Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(*moon* @ 2012 04 25, 16:10)
Pratestuotas Dior addict lupu blizgis coral fantazy spalvyte  wub.gif  wub.gif  wub.gif Vien spalvyte dieviska  wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai malonus, smagus ant lupu, puikiai drekina bei minstina jas  smile.gif  thumbup.gif
user posted image

o kokia kaina blizgesiuko ir kur pirktas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2012 05 04, 11:40)
o koks Nr. sios spalvos? Douglase su konsultante ieskojom, tai nebuvo zodinio pavadinimo, tik numeriai g.gif
o man reikia jo

manau turi buti ant dezutes,arba ant blizgio pakuotes apacios:)
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 15, 11:36)
Dekoju  smile.gif Jau uzsisakiau  biggrin.gif

O esi naudojus? kažin nėra labai lipšnūs ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 13, 22:54)
O esi naudojus? kažin nėra labai lipšnūs ? g.gif

Tai jau naudoju ir labai dziaugiuosi biggrin.gif Tikrai nera lipsnus, as tokiu ziauriai nemegstu schmoll.gif Labai malonus ant lupu ir karto sudrekina, suminkstina jas thumbup.gif Labai komfortiskas jausmas juo pasitepus thumbup.gif
Atsakyti
Atejau palikti atsiliepima apie Clarins Prodige blizgesį. Mano spalva Grenadine - intensyvi raudonai rožinė, su žėručiais. Spalva ryški, todėl reikia tiksliai padengti ant lūpų, gana lengva nukreivoti smile.gif LAbai malonus, braškes primenantis kvapas, gana intensyvus. Didelis pliusas, kad ilgai laikosi ir net pradingus tam šlapiam blizgesiui, lieka pats pigmentas ant lūpų.

Kelios skolintos foto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Auksiniam makiazui ieskau auskinio blizgesiuko . Krito i akis Benefit 24k sexy gold, atsiliepimai idomus, labai nevienareiksmiski biggrin.gif vieniems laikosi , kitiems ne .
http://www.polyvore....t...&tid=818897

Neprastai atrodo dar Este Lauder Sugar Rush.
Atsakyti
QUOTE(Senshi @ 2012 01 13, 20:57)
Aš labai patenkinta Bourjois 3D blizgiu thumbup.gif Tik kad nelabai ilgai laikos smile.gif

Pritariu smile.gif man taip pat labai patinka šie blizgesiai smile.gif nesausina lūpų, jos atrodo tikrai gražiai. Putlios ir žvilgančios bigsmile.gif turiu 05 ir 07 numeriukus. Spalvos nėra intensyvios, tad džiaugiuosi jais kiekvieną dieną thumbup.gif pritarčiau nuomonei, kad laikytis galėtų ir kiek ilgiau, bet pasidažius gaunamas efektas tai atsveria ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boundary: 20 gegužės 2012 - 22:55
sveikos 4u.gif
kuom skiriasi šie? kuris geresnis? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
aš kai rinkaus, apžiūrėjau abiejų rūšių: apatiniai turi tokių blizgučių (kas man nepatiko), o viršutiniai jų neturi. Todėl pirkau iš viršutinių vieną (nr. 61), bet nusivyliau, nes šepetėlis labai nepatogus, labai daug košės kabina, netolygiai užsitepa blizgis. Apatinių aplikatorius daug geresnis 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju Lumene lūpų blizgį. Visai neblogas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Labas, turiu šiuo metu Chanel blizgį spalvytę Nakkar, tik laikosi labai jau trumpai. Kas esate išbandę daugiau, kuris blizgis ilgai laikosi?
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2012 07 19, 13:24)
Labas, turiu šiuo metu Chanel blizgį spalvytę Nakkar, tik laikosi labai jau trumpai. Kas esate išbandę daugiau, kuris blizgis ilgai laikosi?

Gosh blizgiai laikosi ilgiausiai. Arba MAC smile.gif
Atsakyti