QUOTE(Nenyte82 @ 2011 11 27, 14:41)
Sveikos,o as skaiciau vakar apie gumytes kad kalbejot,ir man klausimas iskilo-visas rusis breketu nesiojant jos dedamos?Man nieko apie jokias gumytes nesake ir nedejo,ar cia deda veliau?Mano beligaturiniai.Net nesuprantu uz kurios vietos jas kabintu.
O kitas klausimas del dantu lako pletimo i isore.nezinau ne kaip tiksliai parasyt.Vienu zodziu man sake kad ples mano dantukus i isore,visus tuos kruminius,kad daugiau i isore islystu jie.Bet dabar sugalvojau kad ar imanoma su breketais ji isplest?Ar is vidines puses kazka turi pridet,kad stumtu.
Kvaili klausimai mano,bet va taip ir buna,kai neissiaikini visko ii galo.
Labas, man irgi jokiu gumyciu nedejo, gal ne toks musu atvejis

Pas mane tai kuriozai su dantu lanko pletimu ir mano didziai visu gerbiama gydytoja

Tikiuosi, kad pas tave ne ta pati gydytoja. Maniske tai pati man isplete viena puse nieko neispejus ir man nepasakius. Man tai tas patiko, nes man labai grazu, as apsidziaugiau, nes graziai eme rysketi zandikaulis, tik beda, kad tik vienoje puseje ir kita atrode nekaip. Atejus i vizita pasidziaugiau ir paklausiau ar dabar ples kita puse ir dar paklausiau ar galima dar daugiau nes man grazu. Tai gydytoja persimaine ir pradejo visaip mane gasdinti bei sakyti, kad ji nieko nedare, neplete nieko, nes negalima plesti ir t.t.

Zodziu pas mane toliau nesamones su gydytoja vyksta, senbuves jau zino mano problemas. Tau pasiseke kad tave ispeja ir sako ka tau darys bei negasdina nebutais dalykais. Tai tu atsipalaiduok ir nebijok

Nieko ten nedes, patys breketai viska padaro, tik jausi savo zandus, zandikauli ir kruminius bei keisis vaizdas veidrodyje. Jei esi neatspari skausmui gali buti prastai, man tai nieko, net malonu savotiskai buvo.