Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Ritaram @ 2011 12 14, 14:15)
Kaip su patarimais galima įkirėti  thumbup.gif  niekaip
Visi man tie stalai gražūs, ypač baklažaninės kėdės, tikrai derėtų prie mano grindų, bet, kad tie apvalūs nelabai talpūs, apie keturias vietas, mes norėjome 6 kėdžių. Man taip nesinori tų kvadratinių stalų, ir taip pas mane viskas kampuota, reikėtų su kažkuo švelninti...

nu man dabar kazkokia baklazanines spalvos pasiutlige lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o kaip su atstumais - koks atstumas nuo baro iki sienos- kokio plocio stala ten gali deti g.gif gal galima daryti didesnio skersmens apvalu stala ir deti 5-6 kedes (o su prailginimo pagalba svenciu proga pasidaryti dar plius 2-3 kedes)

vat dar koks neblogas variantas:
http://www.sbabaldai...apletimu_medis_
nu bet vaizdas prie apvalaus stalo zinoma grazesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 14, 13:19)
Nu tai ir siulo apvalu. Buna istraukiamu, sedet 6-iems.

Tai aš suprantu, kad siūlo, tiesiog kažkaip praradus viltį ką nors gražaus rasti. O dar ir MB reikės įtikinėti, kad toks geras, nes jau siūliau apvalų, tai sako schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 12 14, 14:20)
Madoje rodytis, tik pas mane dabar svetainės baldai is buto atsivežti, ir juos kažkada reikės keisti. Kiek jau aplėkiau parduotuvių, tai stalų ir kėdžių pasirinkimas labai menkas  doh.gif

as cia ne apie tave 4u.gif 4u.gif yar cia pas mus gudresniu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2011 12 14, 14:23)
Tai aš suprantu, kad siūlo, tiesiog kažkaip praradus viltį ką nors gražaus rasti. O dar ir MB reikės įtikinėti, kad toks geras, nes jau siūliau apvalų, tai sako  schmoll.gif

imesiu tau i az paklijuota ta stala tavo valgomajam- gal pakeis jis nuomone 4u.gif
ir dar is patirties (tiesa, menkos biggrin.gif )- pas mus dabar yra baras su kedem- tai patikek- stalas tik del grozio- prie jo valgem viena karta- visi prie baro valgom- ir pusrycius, ir pietus ir vakariene- nuo maziausio iki didziausio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 14, 13:23)
nu man dabar kazkokia baklazanines spalvos pasiutlige  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kaip su atstumais - koks atstumas nuo baro iki sienos- kokio plocio stala ten gali deti  g.gif gal galima daryti didesnio skersmens apvalu stala ir deti 5-6 kedes (o su prailginimo pagalba svenciu proga pasidaryti dar plius 2-3 kedes)

nu bet vaizdas prie apvalaus stalo zinoma grazesnis  ax.gif

Tos erdves pas mane daug (mano nuomone), matyt ir nesugebu suvaldyti, nuo sienos iki salos yra 3,4 m

QUOTE(indruciukas @ 2011 12 14, 13:24)
as cia ne apie tave  4u.gif  4u.gif yar cia pas mus gudresniu  biggrin.gif  biggrin.gif

O kas cia gudresnė?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 14, 15:28)
yar cia pas mus gudresniu  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(Ritaram @ 2011 12 14, 15:30)
O kas cia gudresnė?

