Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

ei ka daryt, atsiklijavo paskutinis breketas. Su daktare nesusisiekiu, nes siandien nedirba.
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 11 26, 10:03)
ei ka daryt, atsiklijavo paskutinis breketas. Su daktare nesusisiekiu, nes siandien nedirba.

Pasidedi brektuka i dezike i lauki pirmadienia. Tada vel bandai visais frontais susisiekt su daktarike. Bent jau as taip daryciau.
Atsakyti
Nu pabandysiu ji nuimt ir pasidet. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 11 26, 11:10)
Nu pabandysiu ji nuimt ir pasidet. wink.gif

Jei jis gerai laikos, tai gal nerakinek te?
Atsakyti
Na reiks i krautuve begt batareiku ir nusifotkint jums parodyt, nes man toks jausmas, kad niekas pas mane nefiksuota yra, nei tuo uzraktu, nei gumytem. unsure.gif

Turbut kazka kieto valgei, jeigu jisai atsiklijavo, arba irgi kandi ant breketo ir nakti stipriai sukandus jisai neatlaike. As tavo vietoj lygiai taip pat kaip Flegma prabuciau taip iki pirmadienio, jeigu gydytojos neina sugaudyti.
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 11 26, 11:59)
Na reiks i krautuve begt batareiku ir nusifotkint jums parodyt, nes man toks jausmas, kad niekas pas mane nefiksuota yra, nei tuo uzraktu, nei gumytem. unsure.gif

Turbut kazka kieto valgei, jeigu jisai atsiklijavo, arba irgi kandi ant breketo ir nakti stipriai sukandus jisai neatlaike. As tavo vietoj lygiai taip pat kaip Flegma prabuciau taip iki pirmadienio, jeigu gydytojos neina sugaudyti.

Nebutu fiksuota, tai jauciu tu ta viela pamestum. O internete nerandi kaip tava breketukai atroda. Daktari nesaki ju pavadinima? Va tokie gal user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 26 lapkričio 2011 - 11:23
Ne, ten kur tu rodai kaip suprantu breketas yra fiksuotas vielute.

Radau pvz internete, atrodo man jie va taip,tik vielute yra ne balta. Tai kaip suprantu prie tokiu turi eiti gumytes sonuose.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 11 26, 11:41)
Jei jis gerai laikos, tai gal nerakinek te?

Jisai slankiojas ir sukinejas, tai as nuemiau ir pasidejau. Bent jau nieks nebraizys ten burnoj.
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 11 26, 12:50)
Ne, ten kur tu rodai kaip suprantu breketas yra fiksuotas vielute.

Radau pvz internete, atrodo man jie va taip,tik vielute yra ne balta. Tai kaip suprantu prie tokiu turi eiti gumytes sonuose.

user posted image

As tai matau cia permatomas gumites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 11 26, 13:27)
As tai matau cia permatomas gumites smile.gif

aha aš irgi matau gumutes smile.gif

Man pirmadienį vizitas, jau taip greit atrodo laukiu laukiu, gal pagaliau pakels tuos dantis, nes kaip nepatogu, kai sukandu į apatinius breketus antrukas remiasi ir skauda doh.gif
Atsakyti
Va kaip, tai ko gero ir man tos gumutes yra, tik neatskyriau as ju nuo pacio breketo doh.gif nes jos tokios kietos kaip ir pats breketas smile.gif nes ant modelio tai aiskiai matesi kur guma smile.gif dekui, kad paprotinot blush2.gif dar po to fotke savuju idesiu, kai nusifotkinsiu.
Atsakyti
Sveikos, man ketvirtadieni apacioje metala sudejo. Na skausmo tai beveik nera, net vistienos suktinukus pirma vakara valgiau. Kramtyt tai skauda, bet imanoma. Bet jau zaizdu tai burnoje pridare.. Dabar apsivaskavus vaikstau tongue.gif
O del gumyciu, tai pas mane ju nera, Dalia vielutem sutvirtina. Tai fainai taip, nedidelis breketukas atrodo ir problemu del spalvu pasirinkimo ir nusidazymo nera. wub.gif
Atsakyti