Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

Man dar toli iki visokiu elastiku speju smile.gif kazkaip net prie breketo nera tu tokiu mazyciu gumuciu,gal jas veliau deda? g.gif nes kai rode pavyzdi, tai rode man su tom gumutem is sonu, o kai sudejo ziuriu tu gumuciu nera, tai nebepaklausiau ortodontes.
Taip man ir neskauda tu dantuku sudejus breketus, tik apacioj kelis dantukus pamaudena. Tik labai vargina tai, kad negaliu sukasti dantu, nes gale vienu dantuku kandu ant breketo ir visi kiti dantys lieka ore, taip ir vaikstau perkreiptu veidu, sukramtyt net varskes negaleciau, viska i tyrele reikia susimalti. Gal kam taip buvo, idomu kiek tas vargas truks unsure.gif
Atsakyti
Aš elastikus gavau tą pačią dieną kai tik uždėjo viršų (reikia daryti tarpą vampyriškam iltinukui). Iki šiol gana keista, ypač jaučiasi ryte. Atrodo surakinti žandikauliai smile.gif

Man maudimas truko savaitę maždaug, kai labai skaudėjo gerdavau kokį vaistą nuo skausmo. Po savaitės jau galėjau kramtyt, na ne visai sklandžiai, bet po truputį... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 11 25, 15:25)
Na gražūs pokyčiai Flegma 4u.gif

Dekui, Ramintuska. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 11 25, 15:31)
Man dar toli iki visokiu elastiku speju smile.gif kazkaip net prie breketo nera tu tokiu mazyciu gumuciu,gal jas veliau deda?  g.gif nes kai rode pavyzdi, tai rode man su tom gumutem is sonu, o kai sudejo ziuriu tu gumuciu nera, tai nebepaklausiau ortodontes.
Taip man ir neskauda tu dantuku sudejus breketus, tik apacioj kelis dantukus pamaudena. Tik labai vargina tai, kad negaliu sukasti dantu, nes gale vienu dantuku kandu ant breketo ir visi kiti dantys lieka ore, taip ir vaikstau perkreiptu veidu, sukramtyt net varskes negaleciau, viska i tyrele reikia susimalti. Gal kam taip buvo, idomu kiek tas vargas truks  unsure.gif

Tai matyt tau su vielute suverzia, jos stipriau laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 11 25, 15:31)
Man dar toli iki visokiu elastiku speju smile.gif kazkaip net prie breketo nera tu tokiu mazyciu gumuciu,gal jas veliau deda?  g.gif nes kai rode pavyzdi, tai rode man su tom gumutem is sonu, o kai sudejo ziuriu tu gumuciu nera, tai nebepaklausiau ortodontes.
Taip man ir neskauda tu dantuku sudejus breketus, tik apacioj kelis dantukus pamaudena. Tik labai vargina tai, kad negaliu sukasti dantu, nes gale vienu dantuku kandu ant breketo ir visi kiti dantys lieka ore, taip ir vaikstau perkreiptu veidu, sukramtyt net varskes negaleciau, viska i tyrele reikia susimalti. Gal kam taip buvo, idomu kiek tas vargas truks  unsure.gif

Kokie tava breketukai?
Atsakyti
Flegma,kokie jau grazus dantukai thumbup.gif as sakyciau jau holivudas ,jei nebutum parasius kad desine auksciau ax.gif net nebuciau pastebejus...vienu zodziu,vienas zingsnelis iki holivudo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 25, 21:51)
Flegma,kokie jau grazus dantukai thumbup.gif as sakyciau jau holivudas ,jei nebutum parasius kad desine auksciau ax.gif net nebuciau pastebejus...vienu zodziu,vienas zingsnelis iki holivudo thumbup.gif

Ma draugi pries kuri laika saki, ka jei finansai neisnestu, tai kaip i but galima zaslus nuraskyt. Neaaaaaaa, numykiau. Tikiuos, ka puses susilygins greit i per sekanti vizita
apipielys mana arklinius dantus i sviesis finisa tiesioji. Cia as taip svaigstu. blush2.gif Ma apie tai ni puse zodzia neuzsimini. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 11 25, 18:52)
Tai matyt tau su vielute suverzia, jos stipriau laiko smile.gif

QUOTE(Flegma @ 2011 11 25, 19:18)
Kokie tava breketukai?

