Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Friona @ 2011 11 17, 15:52)
as gaileciau toki daikta pilt ant geliu  rolleyes.gif reiktu ant kokios dektines pratint, nes jois nemegstu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif grynai mano mintys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 11 17, 16:46)
Tai ir mes šiandien paėmėm tą internetą, sekmadienį turėsim gražinti, jei netiks  ax.gif
Kiek žinau, kad tuos ūglius reikia nukirpti, kai nebeleidžia žiedų, ir dar atitinkamam aukštyje.

taip ugliukus reik nukirpti per 3 narelius, o jei nuzdziuva tai nuo nudziuvusios dalies per 3 narelius. beja vakar seniuose - per ta akcija - gundziaus nusipirkti orchideja, tiek buvo daug graziu - bet vyras - kaip visada - sako pasidziaugei ir uzteks.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif doh.gif bet jau mano visos orchidejos pradejo leisti ugliukus - tai neuzilgo vel zydes thumbup.gif
beja siandien islyginom sklypa, tai jau vaizdas truputi pasikeite - ir paciu laiku islyginom, nes po pietu lietus prasidejo thumbup.gif kaip gerai, kad spejom thumbup.gif dabar reik iki pavasario susiplanuoti kur bus mano darzas - ka jame sodinsiu, kur sodinsim vaismedzius.
beja idomu kiek kainuotu ispiti tvoros pamatus - tvoros ilgis 94 metrai, gal kas pyletes - idomu kiek tokio ilgio tvorai reiketu cemento, ar uztektu 16 kub zvyro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 17 lapkričio 2011 - 16:00
QUOTE(syri @ 2011 11 17, 17:16)
...ir aš susigundžiau orchidėja, galima laistyti tarkime nuvėsusiu gazuotu vandeniu (akvariumo neturiu)  rolleyes.gif , o alus tiktų?  Kaip suprantu, laikyti šviesioje vietoje, bet ne atokaitoje? Ką mėgsta labiau - vėsiau ar šilčiau?

dar tokio laistymo būdo negirdėjau biggrin.gif falenopsiams dieną reikia šilumos o naktį ir 16 laipsnių užtenka (bet nemanau kad žaistų kas taip - auginam ant palangių ir tiek). Neseniai ir aš vieną už 9 lt papirkau be žiedų tai dabar apsipumpuravus visa rolleyes.gif maniškėms tai labai patiko lietaus vanduo, o žiemą sniegą tirpinau. Jų geriau neperlieti, kad nesupūtų šaknys (šiaip merkiamas vazonėlis į indą su vandenį kokiam pusvalandžiui ir tiek)
Bet kiek augintojų, tiek ir būdų. Pas bedradarbę į žemes pasodinta ir bujoja sau laiminga
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 11 17, 15:51)
čia rimtai?  bigsmile.gif nu nesu girdėjusi kad gėles reikėtų alum laistyti  lotuliukas.gif
pas mano mamą tas pats: susodintos į paprastą žemę gėlėms-durpes kažkokias, pastoviai permirkusios, langai atidaryti ir joms dzin, žiedus ir šaknis tik leidžia  biggrin.gif

QUOTE(Friona @ 2011 11 17, 15:52)
as gaileciau toki daikta pilt ant geliu  rolleyes.gif reiktu ant kokios dektines pratint, nes jois nemegstu  biggrin.gif

dėl alaus aš čia visai rimtai, yra gėlių, kurios jį dievina biggrin.gif (na, liko stiklinė nupezusio alaus - tai aš jį ant gėlių supilu).
nepasicitavo dar vienas tekstas - tai nukirpti pvz. nuo žemės į viršų per 3 narelius? O kai nudžiūvęs kaip? Nuo sudžiūvusios vietos žemyn - aukštyn rolleyes.gif ... nieko aš apie tas orchidėjas neraukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 11 17, 17:16)
dėl alaus aš čia visai rimtai, yra gėlių, kurios jį dievina  biggrin.gif  (na, liko stiklinė nupezusio alaus - tai aš jį ant gėlių supilu).
nepasicitavo dar vienas tekstas - tai nukirpti pvz. nuo žemės į viršų per 3 narelius?  O kai nudžiūvęs kaip? Nuo sudžiūvusios vietos žemyn - aukštyn  rolleyes.gif ... nieko aš apie tas orchidėjas neraukiu  blush2.gif

