Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(skubanti @ 2011 11 17, 22:00)
Kai pamaciau gele ir plytu siena, tai tik dabar supratau kas ta Friona  doh.gif 4u.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(indruciukas @ 2011 11 18, 11:33)
nu grazuolis  wub.gif  wub.gif reik man jau pradeti augalus ziuretis- bo nyku be ju kazkaip namuose... a jis greitai auga  g.gif maciau ermitaze tokie nedidukai buvo, o gal geriau is karto didesni  g.gif

as ji gavau praauginta, bet nupezusi, mirstanti, atgaivinau ir va koks medis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 18, 14:31)
Ir su penktadieniu  biggrin.gif  bigsmile.gif

user posted image

i ta tema, tinka dirbantiems
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Friona @ 2011 11 18, 17:28)

thumbup.gif į temą, ypač mums ir penktadieneis sėdim iki 18 val. doh.gif o taip jau namo noris .. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 18 lapkričio 2011 - 17:16
QUOTE(Friona @ 2011 11 18, 16:28)
i ta tema, tinka dirbantiems
user posted image

jeeeetus kaip atitinkantis šiandieninę mano darbinę nuotaiką buvo thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 11 18, 14:59)

Vai vai vai....dabar nuodų po dozę dar gausim verysad.gif Gal kas galėtų šio sandėlio tikslesnes koordinates nurodyt? Man atrodo, kad čia kelio į Jokūbavą pradžioj, tik nusukus nuo Palangos plento, ar ne? g.gif Manau, kad reikia protesto akciją organizuot... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 18 lapkričio 2011 - 21:18
QUOTE(ilonux @ 2011 11 18, 22:18)
Vai vai vai....dabar nuodų po dozę dar gausim verysad.gif  Gal kas galėtų šio sandėlio tikslesnes koordinates nurodyt? Man atrodo, kad čia kelio į Jokūbavą pradžioj, tik nusukus nuo Palangos plento, ar ne?  g.gif  Manau, kad reikia protesto akciją organizuot... doh.gif

jo link Jokubavo, ferma po kaire, ir ten pat salia prieskoniu firma M o g u n t i j a
Atsakyti
seubas, prie akropolio gyvenu, tai is keimo isvaziuot negaliu..... Kas per masine psichoze....
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 11 19, 14:11)
seubas, prie akropolio gyvenu, tai is keimo isvaziuot negaliu..... Kas per masine psichoze....

dėl šios priežasties nesu buvus akropolyje per jamam dieną schmoll.gif nors gundausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 11 19, 14:11)

Vaziavau ir as i ta psichoze, pirma karta. Jei kazko konkreciai reikia, kodel gi nea biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 11 17, 12:27)

labai grazu thumbup.gif
gal kas turite tokios spalvos laminata/parketlentes issikloje? kazin ant tokio sviesaus labai matosi visokie trupiniai, dulkes ir panasus blogi dalykai ar kaiptik nesimato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2011 11 20, 14:47)
labai grazu  thumbup.gif
gal kas turite tokios spalvos laminata/parketlentes issikloje? kazin ant tokio sviesaus labai matosi visokie trupiniai, dulkes ir panasus blogi dalykai ar kaiptik nesimato?  g.gif

bent jau mums su zmona isirenginejant namus tokie dalykai kaip trupiniai buna paskutinej vietoj .visiskai nereiksmingas dalykas
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 11 20, 14:53)
bent jau mums su zmona isirenginejant namus tokie dalykai kaip trupiniai buna paskutinej vietoj .visiskai nereiksmingas dalykas

turi omeny kad pas jus ju nebuna ar kaip? man labai svarbu praktiskumas, kad nereiketu istisai lakstyt su sluotom ir sluostem aplink baldus. turim bute viena toki tamsaus medzio staliuka, tai jau perzegnojau visokius tamsius baldus ir tamsius laminatus (kad ir kaip jie man butu grazus), nes atrodo dulkes valyk nevales, praeina kiek laiko ir vel jos sviecia ant jo. tai idomu kaip su tokiom sviesiom grindim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ade: 20 lapkričio 2011 - 14:19
QUOTE(Ihmantas @ 2011 11 20, 14:53)

Jums taip, bet kad zmonai tai nereiksminga laaabai abejoju g.gif . Nebent tamstais tu geruju vyru, kurie tvarko namus, o ne zmonos 4u.gif
Atsakyti