Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2011 12 13, 15:48)

jau ir taip margos kedes- tai su dryziai is vis makalyne- net nedejau jusu teismui tokio varianto.. dabar uztat idejau- man  schmoll.gif ir paristi as uzuolaidu nenoriu- nes stalas ovalus, kedziu atlosai apvalus- dar ir uzuolaidos su "banga"  g.gif man kazkodel norisi tiesiu liniju- tik ar su ziedais ar su juostele uzuolaidas daryti  g.gif

o virtuvej ant to mazo lango uzuolaidos  g.gif nu niekaip neisivaizduoju- dar kokiame "provace" bigsmile.gif  geletos,arba jei yra galimybe ilgas daryti- o cia iki stalvirsio  g.gif "priklijavau" ir jas- man siaubiaks  blush2.gif

Na man tie dryziukai graziai ziurisi...Bet kaip sakant sunku patarti, kai gyvai nematai...Ir dazniausiai su patarimais nugrybaujama biggrin.gif Manau naturoj gal visai kitaip atrodo smile.gif
O del romaneciu nedaskaiciau, kad virtuveje nori...Ten tai zinoma gal uzuolaidos nelabai tinka, nes nei praktiska nei ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 13, 13:48)
paprasciausias paint'as  4u.gif imi nuotrauka reikiamu rakursu ir klijuoji i ja ka reikia- baldus, uzuolaidas ir t.t.. na ir krastus paskui redaguoji po maza gabaliuka  4u.gif idejau pas save i albuma tavo virtuve su tavo norimu stalu- nu man  schmoll.gif  blush2.gif
jau ir taip margos kedes- tai su dryziai is vis makalyne- net nedejau jusu teismui tokio varianto.. dabar uztat idejau- man  schmoll.gif ir paristi as uzuolaidu nenoriu- nes stalas ovalus, kedziu atlosai apvalus- dar ir uzuolaidos su "banga"  g.gif man kazkodel norisi tiesiu liniju- tik ar su ziedais ar su juostele uzuolaidas daryti  g.gif

o virtuvej ant to mazo lango uzuolaidos  g.gif nu niekaip neisivaizduoju- dar kokiame "provace" bigsmile.gif  geletos,arba jei yra galimybe ilgas daryti- o cia iki stalvirsio  g.gif "priklijavau" ir jas- man siaubiaks  blush2.gif

Bandysiu su ta programele pakeisti stalą tikrai, tas kur issirinkau, visiškai netinka, tikrai, kad siaubiakas verysad.gif

Virtuvėj tai tikrai, kad trumpos negražiai, tai tada rinktis kas lieka.

aciuks.gif už nuotrauką
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2011 12 05, 12:49)
puiku 4u.gif
na bandau dar imest didesni biski blush2.gif
laba dienele 4u.gif

reta lankytoja esu, bet paskaityneju laiks nuo laiko, pasisakysiu del jusu busimo namuko, tai del ilgio ir plocio virtuves/svetaines zinok siulyciau ne siaurint, as kai paisem su dizainere baldus tai mums kaip ir pritruko ilgio ir plocio tai aisku issivertem bet noreciau kokio metro papildomo

P.S. SVEIKINU VISAS NESTUKES, SUPER , LINKIU LENGVO NESIOJIMO IR TIK DZIUGIU NUOTAIKU
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kiek džiugių naujienų bigsmile.gif visoms svarbiausia lengvo nešiojimo 4u.gif
user posted image

gal padėsit, užliuvo už akių toks siurblys, gal kuri turit ar ką girdėjot ax.gif
http://www.kaercher....ys/14393100.htm
Atsakyti
[quote=ilona_24,2011 12 13, 10:36]
[quote=jurčik,2011 12 12, 21:27]

klausimelis merginom kurios pasistate ar statosi 1-no auksto namuka 4u.gif koki auksti daret namo g.gif

musu namukas vieno austo ir atrodo aukstis apie 6 metrus smile.gif
[/quote]

pas mus vieno auksto namas, aukstis 6m. , kambariuose darem mazesni auksti, kad siltesni butu kambariai. svetaineje palikom aukstas lubas.
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 12 13, 17:16)
      gal padėsit, užliuvo už akių toks siurblys, gal kuri turit ar ką girdėjot  ax.gif

sitos firmos siurbliai geri.
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2011 12 13, 20:22)
sitos firmos siurbliai geri.

dėl firmos abejonių kaip ir nekyla, bet kaina ax.gif gal kuri turit siurblį kur dulkes per vandenį leidžia ir parekomenduotumėt blush2.gif
Atsakyti
Vyro sesuo turi šios firmos siurblį, kur dulkes per vandenį leidžia, tai labai juo patenkinta. Valo ne tik grindis, kilimus, bet ir baldus lovos čiužinius. Tik bėda kad dabar suplyšo hepafiltras ir nelabai kur randa pirkti. Kaune sakė buvo, kaina apie 120lt.
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 12 13, 16:16)
Sveikos  4u.gif  kiek džiugių naujienų  bigsmile.gif  visoms svarbiausia lengvo nešiojimo  4u.gif
user posted image
      gal padėsit, užliuvo už akių toks siurblys, gal kuri turit ar ką girdėjot  ax.gif

kazkaip ir siandien sita modeliuka ziurinejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 12 13, 23:24)
kazkaip ir siandien sita modeliuka ziurinejau  bigsmile.gif

reklamos sužavėtos biggrin.gif bet kažkaip pradedu galvot kad turėtų tarnaut neblogai toks daiktas g.gif nes planuoju name miegamam dangą dėt, svetainėj baldus ne odinius, bet gobeleną, o pasirodo ir šunytė žemių parneša doh.gif tik va permokėt nesinori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 12 13, 21:35)
dėl firmos abejonių kaip ir nekyla, bet kaina  ax.gif  gal kuri turit siurblį kur dulkes per vandenį leidžia ir parekomenduotumėt  blush2.gif

as turiu siurbli su vandens filtru - ar kaip jis ten vadinasi... esu LAAIBAII PATENKINTA, nepalyginsi su tais maisais kai budavo, dulka ir t.t. doh.gif o cia pripylei vandens, issiurbei, ispylei, isplovei ir baigta. nekeisciau i joki kitoki siurbli - nebent su garais. thumbup.gif
Papildyta:
BEJA RYTOJ SENUKUOSE DAUGELIUI PREKIU 30 PROC. NUOLAIDA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 12 13, 23:48)
as turiu siurbli su vandens filtru - ar kaip jis ten vadinasi... esu LAAIBAII PATENKINTA, nepalyginsi su tais maisais kai budavo, dulka ir t.t. doh.gif  o cia pripylei vandens, issiurbei, ispylei, isplovei ir baigta. nekeisciau i joki kitoki siurbli - nebent su garais. thumbup.gif

o koks Jūsų ir kodėl keistumėt su garais, nes tas mano nužiūrėtas ir yra garinis ax.gif nesinori apsigauti su reklamuojamom prekėm ax.gif
Atsakyti