Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

Labas mergytės, pamažu ir aš jungsiuos prie jūsų būrio 4u.gif
Pirmas žingsnis padarytas - jau buvau konsultacijoje ir padariau panoraminę nuotrauką ax.gif
O dabar noriu paklausti, gal kam buvo taip? Žodžiu noriu koreguotis priekinius dantukus, jie kiek pasigrūdę į vidų, apatiniai ok. O daktarė apžiūrėjusi pasakė, kad aplamai visas sakandis blogas ir breketus reikia dėtis ir ant apačios, nors dantys ten tiesutėliai. Ar kam yra taip bųvę blush2.gif
Atsakyti
Tai naturalu, juk jums tvarko ne dantu tiesuma vien, o visa sakandi, dantys gali buti tiesus, bet jeigu sakandis blogas, tai nieko nepagelbes. Mano vienai pazistamai taip buvo, jos dantys tiek virsuj, tiek apacioj tiesus buvo, bet kai jai pasake jog sakandis blogas ir del to nusivalgo dantis, tai reikejo detis breketus ant abieju zandikauliu jog sakandi sutvarkytu.
Atsakyti
Sveikos,o as skaiciau vakar apie gumytes kad kalbejot,ir man klausimas iskilo-visas rusis breketu nesiojant jos dedamos?Man nieko apie jokias gumytes nesake ir nedejo,ar cia deda veliau?Mano beligaturiniai.Net nesuprantu uz kurios vietos jas kabintu.
O kitas klausimas del dantu lako pletimo i isore.nezinau ne kaip tiksliai parasyt.Vienu zodziu man sake kad ples mano dantukus i isore,visus tuos kruminius,kad daugiau i isore islystu jie.Bet dabar sugalvojau kad ar imanoma su breketais ji isplest?Ar is vidines puses kazka turi pridet,kad stumtu.
Kvaili klausimai mano,bet va taip ir buna,kai neissiaikini visko ii galo.
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2011 11 27, 00:06)
Labas mergytės, pamažu ir aš jungsiuos prie jūsų būrio  4u.gif
Pirmas žingsnis padarytas - jau buvau konsultacijoje ir padariau panoraminę nuotrauką  ax.gif
O dabar noriu paklausti, gal kam buvo taip? Žodžiu noriu koreguotis priekinius dantukus, jie kiek pasigrūdę į vidų, apatiniai ok. O daktarė apžiūrėjusi pasakė, kad aplamai visas sakandis blogas ir breketus reikia dėtis ir ant apačios, nors dantys ten tiesutėliai. Ar kam yra taip bųvę  blush2.gif

Labas, pas mane irgi virsuje kreivi, o apacioje tiesus, bet nuejus i konsultacija pasake, kad ir apacioje reiks det, nes blogas sakandis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 11 27, 14:41)
Sveikos,o as skaiciau vakar apie gumytes kad kalbejot,ir man klausimas iskilo-visas rusis breketu nesiojant jos dedamos?Man nieko apie jokias gumytes nesake ir nedejo,ar cia deda veliau?Mano beligaturiniai.Net nesuprantu uz kurios vietos jas kabintu.
O kitas klausimas del dantu lako pletimo i isore.nezinau ne kaip tiksliai parasyt.Vienu zodziu man sake kad ples mano dantukus i isore,visus tuos kruminius,kad daugiau i isore islystu jie.Bet dabar sugalvojau kad ar imanoma su breketais ji isplest?Ar is vidines puses kazka turi pridet,kad stumtu.

