Labas vakaras
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 08, 12:34)
As be gobelenu nepirkciau, man kieta sedet. Musu kedziu atlosai kieti, tai sekancios kedes bus su minkstaja sedima dalim ir minkstu atlosu. Jau uzmaciau patinkancias kedes, jau zinau ko noresiu ateity.
pas mus kėdės su kietu atlošu, o sėdimoji dalis paminkštinta ir aptraukta oda..

dar teturim tik porą metų, o jau slapčia svajoju apie kitą stalą su kėdėmis, kurį neseniai pamačiau

bet veju šalin tas mintis, gi šiaip sau nieks nekeis to stalo, o dėl susidėvėjimo, kol reiks keisti, tai
QUOTE(braske24 @ 2011 12 08, 14:44)
beja kazkas is mamyciu buvo minejusios, kad turi labradoro veisles suniuka ar kalyte - idomu ar 2 kambariu bute toks suo nebus per didelis - nes norim kaledom dukrytei koki suniuka ar katineli padovanot, tai nezinom kas geriau...
Papildyta:
saldytuvas bus imotuojamas. del kaitlentes net nezinau - o kaip patogiau - kai kaitlente atskirai nuo orkaites?maciau pas kaimyne buvo orkaite aukstai - tai man patiko - tik kaip is praktines puses ar taip patogu - jei patogu tai visai noreciau orkaites atskirai. pas mus ne mikrobange o toks kaltilas stilinis - ciklonine krosnele - kur ja imontuot net neisivaizduoju - ji tokia kaip katilas su nukeliamu dangciu. - bet ta krosnele niekur neisimontuoja....
*mes irgi turim labradorą

nusipirkom, kai dar gyvenome nuomojamam bute, bet žinojom, kad po poros mėn. kraustysimės į namą, tai kol gyvenom bute, jis buvo dar mažiukas

aš irgi, manau, kaip ir jau kažkas rašė, jei vistiek va kraustysitės į namą, tai puiku, o jei reiktų visą laiką laikyti tokį šunį bute, tai nžn, pvz. mes, nemanau, kad būtume jį įsigiję...

** pas mus taip pat šaldytuvas įmontuojamas, o kaitlentė atskirai nuo orkaitės, orkaitė aukštai, nžn, patogu, kad nereikia lankstytis
QUOTE(Agulyte @ 2011 12 14, 13:57)
Beje gal kas galite parekomenduoti kur pirkti vonią? Gal pirkote nesenai, užmatėte kur su geromis kainomis. Man patiko vonia pas Ilonux, kur ji pirko kaži ir kaina gal pasakytų?
mes kaip tik užvakar pagaliau išsirinkom ir užsisakėm vonią

tiek galvojom, ieškojom, o nusprendėm ekspromtu

pas mus ji kampinė bus, galvojom apklijuoti plytelėm ir padaryti porą laiptelių iki jos, o užsisakėm grynai tokią pastatomą, nereiks jokių apdirbimų ir pan.. žodžiu, kaip visada, kai jau užsisakom ką, okupuoja mintys, dvejonės, o gal paskubėjom, gal reikėjo kitą ir t.t.

užsisakėm iš celsis