Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

RK Ačiū už naują temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 17, 13:45)
as taip suprantu,kad cia eimo intensyvumui matuoti (dar ten tokie "kompiuteriukai" prie ju prijungti) g.gif  nes visur ju yra- ir i Jokubavo kelia pasukus, ir uz klemiskes gatves isisukimo...

aaaaaaa, na gali but unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2011 11 17, 15:17)
Dabar bandome mezon internetą, žiūrėsim kaip veiks, kol kas visai geras  ax.gif

bigsmile.gif ir mes bandom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 11 17, 14:33)
bigsmile.gif ir mes bandom 4u.gif

Ir kaip jums? Galėsim dalintis patirtimi dėl interneto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 11 17, 15:50)
Ir kaip jums? Galėsim dalintis patirtimi dėl interneto  4u.gif

siandien paemem, pora dienu pazaisim ir duosiu zinot mirksiukas.gif
o kas del orchidejos prieziuros, pas mane balta didele ant palanges stovi, tai tik retkarciais reikia palaistyti ir VSIO thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 17 lapkričio 2011 - 15:05
Sveikos,
skaiciau pirmame puslapyje rekomendacijas meistru, taciau neradau, kad konkreciai lubas detu meistro, gal kuri patikslintu, kuris is ju ta daro greitai, nebrangiai:) Man reiketu Gargzduose, 16 kv.m kambaryje. Jus jau patyrusios, gal pasakytumet, kiek galetu kainuoti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 11 17, 14:17)
Laba diena  4u.gif
Registruojuosi naujuose namukuose  4u.gif
Ir aš vis gundausi nusipirkti orchidėją, bet bijau, kad sunki priežiūra bus  g.gif
...

...ir aš susigundžiau orchidėja, bet pradžiai nusipirkau tą nužydėjusią - jei atsigaus, leis naujus ūglius, augs, patiks mano namuos, nebijosiu pirkti ir nebrokuotos ax.gif Tai kaip čia su jos priežiūra - galima laistyti tarkime nuvėsusiu gazuotu vandeniu (akvariumo neturiu) rolleyes.gif , o alus tiktų? Kaip suprantu, laikyti šviesioje vietoje, bet ne atokaitoje? Ką mėgsta labiau - vėsiau ar šilčiau? Pas švogerką bujoja jos ir be per stojo žydi, pastoviai leižia naujus ūglius, o priežiūros specialios jokios nedaro...kad man taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksis1 @ 2011 11 17, 10:54)
Laba laba  smile.gif
mes ten savo projektuka daremes, tai ir kaina nesikandziojo palyginti su kitais tuo metu, ir su terminais buvo viskas gerai. del pasyviu tai nieko negaliu pasaskyt nes mes tai paprasta projektavomes.

sakykit merginos, gal zinot kas ar 370lt uz 18kubu smelio i pamatus  cia normali kaina g.gif  ? gal kas pigiau kur radot kas atveza?

normali kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 11 17, 16:16)
...ir aš susigundžiau orchidėja, bet pradžiai nusipirkau tą nužydėjusią - jei atsigaus, leis naujus ūglius, augs, patiks mano namuos, nebijosiu pirkti ir nebrokuotos  ax.gif Tai kaip čia su jos priežiūra - galima laistyti tarkime nuvėsusiu gazuotu vandeniu (akvariumo neturiu)  rolleyes.gif , o alus tiktų?  Kaip suprantu, laikyti šviesioje vietoje, bet ne atokaitoje? Ką mėgsta labiau - vėsiau ar šilčiau? Pas švogerką bujoja jos ir be per stojo žydi, pastoviai leižia naujus ūglius, o priežiūros specialios jokios nedaro...kad man taip  ax.gif

mano orchidejos laikomos visai kitaip nei pas daugeli , yra juoduose vazonose nepermatomose, visada imirkusios i vandeni, vakarine saule gauna, ir nebijo tokiu oru ir salciau atidaryto lango biggrin.gif hibridai, o vanduo ''gazuotas'' is krano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 11 17, 12:27)

smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 11 17, 15:00)
siandien paemem, pora dienu pazaisim ir duosiu zinot mirksiukas.gif
o kas del orchidejos prieziuros, pas mane balta didele ant palanges stovi, tai tik retkarciais reikia palaistyti ir VSIO thumbup.gif

Tai ir mes šiandien paėmėm tą internetą, sekmadienį turėsim gražinti, jei netiks ax.gif
Kiek žinau, kad tuos ūglius reikia nukirpti, kai nebeleidžia žiedų, ir dar atitinkamam aukštyje.

Papildyta:
QUOTE(Friona @ 2011 11 17, 15:22)
mano orchidejos laikomos visai kitaip nei pas daugeli , yra juoduose vazonose nepermatomose, visada imirkusios i vandeni, vakarine saule gauna, ir nebijo tokiu oru ir salciau atidaryto lango  biggrin.gif  hibridai, o vanduo ''gazuotas'' is krano  biggrin.gif

thumbup.gif nauja, viskam atspari orchidėjų rūšis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 11 17, 15:16)
Tai kaip čia su jos priežiūra - galima laistyti tarkime nuvėsusiu gazuotu vandeniu (akvariumo neturiu)  rolleyes.gif , o alus tiktų

čia rimtai? bigsmile.gif nu nesu girdėjusi kad gėles reikėtų alum laistyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Friona @ 2011 11 17, 15:22)
mano orchidejos laikomos visai kitaip nei pas daugeli , yra juoduose vazonose nepermatomose, visada imirkusios i vandeni, vakarine saule gauna, ir nebijo tokiu oru ir salciau atidaryto lango  biggrin.gif  hibridai, o vanduo ''gazuotas'' is krano  biggrin.gif

pas mano mamą tas pats: susodintos į paprastą žemę gėlėms-durpes kažkokias, pastoviai permirkusios, langai atidaryti ir joms dzin, žiedus ir šaknis tik leidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 11 17, 16:51)
čia rimtai?  bigsmile.gif nu nesu girdėjusi kad gėles reikėtų alum laistyti  lotuliukas.gif

as gaileciau toki daikta pilt ant geliu rolleyes.gif reiktu ant kokios dektines pratint, nes jois nemegstu biggrin.gif
Atsakyti