Na jei pasakei miau rolleyes.gif tai sakyk iki galo blush2.gif nors galas negražiai skamba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 12 14, 14:30)
-Tos erdves pas mane daug (mano nuomone), matyt ir nesugebu suvaldyti,  nuo sienos iki salos yra 3,4 m
-O kas cia gudresnė?

labai normaliai tos erdves- pas mane tik tik uzteko, kaip tik truko kokio gero pusmetrio (2,8 pas mane)- tai vat baro kedes plius atitraukimas apie 50cm, tada atitraukimas nuo stalo kedes, stalo plotis, vel kede plius atitraukimas ir nelabai kas lieka 4u.gif
yra patarimu albume skubancios imesta kiek rekomenduojama kad butu tarpai praejimams, kedziu atitraukimams- tai lengviau ir paskaiciuoti bus 4u.gif gali su kreida nusipiesti ant grindu pas save, kad aiskiau butu 4u.gif
-nu kazin kiek merginu turi prisijungimus,o albumu nera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 14, 13:28)
ir dar is patirties (tiesa, menkos  biggrin.gif )- pas mus dabar yra baras su kedem- tai patikek- stalas tik del grozio- prie jo valgem viena karta- visi prie baro valgom- ir pusrycius, ir pietus ir vakariene- nuo maziausio iki didziausio  biggrin.gif  biggrin.gif

Pas jus yra baras ir aukštos kėdės, kas labai gerai greitam prisėdimui, o prie stalo jau su visom ceremonijom turi prisėsti, na bent toks jausmas yra, kad greit nuo stalo nepakilsi.

QUOTE(indruciukas @ 2011 12 14, 13:40)
labai normaliai tos erdves- pas mane tik tik uzteko, kaip tik truko kokio gero pusmetrio (2,8 pas mane)- tai vat baro kedes plius atitraukimas apie 50cm, tada atitraukimas nuo stalo kedes, stalo plotis, vel kede plius atitraukimas ir nelabai kas lieka  4u.gif
yra patarimu albume skubancios imesta kiek rekomenduojama kad butu tarpai praejimams, kedziu atitraukimams- tai lengviau ir paskaiciuoti bus  4u.gif  gali su kreida nusipiesti  ant grindu pas save, kad aiskiau butu  4u.gif
-nu kazin kiek merginu turi prisijungimus,o albumu nera  bigsmile.gif

Ačiū už pagalbą friends.gif tikiuosi išsirinksiu ką nors gražaus tongue.gif
Dėl albumo, tai tikrai niekas neįdeda naujų nuotraukų, tai kažkaip ir pačiam nesinori rodyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 14, 13:58)
nu gal neikyresiu blush2.gif , bet pas tave as matau apvalu stala su gobeleninem kedem  ax.gif
vat kazka tokio:

ir dar 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 12 14, 14:06)
ir dar 4u.gif
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilona_24 @ 2011 12 13, 09:36)
musu namukas vieno austo ir atrodo aukstis apie 6 metrus  smile.gif

4u.gif

QUOTE(Ritaram @ 2011 12 13, 09:42)

Pas mus taip pat vieno aukšto namas, ir aukštis apie 6 metrus.

4u.gif
QUOTE(tisa @ 2011 12 13, 14:52)
reta lankytoja esu, bet paskaityneju laiks nuo laiko, pasisakysiu del jusu busimo namuko, tai del ilgio ir plocio virtuves/svetaines zinok siulyciau ne siaurint, as kai paisem su dizainere baldus tai mums kaip ir pritruko ilgio ir plocio tai aisku issivertem bet noreciau kokio metro papildomo

4u.gif

QUOTE(smegenys @ 2011 12 13, 18:01)
pas mus vieno auksto namas, aukstis 6m. , kambariuose darem mazesni auksti, kad siltesni butu kambariai. svetaineje palikom aukstas lubas.

