Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(style18 @ 2012 04 17, 15:03)
Nusipirkau Givenchy gloss interdit

user posted image

Kokia spalvyte pirkot? Turejau as ji, is pradziu pasirode fainas, bet po ilgesnio laiko pradejo nebepatikt, kazkoks nemalonus ant lupu man jis,antra kart nebepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 17, 16:19)
Kokia spalvyte pirkot? Turejau as ji, is pradziu pasirode fainas, bet po ilgesnio laiko pradejo nebepatikt, kazkoks nemalonus ant lupu man jis,antra kart nebepirkciau  schmoll.gif

01 spalva, as ir esu turejusi 08 numeri, man patiko labai, tik sepetelis blogas. bet pats blizgesys net labai patiko smile.gif beje, kaip jums tas DIOR, kur cia rasete, kad pirkote?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 04 17, 17:21)
01 spalva, as ir esu turejusi 08 numeri, man patiko labai, tik sepetelis blogas. bet pats blizgesys net labai patiko smile.gif beje, kaip jums tas DIOR, kur cia rasete, kad pirkote?

Dar laukiu atkeliaujant tai bus arba sia sav arba kitos pradzioj, pirkau ji vien del spalvytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 17, 17:32)
Dar laukiu atkeliaujant tai bus arba sia sav arba kitos pradzioj, pirkau ji vien del spalvytes  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kur perkat ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 04 17, 17:45)
kur perkat ir kiek kainuoja?

Is UK, 19 svaru smile.gif
Atsakyti
[quote=*moon*,2012 04 17, 21:59]
Is UK, 19 svaru smile.gif

is kokio puslapio?
Atsakyti
Gal turite kokių atsiliepimų apie Estee Lauder "Pure Color" blizgį? Ar malonus ant lūpų, kaip laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 04 18, 11:00)
Gal turite kokių atsiliepimų apie Estee Lauder "Pure Color" blizgį? Ar malonus ant lūpų, kaip laikosi?

turejau, man nepatiko. labai trumpai islieka spalva, vos pusvalandi verysad.gif ir norint uztepti ant lupu, reikia daug kartu kisti ta teptuka i blizgi, nes vienu kartu labai mazai jo paima verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 04 18, 14:10)
turejau, man nepatiko. labai trumpai islieka spalva, vos pusvalandi verysad.gif ir norint uztepti ant lupu, reikia daug kartu kisti ta teptuka i blizgi, nes vienu kartu labai mazai jo paima verysad.gif  verysad.gif

Ech, jau buvau beveik apsisprendusi. biggrin.gif O konsultantė Kristianoj taip gyrė, sakė, kad gerai laikosi... unsure.gif
Ačiū už nuomonę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 04 18, 16:06)
Ech, jau buvau beveik apsisprendusi. biggrin.gif  O konsultantė Kristianoj taip gyrė, sakė, kad gerai laikosi... unsure.gif
Ačiū už nuomonę. mirksiukas.gif

man geriau YSL ir givenchy
Atsakyti
Man iki siol patys paciausi Bare Escentuals Buxom. Gaila kad LT nera verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2012 04 18, 20:12)
Man iki siol patys paciausi Bare Escentuals Buxom. Gaila kad LT nera verysad.gif

user posted image

Kuo būtent patinka? Kuo geresni už kitus?
Atsakyti