Pas mane virsuj safyras ant sesiu dantu, toliau metalas,o apacioj ant 4 dantu keramika ir kiti metalas. Tai tiesiog yra baltas,sviesus breketukas, ir vielute per visus dantis einanti.Nera kazkokiu vieluciu tame paciame brekete, ar gumyciu is sono, tai kazkaip sakau, gal jinai man kai abu zandikaulius dejo, tai nedejo visko ir silpniau suverze viska, kad nelipciau sienom iskart smile.gif
Bandziau nufotkint savo kreivaja sypsena, bet nieko nesigauna su mobiliako fotiku.

Flegma kiek laiko nesioji tu breketukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimme: 25 lapkričio 2011 - 22:09
Aaa tai ant tu gumikes lyg nesideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 11 25, 23:04)

Bandziau nufotkint savo kreivaja sypsena, bet nieko nesigauna su mobiliako fotiku.

Flegma kiek laiko nesioji tu breketukus?

Su fotiku geriau jem. Ma be blica gerai trauki.

Vakar buva 9men. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 11 25, 23:11)
Aaa tai ant tu gumikes lyg nesideda smile.gif

Bet su tokiais gal tada ilgesnis gydymas yra? g.gif nors sakau man jinai kai pavyzdini modeli safyriniu ir keramikiniu rode, tai sako va cia senesnis variantas su gumytem sonuose, sis turetu tikti jeigu as nenoriu, kad matytusi to metalo daug, bet sako jos labai nuo maisto dazosi, nes atseit naujesnis modelis eina sonuose su metalu sutvirtintas, tai kaip ir sutarem, kad des su gumytem, bet dabar sakau tu gumyciu nera... vizitas man tik sausio 4diena, tai dar ilgai laukti ir mastyti kaip cia kas. Ai gal maziau reik sukt galva, gydytoja manau zino ka daro smile.gif

Dabar fotiko baterijos saibom isejusios, negaliu juo naudotis. Tai ne taip ir ilgai nesiojai breketus, jeigu sakai, kad matosi finiso tiesioji smile.gif fainai, kad taip netiketai sutrumpeja gydymo laikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimme: 25 lapkričio 2011 - 22:50
QUOTE(Laimme @ 2011 11 25, 23:47)
Bet su tokiais gal tada ilgesnis gydymas yra? g.gif nors sakau man jinai kai pavyzdini modeli safyriniu ir keramikiniu rode, tai sako va cia senesnis variantas su gumytem sonuose, sis turetu tikti jeigu as nenoriu, kad matytusi to metalo daug, bet sako jos labai nuo maisto dazosi, nes atseit naujesnis modelis eina sonuose su metalu sutvirtintas, tai kaip ir sutarem, kad des su gumytem, bet dabar sakau tu gumyciu nera... vizitas man tik sausio 4diena, tai dar ilgai laukti ir mastyti kaip cia kas. Ai gal maziau reik sukt galva, gydytoja manau zino ka daro smile.gif

Dabar fotiko baterijos saibom isejusios, negaliu juo naudotis. Tai ne taip ir ilgai nesiojai breketus, jeigu sakai, kad matosi finiso tiesioji smile.gif fainai, kad taip netiketai sutrumpeja gydymo laikas smile.gif

Vadinas ta vieliki kitokiu mechanizmu tivrtinas. Bo nemanau, ka paleistu tavi su neuzfiksuota vielike. Pati pamislyk.
Vienu breketu vieliki fiksuojas "durelem" ar kitu "uzdaryma" mechanizmu. Kutu- tom visu vaivorykstes spalvu gumelem.Nesusisnekejot jauc.
Cia mana pamintijimai del tos finisa tiesiosias. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 25 lapkričio 2011 - 23:50