Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

QUOTE(vaida777 @ 2011 12 17, 22:21)
na,merginos,gana apie siulus,as ateinu su savo rezultatu,ka tik baigta "Sapnu gaudykle"
siandien rodausi ,o ryt bandysiu tampyti,nes sivakar kazkaip jau nesinori  ax.gif

Vaida 777, sveikinimai su pabaigtuvėmis 4u.gif Graži "sapnų gaudyklė" wub.gif

QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 18, 14:36)
Mezgiau vilnele su blizgučiu iš babinos, tai negaliu pasakyt kiek sunaudojau  blush2.gif

Stiurardese - gražu thumbup.gif
QUOTE(finta @ 2011 12 18, 19:26)
drinks_cheers.gif Cia tikrai gera uzeit, pasigrozet ir paprasyt patarimu smile.gif

drinks_cheers.gif

p.s., kol dar nepaklausėt apie prerijų rožę - pasakysiu tiek - savaitę viešėjau Briuselyje pas draugę, ten ją ir dabaigiau (tiesa, oro uoste niekas prie bambukinių virbalų neprisikabino), tik.....ir palikau ten, nes draugė išsikaulijo mirksiukas.gif Foto šįkart nėra verysad.gif
Tik,dar vienas pastebėjimas - mezgiau iš Angora2. Mano galva iš kidmocherio tas smulkus ažūras dailiau žiūrėtųsi mirksiukas.gif Jei kas gundosi jąja, atkreipkit dėmesį, rinkdamosis siūlus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 18, 19:32)
as tai supratau,kaip kartojima  tu motyvu ir taip mezgiau,viskas gavosi ok....  mirksiukas.gif

o kartoti nuo kurios vietos? va šito nepagaunu niekaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 12 18, 19:39)
o kartoti nuo kurios vietos? va šito nepagaunu niekaip blush2.gif

jetau,kaip cia paaiskinti,kad suprastum,pradedi 207 eile....ten tas krastas,po to uzmetimas,ta persukta akisir tas visas motyvas iki kitos persuktos akies,tai va tas motyvas ir kartojasi,o po to gale vel tas uzmetimas ir tas krastas........nezinau,gal ten per viduri irgi reiketu daryti taip ,kaip krasta,bet as nedariau,o visa laika kartojau ta motyva iki galo.....jei neaiskiai parasiau,tai klausk... mirksiukas.gif
ten isiziurejus i ta schema ,tai tikrai ten yra tas viduriukas,bet ten nezinau,is kur gauti ta vidurine aki,kad gautusi is sonu tos akies sumezgimai,gal ten klaida ir toj eileje reiktu daryti viduri taip:uzmetimas ,persukta akis ir vel uzmetimas,o paskiau jau gaunasi pagal schema,na,net nebezinau ar ten klaida,ar man kazkas ne taip rodosi.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 18 gruodžio 2011 - 19:11
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 18, 20:06)
jetau,kaip cia paaiskinti,kad suprastum,pradedi 207 eile....ten tas krastas,po to uzmetimas,ta persukta akisir tas visas motyvas iki kitos persuktos akies,tai va tas motyvas ir kartojasi,o po to gale vel tas uzmetimas ir tas krastas........nezinau,gal ten per viduri irgi  reiketu daryti taip ,kaip krasta,bet as nedariau,o visa laika kartojau ta motyva iki galo.....jei neaiskiai parasiau,tai klausk...  mirksiukas.gif
ten isiziurejus i ta schema ,tai tikrai ten yra tas viduriukas,bet ten nezinau,is kur gauti ta vidurine aki,kad gautusi is sonu tos akies sumezgimai,gal ten klaida ir toj eileje reiktu daryti viduri taip:uzmetimas ,persukta akis ir vel uzmetimas,o paskiau jau gaunasi pagal schema,na,net nebezinau ar ten klaida,ar man kazkas ne taip rodosi....  doh.gif

ir aš taip galvojau vadinasi viska gerai galvojam einu tolaiu gaminti Ačiū
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 12 18, 20:16)
ir aš taip galvojau vadinasi viska gerai galvojam einu tolaiu gaminti  Ačiū

gerai,gamink,lauksim rezultato,nes man labai knieti pamatyti ta tavo varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 12 18, 11:20)
sito klausimo nezinau  biggrin.gif  juk minejau, kad pirkima-siuntima organizavo drauge  mirksiukas.gif

dėkui, matyt pražiopsojau.

QUOTE(Auda @ 2011 12 18, 13:05)
As irgi siunciuosi is sito tinklapio, bet stengiuosi  nevirsyti 75 Lt tada nera muito. Siaip jie uzraso maziau nei istikruju moki, taciau as nerizikuoju.

aš irgi taip planuoju daryti.

QUOTE(sigita @ 2011 12 18, 16:02)
Nu ir pavarot merginos  blink.gif  kiek grozybiu per savaite  padaret. as baigiau savo Haruni, bet nezinau kaip tampyti. Ar ja reikia skalbti? ant ko ja prisegat? Patarkit prasom, labai jau norisi nesioti.

aš išskalbtą su muilu, tampau ant čiužinio, bet šįkart bandysiu segti prie senoviškos tokios kaldros, kur viduj vatalinas ar kas ten. kieta tokia.
Atsakyti
Sveikos
gal gali man kas greitai pasakyti, kad nereiktų tiek temų skaityt.
pacituoju
Po Yukka dar reikia išmegzti Transition chart.

Jei mezgi didelę skarą, po Yukka reikia numegzti Agave chart du kartus, o toliau pagal jau parašytą litaniją

pasimečiau ką po yukka man megzti transition ar agave? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2011 12 18, 22:51)
Sveikos
gal gali man kas greitai pasakyti, kad nereiktų tiek temų skaityt.
pacituoju
Po Yukka dar reikia išmegzti Transition chart.

Jei mezgi didelę skarą, po Yukka reikia numegzti Agave chart du kartus, o toliau pagal jau parašytą litaniją 

pasimečiau ką po yukka man megzti transition ar agave?  g.gif

Po Yukka megzti Transition chart, tada Agave chart du kartus (jei cia apie Aeolian).
Atsakyti
QUOTE(finta @ 2011 12 18, 23:51)
Po Yukka megzti Transition chart, tada Agave chart du kartus (jei cia apie Aeolian).

taip taip aeolian. ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Reikia jusu pagalbos. Noriu megzti XYRNA. Bet nesuprantu sutartiniu zenklu. Neduoda nukopint,tai pabandysiu parasyti,gal suprasit blush2.gif
X- ( PLATOCNAJA VEZKA)
U( TIK APVERSTA)-
Atsakyti
http://www.ebay.com/...516247329089253

gal pirkot kuri šituos virbalus?
Atsakyti
QUOTE(Viva34 @ 2011 12 19, 13:34)
Sveikutes 4u.gif Reikia jusu pagalbos. Noriu megzti XYRNA. Bet nesuprantu sutartiniu zenklu. Neduoda nukopint,tai pabandysiu parasyti,gal suprasit blush2.gif
X- ( PLATOCNAJA VEZKA)
U( TIK APVERSTA)-

ta apversta reiskia 3 sumegztos kartu gerai(pirma nukeli,2 sumegzi gerai ir pertrauki per nukelta)
o x krastine ,ripsas is abieju pusiu mezginio mezgamos geros akys
Atsakyti