Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

Ačiū už pagyras mirksiukas.gif

O su ištampymu tai kažkaip smailiau nesigauna schmoll.gif Arba aš nemoku, arba siūlai tokie g.gif Turiu grindims plokščių, tai prikalu vinukais, bet kai paleidžiu lieka kiek nuotraukose matosi g.gif

Sigita, skalbiu su vilnos skalbikliu visada, paskui tokią šlapią ant stalo ir "prikalu", palieku išdžiūt, bet gal taip nėr gerai, nežinau,norėjau VLAD kad smailesniais gautųsi unsure.gif
Atsakyti
vaida norėjau paklausti ar Sapnų gaudyklė gavosi taisyklingas trikampis ar ne? nes kol ant virbalu manoji atrodo kad ne trikampe bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 18, 08:59)
anetera, nu tu cia groziu prirodei bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  tik nesutinku su tavim, kad "sau tiks":)

Ačiū smile.gif Kad sau tiks turėjau galvoje man ir taip visai gražu, be to kai sau nusimezgi gali bet kada paimti išplauti ir pertempti iš naujo mirksiukas.gif , o jei darai dovanai ir laikas spaudžia tada jau blogiau ax.gif

QUOTE(savitre @ 2011 12 18, 12:11)
visos tikrai gerai padirbėjot jūsų skarytės labai gražios  wub.gif  ir noriu paklausti ar Roma siuliukai visai be plaukelio ar turiu koki nors?

Man Roma labai patinka. Jokio pūkelio jie neturi. Minkšta plona vilnelė ir labai maloni prie kaklo ir gražiai formą laiko. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sigita @ 2011 12 18, 17:02)
Nu ir pavarot merginos  blink.gif  kiek grozybiu per savaite  padaret. as baigiau savo Haruni, bet nezinau kaip tampyti. Ar ja reikia skalbti? ant ko ja prisegat? Patarkit prasom, labai jau norisi nesioti.

Aš tai išplaunu būtinai ir tampau ant išskleistos dvigulės lovos prismaigstau su adatėlėmis. Truputį būna nepatogu, nes čiužinys ne vientisas ir kai skara didesnė tai per sujungimus negali įsmeigti adatėlių, bet patiesiu porą pledų ir paklodę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2011 12 18, 18:14)
Ačiū  smile.gif Kad sau tiks turėjau galvoje man ir taip visai gražu, be to kai sau nusimezgi gali bet kada paimti išplauti ir pertempti iš naujo mirksiukas.gif , o jei darai dovanai ir laikas spaudžia tada jau blogiau  ax.gif
Man Roma labai patinka. Jokio pūkelio jie neturi. Minkšta plona vilnelė ir labai maloni prie kaklo ir gražiai formą laiko. thumbup.gif
Papildyta:
Aš tai išplaunu būtinai ir tampau ant išskleistos dvigulės lovos prismaigstau su adatėlėmis. Truputį būna nepatogu, nes čiužinys ne vientisas ir kai skara didesnė tai per sujungimus negali įsmeigti adatėlių, bet patiesiu porą pledų ir paklodę ax.gif

o aš smaigstau ant kilimo aišku i tarpa pora užvalkalu nuo antklodės dedu ir man gerai laiko ( kilimas prispaustas tai nesislankioja galima drasiai tampyti) man kažkaip ant lovos smaigstyti gaila čiužinio.

aišku Roma siuliukai tikrai viliojančiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 18, 17:07)
Ačiū už pagyras  mirksiukas.gif

O su ištampymu tai kažkaip smailiau nesigauna  schmoll.gif Arba aš nemoku, arba siūlai tokie  g.gif Turiu grindims plokščių, tai prikalu vinukais, bet kai paleidžiu lieka kiek nuotraukose matosi  g.gif

Sigita, skalbiu su vilnos skalbikliu visada, paskui tokią šlapią ant stalo ir "prikalu", palieku išdžiūt, bet gal taip nėr gerai, nežinau,norėjau VLAD kad smailesniais gautųsi  unsure.gif

