Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 19, 13:48)

As pirkus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 19, 12:48)

ir cia tokiu tik po maziau yra
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 19, 13:48)

aš turiu ir juos retai tenaudoju nepasitvirtino jie man doh.gif mocheriui megzti jie gerai bet kitokiems siulams netinka (bent jau aš nemoku megzti laisvai) sunkiai jų valu slysta mezginys
Atsakyti
Mano drauge pirkus is vokietijos bambukinius su valu,tai ji labai patenkinta,bet 150lt mokejo. pas ja valas prsiilgina su tokiais sriubukais.Bandziau ir as,bet man ranka nekyla tiek moketi.
Niekaip nepabaigiu tos pilkos,per mazai laiko,bet liko jau tik 6eiles.
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2011 12 19, 18:13)
Mano drauge pirkus is vokietijos bambukinius su valu,tai ji labai patenkinta,bet 150lt mokejo. pas ja valas prsiilgina su tokiais sriubukais.Bandziau ir as,bet man ranka nekyla tiek moketi.
Niekaip nepabaigiu tos pilkos,per mazai laiko,bet liko jau tik 6eiles.

tu vokišku ir aš labai noriu ir baigiu jiems pribresti blush2.gif bet va vyras neleidžia pirkti sako kad ir taip turiu daug virbalu ir man ju turi užtekti. tie vokiški yra su tikru valu o va tie iš ebay yra su "šlangute" tokia kaip lašinės ligoninėj tai va per ta "šlangutę" ir kyla visa problema sakau jie mocherio siulams tinka kitiems ne

jei kuri nori iš ebay pirkti tai galiu savuosius parduoti nereiks jums laukti 3sav kol atkeliaus
Atsakyti
man mama is vokietijos priveze visokiu thumbup.gif
Atsakyti
Pabaigiau.... ta pilkaja,na pas mane rausva. biggrin.gif Bet man ji mazoka gavosi,na dar netampiau,bet is mazesniu bus.Idesiu nuotrauka kuria diena,nes jau kepinius jau reik pradet kept,tai mezgimui laiko nelabai turesiu ir net nesugalvojus ka dabar noreciau megzt. schmoll.gif Ir siulu neturiu.
Man Roma nelabai,matysiu kai bus istampyta,gal tada prades patikt biggrin.gif Kol apsispresiu ka megzt,nuraizgysiu salika dukrai,nes ramybes neduoda.
Na ir man reikes vyra siust vokietijoj i mezginiu parduotuves kad virbalu pripirktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2011 12 19, 23:22)
Pabaigiau.... ta pilkaja,na pas mane rausva. biggrin.gif  Bet man ji mazoka gavosi,na dar netampiau,bet is mazesniu bus.Idesiu nuotrauka kuria diena,nes jau kepinius jau reik pradet kept,tai mezgimui laiko nelabai turesiu ir net nesugalvojus ka dabar noreciau megzt. schmoll.gif Ir siulu neturiu.
Man Roma nelabai,matysiu kai bus istampyta,gal tada prades patikt biggrin.gif Kol apsispresiu ka megzt,nuraizgysiu salika dukrai,nes ramybes neduoda.
Na ir man reikes vyra siust vokietijoj i mezginiu parduotuves kad virbalu pripirktu lotuliukas.gif

Su pabaigtuvėmis 4u.gif lauksim pasirodant mirksiukas.gif

Vadinas aš viena pasilikau... bet tai niekis, aš iš lėto....
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 20, 10:00)
Su pabaigtuvėmis  4u.gif lauksim pasirodant  mirksiukas.gif

Vadinas aš viena pasilikau... bet tai niekis, aš iš lėto....

dar aš su "sapnų gaudykle" nebaigiau ir nežinau kaip bepabaigti doh.gif problemą turiu tokia kad pabaigiau siulus o dar liko 4gerosios eilės tai nežinau ar važiuoti i siūlų paieškas ar užbaigti kitos spalvos siūlu nes garantijos kad gausiu tokios kokios reikai nėra doh.gif
Atsakyti
Su pabaigtuvem merginos.. o as rodausi jau biggrin.gif net menesio nepraejo nuo praeitos:))) Sita bus dovana anytai.. nors mielai ja sau pasilikciau
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ar ji juoda g.gif vis pasvajoju tyliai apie juoda skara wub.gif
Atsakyti
Lusasita, cia is Angora2, na ji kaip ir juoda, bet su tokiu pilkumu
Atsakyti