Labas, man irgi jokiu gumyciu nedejo, gal ne toks musu atvejis g.gif
Pas mane tai kuriozai su dantu lanko pletimu ir mano didziai visu gerbiama gydytoja doh.gif Tikiuosi, kad pas tave ne ta pati gydytoja. Maniske tai pati man isplete viena puse nieko neispejus ir man nepasakius. Man tai tas patiko, nes man labai grazu, as apsidziaugiau, nes graziai eme rysketi zandikaulis, tik beda, kad tik vienoje puseje ir kita atrode nekaip. Atejus i vizita pasidziaugiau ir paklausiau ar dabar ples kita puse ir dar paklausiau ar galima dar daugiau nes man grazu. Tai gydytoja persimaine ir pradejo visaip mane gasdinti bei sakyti, kad ji nieko nedare, neplete nieko, nes negalima plesti ir t.t. doh.gif Zodziu pas mane toliau nesamones su gydytoja vyksta, senbuves jau zino mano problemas. Tau pasiseke kad tave ispeja ir sako ka tau darys bei negasdina nebutais dalykais. Tai tu atsipalaiduok ir nebijok smile.gif Nieko ten nedes, patys breketai viska padaro, tik jausi savo zandus, zandikauli ir kruminius bei keisis vaizdas veidrodyje. Jei esi neatspari skausmui gali buti prastai, man tai nieko, net malonu savotiskai buvo.
Atsakyti
Congeniality-dekui uz paaikinima.Atspari skausmui tai tikrai,ziuresiu per kita vizita ka sakys.Tada labiau domesiuosi viskuo.
Tau uz nesklandumus 4u.gif ,kaip supratau dar vis nieko gero?
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 11 27, 14:41)

beligatūriniai breketai yra be gumučių, pats breketas fiksuoja vielutę, jie kaip su durelėm užsidaro smile.gif o būtent beligatūriniai tuom ir pranašūs, kad plečia žandikaulį kažkiek, juos deda dažnai kai burnoje trūksta vietos dantims, kaip alternatyvą dantų traukimui smile.gif bet pas mane metaliniai paprasti, tai irgi šiek tiek žiūriu pasiplėtęs žandikaulis smile.gif
Atsakyti
Blaze-labai teisingai apibudinai,pas mane butent tokia situacija ir yra.Is pradziu galvojo apie vieno danties salinima,paskui apsigalvojo.Bus sake matyt gydymo eigoj,gali tekt ketvirtuka arba astuntuka virsuj kairiam sone salint.Nelabai vietos yra.
Ir dar pas mane tokia rusis butent del to,kad as ne Lt.Kad man maziau reiketu skraidyt visiems tiems paverzimams.
As tai noriu kad bent siek tiek tas zandikaulis prasiplestu,geresnis vaizdas butu.
Atsakyti
Sveikos merginos. Į albumą įdėjau savo 2 mėn. dantukų pasikeitimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 11 27, 16:22)
Blaze-labai teisingai apibudinai,pas mane butent tokia situacija ir yra.Is pradziu galvojo apie vieno danties salinima,paskui apsigalvojo.Bus sake matyt gydymo eigoj,gali tekt ketvirtuka arba astuntuka virsuj kairiam sone salint.Nelabai vietos yra.
Ir dar pas mane tokia rusis butent del to,kad as ne Lt.Kad man maziau reiketu skraidyt visiems tiems paverzimams.
As tai noriu kad bent siek tiek tas zandikaulis prasiplestu,geresnis vaizdas butu.

tikrai plasiplės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 11 27, 15:50)
beligatūriniai breketai yra be gumučių, pats breketas fiksuoja vielutę, jie kaip su durelėm užsidaro smile.gif o būtent beligatūriniai tuom ir pranašūs, kad plečia žandikaulį kažkiek, juos deda dažnai kai burnoje trūksta vietos dantims, kaip alternatyvą dantų traukimui smile.gif bet pas mane metaliniai paprasti, tai irgi šiek tiek žiūriu pasiplėtęs žandikaulis smile.gif

Beligaturiniai breketai zandikaulio neplecia, jie tik dantis sustato i platesni lanka, arciau zandikaulio krasto.
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2011 11 27, 20:52)
Beligaturiniai breketai zandikaulio neplecia, jie tik dantis sustato i platesni lanka, arciau zandikaulio krasto.

Na man gygytoja per konsultaciją sakė, kad jie plečia, taip kad gal kiek gygytojų tiek nuomonių smile.gif o šiaip platesnis lankas tai man ir yra žandikaulio pralėtimas
Atsakyti