RK Ačiū už naują temą

QUOTE(indruciukas @ 2011 11 17, 13:45)
as taip suprantu,kad cia eimo intensyvumui matuoti (dar ten tokie "kompiuteriukai" prie ju prijungti)
nes visur ju yra- ir i Jokubavo kelia pasukus, ir uz klemiskes gatves isisukimo...

aaaaaaa, na gali but

Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2011 11 17, 15:17)

QUOTE(Lana*** @ 2011 11 17, 14:33)

Ir kaip jums? Galėsim dalintis patirtimi dėl interneto

QUOTE(Ritaram @ 2011 11 17, 15:50)
siandien paemem, pora dienu pazaisim ir duosiu zinot

o kas del orchidejos prieziuros, pas mane balta didele ant palanges stovi, tai tik retkarciais reikia palaistyti ir VSIO

Sveikos,
skaiciau pirmame puslapyje rekomendacijas meistru, taciau neradau, kad konkreciai lubas detu meistro, gal kuri patikslintu, kuris is ju ta daro greitai, nebrangiai:) Man reiketu Gargzduose, 16 kv.m kambaryje. Jus jau patyrusios, gal pasakytumet, kiek galetu kainuoti? Aciu
skaiciau pirmame puslapyje rekomendacijas meistru, taciau neradau, kad konkreciai lubas detu meistro, gal kuri patikslintu, kuris is ju ta daro greitai, nebrangiai:) Man reiketu Gargzduose, 16 kv.m kambaryje. Jus jau patyrusios, gal pasakytumet, kiek galetu kainuoti? Aciu

QUOTE(Ritaram @ 2011 11 17, 14:17)
Laba diena
Registruojuosi naujuose namukuose
Ir aš vis gundausi nusipirkti orchidėją, bet bijau, kad sunki priežiūra bus
...

Registruojuosi naujuose namukuose

Ir aš vis gundausi nusipirkti orchidėją, bet bijau, kad sunki priežiūra bus

...
...ir aš susigundžiau orchidėja, bet pradžiai nusipirkau tą nužydėjusią - jei atsigaus, leis naujus ūglius, augs, patiks mano namuos, nebijosiu pirkti ir nebrokuotos

QUOTE(oksis1 @ 2011 11 17, 10:54)
Laba laba
mes ten savo projektuka daremes, tai ir kaina nesikandziojo palyginti su kitais tuo metu, ir su terminais buvo viskas gerai. del pasyviu tai nieko negaliu pasaskyt nes mes tai paprasta projektavomes.
sakykit merginos, gal zinot kas ar 370lt uz 18kubu smelio i pamatus cia normali kaina
? gal kas pigiau kur radot kas atveza?

mes ten savo projektuka daremes, tai ir kaina nesikandziojo palyginti su kitais tuo metu, ir su terminais buvo viskas gerai. del pasyviu tai nieko negaliu pasaskyt nes mes tai paprasta projektavomes.
sakykit merginos, gal zinot kas ar 370lt uz 18kubu smelio i pamatus cia normali kaina

normali kaina

QUOTE(syri @ 2011 11 17, 16:16)
...ir aš susigundžiau orchidėja, bet pradžiai nusipirkau tą nužydėjusią - jei atsigaus, leis naujus ūglius, augs, patiks mano namuos, nebijosiu pirkti ir nebrokuotos
Tai kaip čia su jos priežiūra - galima laistyti tarkime nuvėsusiu gazuotu vandeniu (akvariumo neturiu)
, o alus tiktų? Kaip suprantu, laikyti šviesioje vietoje, bet ne atokaitoje? Ką mėgsta labiau - vėsiau ar šilčiau? Pas švogerką bujoja jos ir be per stojo žydi, pastoviai leižia naujus ūglius, o priežiūros specialios jokios nedaro...kad man taip 

mano orchidejos laikomos visai kitaip nei pas daugeli , yra juoduose vazonose nepermatomose, visada imirkusios i vandeni, vakarine saule gauna, ir nebijo tokiu oru ir salciau atidaryto lango

QUOTE(Lana*** @ 2011 11 17, 12:27)

QUOTE(Lana*** @ 2011 11 17, 15:00)
siandien paemem, pora dienu pazaisim ir duosiu zinot 
o kas del orchidejos prieziuros, pas mane balta didele ant palanges stovi, tai tik retkarciais reikia palaistyti ir VSIO

Tai ir mes šiandien paėmėm tą internetą, sekmadienį turėsim gražinti, jei netiks

Kiek žinau, kad tuos ūglius reikia nukirpti, kai nebeleidžia žiedų, ir dar atitinkamam aukštyje.
Papildyta:
QUOTE(Friona @ 2011 11 17, 15:22)
mano orchidejos laikomos visai kitaip nei pas daugeli , yra juoduose vazonose nepermatomose, visada imirkusios i vandeni, vakarine saule gauna, ir nebijo tokiu oru ir salciau atidaryto lango
hibridai, o vanduo ''gazuotas'' is krano 

QUOTE(syri @ 2011 11 17, 15:16)
Tai kaip čia su jos priežiūra - galima laistyti tarkime nuvėsusiu gazuotu vandeniu (akvariumo neturiu)
, o alus tiktų ?

čia rimtai?

Papildyta:
QUOTE(Friona @ 2011 11 17, 15:22)
hibridai, o vanduo ''gazuotas'' is krano 

pas mano mamą tas pats: susodintos į paprastą žemę gėlėms-durpes kažkokias, pastoviai permirkusios, langai atidaryti ir joms dzin, žiedus ir šaknis tik leidžia

QUOTE(rutulyte @ 2011 11 17, 16:51)
as gaileciau toki daikta pilt ant geliu