazdų 7 man krito rolleyes.gif Kur žmogelis prieš lazdas kovoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 01 12, 20:42)
Atsimenu kažkada kalbėjom, kad kardų 7 - tiksli nuoroda į vagystę. O bet tačiau lazdų 7 man krito  rolleyes.gif  Kur žmogelis prieš lazdas kovoja  biggrin.gif

Ai lazdu 7etas, As vel susimaisiau... Perskaiciau kardu7 doh.gif biggrin.gif

Tai lazdu 7etas ne tik vagystes juk reiskia... cia viena is daugelio reiksmiu smile.gif

Na, man lazdu7 daznai krenta ant pokalbiu ir ivairiu arsiu diskusiju, ypac kaip yra irdodinejamos savos tiesos, kurios gali buti kitiems ir nelabai idomios irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 12, 20:47)
Ai lazdu 7etas, As vel susimaisiau... Perskaiciau kardu7  doh.gif  biggrin.gif

Tai lazdu 7etas ne tik vagystes juk reiskia... cia viena is daugelio reiksmiu smile.gif

Na, man lazdu7 daznai krenta ant pokalbiu ir  ivairiu arsiu diskusiju, ypac kaip yra irdodinejamos savos tiesos, kurios gali buti kitiems ir nelabai idomios irnesakyk.gif

Nu bet tai kai nesusišnekam biggrin.gif Tau krito kardai, o man lazdos. Aš sakiau apie kardus, kad kažkada apie vagystes kalbėjom blush2.gif O Deros dėl to ir klausiau, kaip jai lazdos pasireiškė, bo man tai niekaip neįsipaišo į galutinį vaizdą kotais g.gif
Atsakyti
Nu kardai tai cia dar diplomatija zinai (Bendravima ta turbut gal ir rode)..mokejimas protingai sneketi ir zinojimas kada ir kur ir ka reikia nutyleti tinkamoje situacijoje... mirksiukas.gif

Gal gali istraukti kortas.

Kokios I darbo perspektyvos dabartineje darbovieteje? Karjera...?
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 01 12, 19:34)
Nu tai vat ko man ta saulala vakarop  rolleyes.gif  Dabar viskas į savo vietas stojasi  cool.gif  Tada dar jei gali pakomentuok lazdų 7 - ar pasireiškė kaip nors ta konkurencija, įtampa?

žinok vis galvoju galvoju ir nežinau kaip pasireiškė Skeptrų 7. Ir man ji jokios konkurencijos niekada nerodo.
O tavo tas apibūdinimas kad kai žvakių liepsnos tai iškart man prieš akis atsistojo. Gal čia tiesiogiai ir reikia suprast. Pagal paveikslėlį.
Arba dar radau reikšmes - diskusijos, kalbos, susitikimai, pletkai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 12 sausio 2012 - 21:37
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 12, 21:02)
Kokios I darbo perspektyvos  dabartineje darbovieteje? Karjera...?

Aš dar bišk bijau "ant ateities" burt, bet tiek to ax.gif
Kokios I karjeros perspektyvos dabartinėje darbovietėje?
Lazdų Karalius-Taurių Karalius-Kardų Karalius blink.gif
Pirmiausia tai teigiamos dvasinės permainos, akiračio plėtimas, valios stiprėjimas ir kitas gėris. Pastangos, kurios buvo įdėtos, pagaliau atneš vaisių, nes pasirinkta "teisinga" kryptis. Viskas taps aišku - savotiškas savęs suradimas, išgryninimas ir įtvirtinimas. Taurės rodo baliuškas, jų organizavimą, buvimą kompanijos siela. Darbo specifika - kažkokių teisinių ar oficialių reikalų tvarkymas - sutarčių pasirašinėjimas, sąlytis su įstatymais. Nu sakyč, laukia puiki karjera ir sėkmė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 01 12, 21:41)
Aš dar bišk bijau "ant ateities" burt, bet tiek to  ax.gif
Kokios I karjeros perspektyvos dabartinėje darbovietėje?
Lazdų Karalius-Taurių Karalius-Kardų Karalius  blink.gif
Pirmiausia tai teigiamos dvasinės permainos, akiračio plėtimas, valios stiprėjimas ir kitas gėris. Pastangos, kurios buvo įdėtos, pagaliau atneš vaisių, nes pasirinkta "teisinga" kryptis. Viskas taps aišku - savotiškas savęs suradimas, išgryninimas ir įtvirtinimas. Taurės rodo baliuškas, jų organizavimą, buvimą kompanijos siela. Darbo specifika - kažkokių teisinių ar oficialių reikalų tvarkymas - sutarčių pasirašinėjimas, sąlytis su įstatymais. Nu sakyč, laukia puiki karjera ir sėkmė  mirksiukas.gif

Na taip.. Bet man jeigu kristų tokios kortos aš kiekvienai Rūmų kortai mesčiau po papildomą smile.gif Aš visada rūmų kortai metu papildomą blush2.gif
Atsakyti
Man del promociutes mirties krito 4 taures (klimto). Dar Sublime pamenu klausiau, ar gali nurodyt i laidotuves smile.gif Krito i akis juodas drabuzis toj kortoj ir po keliu dienu ji isejo...
Atsakyti
QUOTE(Kopustinuke @ 2012 01 12, 22:18)
Man del promociutes mirties krito 4 taures (klimto). Dar Sublime pamenu klausiau, ar gali nurodyt i laidotuves smile.gif  Krito i akis juodas drabuzis toj kortoj ir po keliu dienu ji isejo...

Hmz.. Man mirti dar yra kaip keista parodes ir kardu3etukas... Beja, DA XIII irgi rodo Mirti...Naturalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 12, 23:30)
Hmz.. Man mirti dar yra kaip keista parodes ir kardu3etukas... Beja, DA XIII irgi rodo Mirti...Naturalu smile.gif

Kardu 3 ir siaip su malonumu niekada nesuvestum smile.gif
Atsakyti