Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

vaida777, grazi ta gaudykle gavosi thumbup.gif lauksiu kol istampysi bigsmile.gif
anetera, nu tu cia groziu prirodei bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif tik nesutinku su tavim, kad "sau tiks":)
Beje, ar as kaz ka praleidau, ar Stiuardese savo Vlad taip ir neparode?:)Man "liko" puse uzbaigimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 18 gruodžio 2011 - 08:02
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 17, 22:21)

Labai gražiai gavosi wub.gif
o man dar liko paskutinė schemute visus pakartojimus jau padariautikiuosi kad ilgai užbaigti netruksiu noriu pagaliau pamatyti kaip atrodo ištempta ta skara ir kokio realiai dydžio ji gaunasi

visos tikrai gerai padirbėjot jūsų skarytės labai gražios wub.gif ir noriu paklausti ar Roma siuliukai visai be plaukelio ar turiu koki nors?
Atsakyti
Kokių grožių parodėt ir dar tiek daug thumbup.gif

QUOTE(Sissta @ 2011 12 18, 07:59)
Beje, ar as kaz ka praleidau, ar Stiuardese savo Vlad taip ir neparode?:)Man "liko" puse uzbaigimas biggrin.gif

Neparodžiau, ant stalo dar blush2.gif Kai randu laiko - jau naktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 16, 23:10)
sakykit, o kaip jums su muitu gausis jeigu ėmėt už tokią sumą?

sito klausimo nezinau biggrin.gif juk minejau, kad pirkima-siuntima organizavo drauge mirksiukas.gif

QUOTE(anetera @ 2011 12 17, 00:22)
Na šiek tiek apsimelavot. kai įkėlėte kokius siūliukus pirkote, tai yra ten ir šiek tiek sintetikos lotuliukas.gif

Siek tiek, tai ir yra tik siek tiek sintetikos, o ne SIEK TIEK naturalaus pluosto mirksiukas.gif biggrin.gif Beje, uznes siandien mano siunta kaip tik, jau gavom yahoo.gif atejo per pusantros savaites, jei kam idomu mirksiukas.gif
Bet tikrai, pritersem skaru tema. blush2.gif
Atsakyti
sirdingai aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o jusu,mergaites skaros irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

savitre,as lauksiu tavo skarytes ,noriu pamatyti,kaip atrodo ta tikroji gaudykle..... mirksiukas.gif
as vakar pamirsau parasyti ,kad sunaudojau Midaros Kid mochair ,kur metrazas 240 mt.beveik du matkelius.liko gal kokie 9 metrai.....vienu zodziu mano manymu,reikia daugokai siulu siai skarai,nes as nekartojau schemu...... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 18 gruodžio 2011 - 11:42
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 18, 12:41)
sirdingai aciu visoms uz pagyrimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o jusu,mergaites skaros irgi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

savitre,as lauksiu tavo skarytes ,noriu pamatyti,kaip atrodo ta tikroji gaudykle..... mirksiukas.gif
as vakar pamirsau parasyti ,kad sunaudojau  Midaros Kid mochair ,kur metrazas 240 mt.beveik du matkelius.liko gal kokie 9 metrai.....vienu zodziu mano manymu,reikia daugokai siulu siai skarai,nes as nekartojau schemu...... ax.gif

aš naudoju YarnArt kid mohair tris matkučius jau sunaudojau ir dar viena kamuoliuka turiu tikiuosi jo užteks pabaigai. jų metražas 25gr 230m
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 17, 00:10)
sakykit, o kaip jums su muitu gausis jeigu ėmėt už tokią sumą?

As irgi siunciuosi is sito tinklapio, bet stengiuosi nevirsyti 75 Lt tada nera muito. Siaip jie uzraso maziau nei istikruju moki, taciau as nerizikuoju.
Atsakyti
Kad jau prisižadėjau, tai pasirodau ax.gif Ačiū visoms už pagalbą 4u.gif Kaip reta temų, kur gali gauti pagalbos be piktų moralų unsure.gif

Mezgiau vilnele su blizgučiu iš babinos, tai negaliu pasakyt kiek sunaudojau blush2.gif

user posted image

Dabar bandau įveikti pilkąją, tik pasilikau nuo linaule kaži kur blush2.gif 92 eiles turiu tik doh.gif Dar kas palaiko man kompaniją ar jau nuo visų, mezgusių pilkąją, pasilikau?
Atsakyti
Stiuardese, skara thumbup.gif '
Ir pritariu... cia pati draugiskiausia tema wub.gif
Atsakyti
labuka,ateinu dar karteli su klausimu,mezgant didiji varianta aeolin skara,po agave 2 kartu dar reikia megst final agave ?
vaida777 ,stiuardese ,grazios skaros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 18, 14:52)
Stiuardese, skara  thumbup.gif '
Ir pritariu... cia pati draugiskiausia tema wub.gif

as irgi,mergaites,pritariu,cia tikrai draugiska tema,kur be pavydo,be pykciu galima paklausti,pasikonsultuoti ir visda sulauksi pagalbos.....drinks_cheers.gif
Aciu,mergaites,kad esat...... group.gif
Papildyta:
stiuardese skaryte thumbup.gif ,realybeje isivaizduoju ji dar grazesne wub.gif
zuikuli aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 18 gruodžio 2011 - 14:03
Nu ir pavarot merginos blink.gif kiek grozybiu per savaite padaret. as baigiau savo Haruni, bet nezinau kaip tampyti. Ar ja reikia skalbti? ant ko ja prisegat? Patarkit prasom, labai jau norisi nesioti.
Atsakyti