Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

Pakomentuokit iš kokių siūlų mezgėt Gentianą? Mačiau ne vieną variantą, visi gražūs, bet man įdomu kokie siūlai - ar man ji gražesnė iš plonų siūlų ar iš storesnių šiek tiek 4u.gif Ir gal pasidalinsit kokio dydžio gaunasi rolleyes.gif

Tuo pačiu giriu visas Gentianas ir kt skaras naujai numegztas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 20 lapkričio 2011 - 11:41
bangelee ,ausrara,tarskaliuk,gentianos nuostabios visu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 20, 11:39)
Pakomentuokit iš kokių siūlų mezgėt Gentianą?

Mano skaros dydis maždaug 180 ant 90 per stuburą.Siūlai Roma, ploni, sumezgiau beveik visą matkelį,(96gr) virbalai irgi ploni 2,5, tik aš mezgu laisvai mirksiukas.gif Per tas skaras pasigadinau mezgimą blush2.gif , nes ir drabužius norisi laisvai megzti blush2.gif biggrin.gif
Ačiū pastebėjusioms, man ir pačiai ji graži, tik dabar pradėjau abejoti dėl spalvos-tokia sunkiai pritaikoma g.gif Mezgiau kaip Kalėdinę dovaną tamsiaplaukei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 20 lapkričio 2011 - 12:34
Ar jūs megztas moherines skaras skalbiate, ar ištampytas sudrėkinate (apipurškiate vandeniu)?
Prie schemos nurodytas antrasis būdas, bet ar tada skara išlaiko formą?
Prieš kišdama į vandenį noriu pasitarti su turinčiom patirties.
Papildyta:
Pakomentuokit iš kokių siūlų mezgėt Gentianą? Mačiau ne vieną variantą, visi gražūs, bet man įdomu kokie siūlai - ar man ji gražesnė iš plonų siūlų ar iš storesnių šiek tiek 4u.gif Ir gal pasidalinsit kokio dydžio gaunasi rolleyes.gif

Man irgi visada norisi žinoti, kokie siūlai ir koks dydis. Ir ne tik šitos skaros. Tada lengviau išsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2011 11 20, 14:09)
Ar jūs megztas moherines skaras skalbiate, ar ištampytas sudrėkinate (apipurškiate vandeniu)?

Beveik visuose aprasymuose randu, kad reik mirkyti drungname-siltokame vandenyje. Vienur radau, kad mirkyti ne maziau nei pusvalandi, tai db taip ir darau, sakau, gal labai gerai tada siulas sudreksta ar ka blush2.gif
Atsakyti

Tuo pačiu giriu visas Gentianas ir kt skaras naujai numegztas wub.gif

Aš mezgiau iš kidmocheros 3 nr virbalais.Dydis kažkur apie 170*80 cm-tiksliai nepamenu,o pamatuot nebeturiu ko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(linaule @ 2011 11 20, 11:52)
bangelee ,ausrara,tarskaliuk,gentianos nuostabios visu thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giege @ 2011 11 20, 13:09)

Aš mirkau drungname vandenyje,bet neilgai-kol sušlampa visiškai...Apie kitokį būdą nebuvau girdėjusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2011 11 20, 11:25)
Labas rytas,
doh.gif vaikščiojau po visus namus, ieškojau vietos, kur gražiausiai mano Gentiana atrodytų, deja, tai spalva iškreipta, tai fonas negražiai atrodo, tai rašto nesimato verysad.gif Parodau vieną, kad tikrai parodyčiau, kad ir aš numezgiau biggrin.gif , dar pora varijantų į albumą įkėliau ax.gif , jei kam įdomu...
user posted image

Super thumbup.gif Pažiūrėjau ir albumuke thumbup.gif

Na ką, gryžau po baletų, gal įstengisu dar prisėst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2011 11 19, 16:22)
Stai ir manoji GENTIANA. Tik modelis labai mazas  biggrin.gif user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif Superrr thumbup.gif Su pabaigtuvėmis 4u.gif

QUOTE(bangelee @ 2011 11 20, 12:25)
Labas rytas,
doh.gif vaikščiojau po visus namus, ieškojau vietos, kur gražiausiai mano Gentiana atrodytų, deja, tai spalva iškreipta, tai fonas negražiai atrodo, tai rašto nesimato verysad.gif Parodau vieną, kad tikrai parodyčiau, kad ir aš numezgiau biggrin.gif , dar pora varijantų į albumą įkėliau ax.gif , jei kam įdomu...

4u.gif 4u.gif Ir tave su pabaigtuvėmis 4u.gif Iš visų megztų - man regis taviškis variantas mažiausias gavosi, nes kiek kalbėta - bene smulkiausius virbalus buvai pasirinkus mirksiukas.gif Bet labai dailiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
ka tik nuo virbalo,bet jau siandien daugiau nieko nedarysiu schmoll.gif user posted image
Atsakyti
ausrara, bangelee, linaule laaabai gražu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 11 20, 17:50)
ka tik nuo virbalo,bet jau siandien daugiau nieko nedarysiu schmoll.gif 

Šaunuolė-spartuolė 4u.gif 4u.gif
Ir mano akimis žiūrint taviškė grožiu pranoko originalą. Net neištampyta thumbup.gif
Atsakyti
Linaule thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Su lygintuvu praeik, nereiks net tampyti mirksiukas.gif , nes nesimato jokio garbiniavimosi, kad tampyt reikėtų g.gif

Angulyte, na tikrai nesakyčiau, kad manoji maža g.gif Per visą sofos ilgį g.gif Pernai iš tokių pat siūlų, tokiais pat virbalais megzta Hyrna buvo gerokai mažesnė g.gif Ir ji tokia, sakyčiau, sunki, o gal skysta, nes paėmus už galų labai tysta g.gif Gal kad mažai tos ,,mėsos", vien ažūras biggrin.gif
Atsakyti