kai pats zinai - atrodo ir kitiems aisku doh.gif neparasiau, kad per tris narelius nuo virsaus ir jei sudziuvusi - tai dazniausia pradeda dziuti nuo virsaus (kur pradejo dziuti) - tai irgi reikia per 3 narelius nuo virsaus nukirpti
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 11 17, 16:23)
kai pats zinai - atrodo ir kitiems aisku doh.gif neparasiau, kad per tris narelius nuo virsaus ir jei sudziuvusi - tai dazniausia pradeda dziuti nuo virsaus (kur pradejo dziuti) - tai irgi reikia per 3 narelius nuo virsaus nukirpti

Už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos statybininkės smile.gif

Dėkui kaip visad RK už kruopštų darbą 4u.gif

Prisiduodu ir aš. Židinys jau užsakytas, tikiuos iki Kalėdų bus sumontuotas, šviestuvai atkeliavo, grindų plytelės nupirktos, parketas nupirktas. Tai dabar reik raitotis rankoves ir visu tempu kibt į darbą kol nėra šalčių. Dar tiesa, reik užsakyti grindjuostes svetainei 24m.poliuretanines ir angų apvadus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 17 lapkričio 2011 - 18:00
QUOTE(braske24 @ 2011 11 17, 16:23)

padaryta pioneer.gif iš to kas liko po pardavėjų nudraskymo. Ačiū už info
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 11 17, 18:56)
Prisiduodu ir aš. Židinys jau užsakytas, tikiuos iki Kalėdų bus sumontuotas, šviestuvai atkeliavo, grindų plytelės nupirktos, parketas nupirktas. Tai dabar reik raitotis rankoves ir visu tempu kibt į darbą kol nėra šalčių. Dar tiesa, reik užsakyti grindjuostes svetainei 24m.poliuretanines ir angų apvadus doh.gif

thumbup.gif o koki zidinuka issirinkot? ax.gif
Atsakyti
Užsakėm tokį:
http://zidinys.lt/go...Varia-2RRh.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 17 lapkričio 2011 - 20:32
QUOTE(Infinity_ @ 2011 11 17, 19:56)
Sveikos visos statybininkės smile.gif

Dar tiesa, reik užsakyti grindjuostes svetainei 24m.poliuretanines ir angų apvadus doh.gif

kur planuojat užsakinėt ir kiek maždaug lt išeina ax.gif o ant kokių angų ir kokius apvadus dėsit blush2.gif parketą dėsit ar parketlentes ax.gif lauksim foto po darbų

pas mus dar nieko nėr ale židinuką kūrenam wub.gif
Atsakyti
[quote=Ritaram,2011 11 17, 14:17]
Laba diena 4u.gif
Registruojuosi naujuose namukuose 4u.gif
Ir aš vis gundausi nusipirkti orchidėją, bet bijau, kad sunki priežiūra bus g.gif

Nebijok. As turiu 7 ir visos kuo puikiausiai auga ir zydi pastoviai. Tikrai ju nelepinu, palaistau kai jau neprisimenu kada liejau ax.gif Jos labai puikiai prisitaike mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Friona @ 2011 11 17, 14:19)
taip ir yra, tinka vanduo kuris prisotintas deguonim  biggrin.gif
o medukas spalvingasis Krotonas
user posted image

Kai pamaciau gele ir plytu siena, tai tik dabar supratau kas ta Friona doh.gif 4u.gif
Atsakyti