Tai va kad tas tampymas ir nuo siūliukų labai priklauso. rolleyes.gif Kai ištempi atrodo liuks, o paleidus atgal nori grįžti, nelieka tų smaigaliukų. g.gif Aš dar kai ištampau visada papurškiu vandeniu, nes kol prismaigstau tai beveik sausa skara būna, ir palieku per dieną.
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2011 12 18, 18:20)
Tai va kad tas tampymas ir nuo siūliukų labai priklauso.  rolleyes.gif Kai ištempi atrodo liuks, o paleidus atgal nori grįžti, nelieka tų smaigaliukų.  g.gif Aš dar kai ištampau visada papurškiu vandeniu, nes kol prismaigstau tai beveik sausa skara būna, ir palieku per dieną.

aš dar esu pabandžius ir toki variajanta kad prismaigstyta skara kai jau išdžiusta plauku laku nupurškiau bet skara tikrai laike savo forma o prieš tai buvo ne vienas bandymas tampyti o ji vis nelaike formos. kokie siulai buvo tiksliai nepamenu tik kad daug juose mocherio ir truputis sintetikos. skara nuo to neprarado savo prekines išvaizdos tik kad igavo plauku lako kvapa
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 12 18, 18:25)

Aš tai turiu tokį purškiamą standiklį. smile.gif Papurškiu juo dar prismaigstytą skarą kai išdžiūsta. ir dar palaikau su adatėlėmis porą valandų ar mažiau. Tik nesinori jo daug purkšti. Man smagiau kai skarytė minkštutė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 18 gruodžio 2011 - 17:46
QUOTE(savitre @ 2011 12 18, 17:59)
vaida norėjau paklausti ar Sapnų gaudyklė gavosi taisyklingas trikampis ar ne? nes kol ant virbalu manoji atrodo kad ne trikampe bus  verysad.gif

nu,ne netokia gavosi,kaip kitos skaros,kad trikampio formos gaudavosi.si kazkokia kitokia,kaip varpelis ji man.....sakiau,gal del to,kad ne visas pilnai schemas mezgiau,bet jei ir tau kazkaip ne taip gaunasi.......bet gal kai nuimsi nuo virbalu viskas bus gerai.......ar dar daug liko megzti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 18, 18:57)
nu,ne netokia gavosi,kaip kitos skaros,kad trikampio formos gaudavosi.si kazkokia kitokia,kaip varpelis ji man.....sakiau,gal del to,kad ne visas pilnai schemas mezgiau,bet jei ir tau kazkaip ne taip gaunasi.......bet gal kai nuimsi nuo virbalu viskas bus gerai.......ar dar daug liko megzti?  mirksiukas.gif

užstrigau ties tom bangelėm paskutinej schemoj ka jos reikškia?
Atsakyti
Vaida777, Stiuardese na ir groziu primezget wub.gif
Bet ta sapnu gaudykle jei be pakartojimu jau tokia nemaza atrodo, tai kokia ji tada su pakartojimais?
QUOTE(Sissta @ 2011 12 18, 13:52)

Ir pritariu... cia pati draugiskiausia tema wub.gif

drinks_cheers.gif Cia tikrai gera uzeit, pasigrozet ir paprasyt patarimu smile.gif
Atsakyti
Labai gražios čia mergikiu parodytos skaros, nevardinsiu, nes bijau kurią nors praleisti. Tiesiog šaunuolės. 4u.gif
O dėl temos, tai tikrai malonu ir paskaitinėti, ir paklausti nebaisu. Nes kitose temose esu paklausus, tai gavau nelabai malonius atsakymus. Nors gal aš klausti nemoku.
Aš laiko nuo šeimos, darbo ir mokslų nugriebus, vis prišoku prie puskarės. Tik puskarės blush2.gif Bet aš užsikabinau ir man patiko jau rezgu planus, tolimesniems darbams.
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 12 18, 19:19)
užstrigau ties tom bangelėm paskutinej schemoj ka jos reikškia?

as tai supratau,kaip kartojima tu motyvu ir taip mezgiau,viskas gavosi ok.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 18 gruodžio 2011 - 18:32