Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

QUOTE(SANIL @ 2011 11 18, 18:53)
Sveikutes, gal kuri turit Gail skaros schemute ir aprašyma rusu klb. , buciau dekinga.
P.S. tiktu ir kitu skaru aprasymai rusu klb. Aciu

Taigi pačioj pirmoj žinutėj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar ir as Gentiana baigineju,tikiuosi siandien baigt...
Atsakyti
gal galit man , tundrai, paaiskint kaip jas atsispausdinti rusu klb., nes man atsidaro tik anglu klb. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SANIL @ 2011 11 18, 18:28)
gal galit man , tundrai, paaiskint kaip jas atsispausdinti rusu klb., nes man atsidaro tik anglu klb. aciu smile.gif

Pabandžiau pati-paspaudi nuorodą duotą,tada atsidariusiam lange pirmoji eilutė yra rusų kalba schemos.Tik jas reikia parsisiūsti mirksiukas.gif O tada jau gali ir spausdinti.
Atsakyti
sveikos,tai kas su manim siandien nori startuot sia skara user posted image,schemos kam reikia galiu persiust ielektronini arba per skype(mano skype lincule kaunas) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 18 lapkričio 2011 - 19:11
QUOTE(linaule @ 2011 11 18, 19:10)
sveikos,tai kas su manim siandien nori startuot sia skara
reikia galiu persiust ielektronini arba per skype(mano skype lincule kaunas) smile.gif

aš mielai, tik kaip visada ne laiku pradedu savo darbus doh.gif Turiu pirma baigti saviškę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 11 18, 19:10)
sveikos,tai kas su manim siandien nori startuot sia skara user posted image,schemos kam reikia galiu persiust ielektronini arba per skype(mano skype lincule kaunas) smile.gif

Vau... širdelės wub.gif Aš norėsiu jaučiu, kažin šita gal greičiau nei Gentiana, a?
Atsakyti
as pradejau ,labai smagiai mezgasi,jei viskas gerai jau sekmadieni turetu but rezultatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2011 11 18, 15:08)
Pasakykit kur ieškoti Gentiana schemos  ax.gif
Pabaigsiu Gail, tada norėčiau išbandyti Gentiana... blush2.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2011 11 18, 20:42)

Pažiūrėk až smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Pagelbėkit man dar su Gentiana, 3 etapas, kaip ten raštas išsidėsto g.gif
A A A B A A A B ar
A A A B B A A A ??? Ar kaip ten dar?

Ačiū 4u.gif

Ir dar klausimėlis iškilo, schema per 2 lapus, ten visus tuos langelius reikia ir megzti ar yra tų pačių stulpelių abiejuose lapuose pasikartojančių, kurių nereikia megzti? Nežinau ar aiškiai paklausiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 18 lapkričio 2011 - 23:59
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 18, 23:27)
Sveikos visos  4u.gif

Pagelbėkit man dar su Gentiana, 3 etapas, kaip ten raštas išsidėsto  g.gif
A A A B A A A B ar
A A A B B A A A ??? Ar kaip ten dar?

Ačiū  4u.gif

Ir dar klausimėlis iškilo, schema per 2 lapus, ten visus tuos langelius reikia ir megzti ar yra tų pačių stulpelių abiejuose lapuose pasikartojančių, kurių nereikia megzti? Nežinau ar aiškiai paklausiau  blush2.gif

http://www.supermama...?...8400&st=480
487 žinutė
klausimas aiškus-ir vienam ir kitam lape yra langeliai geltonos spalvos.Šis langelis turi būti vienas,ir tarp jų nieko nemegsti.O atsakymas ar aiškus?... ax.gif
Atsakyti