QUOTE(renrena @ 2017 03 02, 10:06)
Beje, gal patartumėte, kur pirkti nebrangių
normalių antklodžių užvalkalų, o ne tų didžiulių paklodžių (manau, suprantat, ką turiu galvoje) - nusipirkau porą patalynės komplektų, išpakavau ir omg

- medžiagos gabalas iki dangaus

, mes taip neįpratę (teks įjungt "darbščiųjų rankų" režimą ir ką nors sugalvot)

.
Ir dar, gal žinot, ar yra kokia tikimybė nusipirkt chna ir basmos?
Turi ziureti, kad ant komplekto rasytu FUNDA NORDICA. Tada su normaliu uzvalkalu. O paklodes sunaudosi vasara, nes kaldru nereiks
Yra Carrefoure, kur paprasciausia surasti. Jei ne patys pigiausi tai buna visai geri. Is Lidlo irgi pritariu kad geri, per akcijas esu pora satininiu nupirkus, super nesiojasi. Man is Ikea patinka dar
Chnos beveik nera. As pirkdavausi is Iherbo, jei zinai toki. Nebent kokiam herbolariume rasi, labai ieskodama
QUOTE(Hovėja @ 2017 03 02, 14:17)
O man reikia jūsų pagalbos klausimu : kaip pas ispanus su gėlėmis , ar yra įprasta jas dovanoti, jei taip , kaip dažnai jie tą daro ?

Esame pakviesti į svečius taurei vyno , pirmą kartą eisime į svečius pas vietinius , vyras pasimetęs ar tinka nueiti su gėlių puokšte šeimininkei ? o gal tik vieną gėlę ? o ir kokias , gal yra kažkokios nedovanojamos , kaip pas mus chrizantemos tik laidotuvėm ir ..... ir bendrai tokiais atvejais - ką neštis jei kviečia ?

pašnabždėkite prašau ....
Su gelem ne. Nebent nori kokia orchideja vazonelyje nunesti. jei eisi su puokste nelabai supras. Geles gal labiau gimtadieniams, progoms na ir romantikai
As nesciau gera vyna, ar cavos buteli, ir galima deserta
QUOTE(Galilea @ 2017 03 02, 15:52)
Pas jus siltesni zmones, katalonai nemegsta kviestis pas save i namus ne seimos narius, nebet i restorana......
Siaip manau bendrai ispanai labiau linke susitikti/pasedeti ne namie. Kitokie iprociai