4u.gif

QUOTE(nerikeri @ 2011 12 14, 10:05)
maniskis namukas 5.30m aukscio. jokiu laiptuku net iki to pirmo auksto. stogo nuolydis 16 laipsniu. ir tai dabar atrodo gana aukstas, siltinant is isores neapsieisim be stalazu nuomos sad.gif

o as kaip tik noriu biski aukstesnio,kan nebutu visiskas grybukas g.gif
jau turiu minciu daryt iki 6.5 g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 08, 12:34)
As be gobelenu nepirkciau, man kieta sedet. Musu kedziu atlosai kieti, tai sekancios kedes bus su minkstaja sedima dalim ir minkstu atlosu. Jau uzmaciau patinkancias kedes, jau zinau ko noresiu ateity.

pas mus kėdės su kietu atlošu, o sėdimoji dalis paminkštinta ir aptraukta oda.. ax.gif dar teturim tik porą metų, o jau slapčia svajoju apie kitą stalą su kėdėmis, kurį neseniai pamačiau doh.gif wub.gif bet veju šalin tas mintis, gi šiaip sau nieks nekeis to stalo, o dėl susidėvėjimo, kol reiks keisti, tai doh.gif

QUOTE(braske24 @ 2011 12 08, 14:44)
beja kazkas is mamyciu buvo minejusios, kad turi labradoro veisles suniuka ar kalyte - idomu ar 2 kambariu bute toks suo nebus per didelis - nes norim kaledom dukrytei koki suniuka ar katineli padovanot, tai nezinom kas geriau... g.gif
Papildyta:

saldytuvas bus imotuojamas. del kaitlentes net nezinau - o kaip patogiau - kai kaitlente atskirai nuo orkaites?maciau pas kaimyne buvo orkaite aukstai - tai man patiko - tik kaip is praktines puses ar taip patogu - jei patogu tai visai noreciau orkaites atskirai. pas mus ne mikrobange o toks kaltilas stilinis - ciklonine krosnele - kur ja imontuot net neisivaizduoju - ji tokia kaip katilas su nukeliamu dangciu. - bet ta krosnele niekur neisimontuoja....

*mes irgi turim labradorą wub.gif nusipirkom, kai dar gyvenome nuomojamam bute, bet žinojom, kad po poros mėn. kraustysimės į namą, tai kol gyvenom bute, jis buvo dar mažiukas ax.gif aš irgi, manau, kaip ir jau kažkas rašė, jei vistiek va kraustysitės į namą, tai puiku, o jei reiktų visą laiką laikyti tokį šunį bute, tai nžn, pvz. mes, nemanau, kad būtume jį įsigiję... rolleyes.gif
** pas mus taip pat šaldytuvas įmontuojamas, o kaitlentė atskirai nuo orkaitės, orkaitė aukštai, nžn, patogu, kad nereikia lankstytis 4u.gif

QUOTE(Agulyte @ 2011 12 14, 13:57)
Beje gal kas galite parekomenduoti kur pirkti vonią? Gal pirkote nesenai, užmatėte kur su geromis kainomis. Man patiko vonia pas Ilonux, kur ji pirko kaži ir kaina gal pasakytų? smile.gif

mes kaip tik užvakar pagaliau išsirinkom ir užsisakėm vonią bigsmile.gif tiek galvojom, ieškojom, o nusprendėm ekspromtu doh.gif pas mus ji kampinė bus, galvojom apklijuoti plytelėm ir padaryti porą laiptelių iki jos, o užsisakėm grynai tokią pastatomą, nereiks jokių apdirbimų ir pan.. žodžiu, kaip visada, kai jau užsisakom ką, okupuoja mintys, dvejonės, o gal paskubėjom, gal reikėjo kitą ir t.t. doh.gif doh.gif užsisakėm iš celsis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@r@: 14 gruodžio 2011 - 22:11
QUOTE(S@r@ @ 2011 12 14, 22:08)
Labas vakaras 4u.gif

pas mus kėdės su kietu atlošu, o sėdimoji dalis paminkštinta ir aptraukta oda.. ax.gif dar teturim tik porą metų, o jau slapčia svajoju apie kitą stalą su kėdėmis, kurį neseniai pamačiau  doh.gif wub.gif bet veju šalin tas mintis, gi šiaip sau nieks nekeis to stalo, o dėl susidėvėjimo, kol reiks keisti, tai doh.gif 

Tai ar patogios tokios kėdės su kietu atlošu ir odinės?
Atsakyti