sveikules

kiek matau, mamytes apie labai skirtingas nuospaudu rusis raso ...

vienos apie tokias, kur nutrinama oda iki mesytes einant ilgai tarkim i zygi su tais paciais batais, kitos apie tokias, kur uzsideda tiesiog suragejes senas odos sluoksnis tarkim ant pado nuo aukstakulniu, kulno etc... o mane jau ilgai kankina du mazi guziukai ant antro ir trecio pirstuku kojos, neatsimenu kada ir nuo ko atsirade, gal net tada kai paaugle buvau, bet tada tiesiog laksciau ir nesirupinau, maniau praeis..

o dabar, kai jau jauna moteris, emiau nerimaut kad nedingsta net kai basutem tevaikstau, kai nera kam trinti!! tad dariau reida per kosmetikos salonus kur internete skelbia "nuospaudu salinimas", ir ka jus manot - taip ir maniau, kad cia jau tas variantas, kai nuospauda darosi karpos tipo - su viduriuku, su branduoliu ir saknele ar kazkas panasaus. ir tokiu sako mes nesalinam, kreiptis i dermatologus savo poliklinikoj. tai vat rytoj is ryto varau pakalbet pas dermatologe kairiukscio gatvej, salia gyvenu ir registraturoj sake gal net uzsirasyt nebutina, tiesiog pakalbet ka daryt

papasakosiu, jei kam bus aktualu kaip man sekes, nes pasiryzau ieskot iki galo pagalbos ir atsisveikint su savo grozybem mielybem!!!
don't come easy.. . .