QUOTE(kapseika @ 2011 11 19, 20:21)
saukiuosi pagalboooos, aaagnex girdi

?
pradejau echo flowers, mano pirmoji skara, tai bemezgant iskilo kruva klausimu...
1. 2 into 9 ar cia reiskia, kad is 2 reikia padaryti 9 akis?
2. papilkinti langeliai pirmoje ir kitose nelyginese eilese megzti blogosiomis? O ta isdauginima is 2 i 9, kaip padaryti blogiosiomis? Ar daryti tiesiog gerosiomis?
3. blogojoje puseje t.y. 2 ir kitos lygines eiles megzti blogiosiomis, nes randu kažkur užsaugota ženklu aiskinima, kad baltas langelis gera- geroje, bloga-blogoje.
(nors ziuredama i nuotrauka lyg ir matau, kad turetu būti geroje puseje gera akis, blogoje bloga) paprotinkit mane kas nors
4. o centrine akis persukta gera ar persukta bloga?
5. mano išsaugotuose skaru ženklu paaiskinimuose, nera tokio ženklo \\ , bet pagal rasta man norisi suimti tris akis pakrypus i kaire, ar as teisi?
6. ta setup chart kartoti viena karta?
7. kiek kartu kartoti flower chart?
8. ka reiskia repeat 12 stitches?
1. Taip iš 2 padaryti 9. Padaryti paprastai: 1gera, 1 uždėta, 1gera, 1 uždėta, 1gera, 1 uždėta, 1gera, 1 uždėta, 1gera
2. Viskas geroj pusėj mezgama gerosiom akim. Tie pilki langeliai man rodos nupiešti tik tam, kad nesusimaišytų, kur geroji pusė, o kur blogoji...
3. Blogojoj pusėj megzti blogom akim.
4. Centrinė akis mezgama gerojoj pusėj geroji persukta, blogojoj pusėj bloga persukta
5. Teisi
6. Taip. Vieną kartą
7. Priklauso kokio dydžio nori. Originaliai siūlo 8 kartus (jei nori, kad būtų ne tik maža skarytė ant kaklo - siūlyčiau bent 10 kartų kartot

). Jeigu darysi pagal originalą, tai pabaiga nemažai dydžio prideda - gal maždaug kaip kokie 3 kartai gėlyčių

O jei pabaigą darysi kaip mano mėlynosios, tai tada patempu ir matai maždaug kokio dydžio... Gali megzt, kol nedaug siūlų liks

Aš kartojau gal 15 kartų
8. Į šitą nekreipk dėmesio

Rašo, kad kai 8 kartus kartoji, tai tas kvadrate esantis raštas kartojamas 12 kartų
Ar kol kas viskas aišku?