Kalenų damų suknelės

tokiso romantiško stiliaus, man labai
Belos vestuvinė suknelė

nu kaip man gražu kai ne tos pūstos, tortinės, o va tokios iš atlaso ir su kokiu nors ryškiu akcentu nugaroje ar dar kur
Vilko negaila

aj nežinau, aš eclipsej išvis pykta buvau ant Džeiko

ir vis vyrui bumbėdavau, tipo kaip čia taip net erzinančiai man tas vilkas veikdavo

nu tigi mato, kad Edwa yra ir vsio gali būt ramus dėl tos Belos, ne tai vis tiek lenda visaip kaip ten, bando
O knygoj tai dar labiau jis toks linduoklis buvo aprašytas, tai

nu bet aišku čia tik mano nuomonė, aš gi prisipažįstu kad Edwos gerbėja
Dėl pačios knygos parašymo stiliaus, tai man asmeniškai patiko, kad taip ne kosmopoliškai susidėsčiusi, na parodoma kad lyg ir kažkoks stūmimas iš aplinkos yra, tipo tuoktis tik brandžiame amžiuje, vaikai irgi ir panašiai, bet herojai atsilaiko ir dzin tipo, elgiasi taip kaip išeina geriausia jų santykiams

na tai man tas dalykas patiko, nes užtenka man ir taip naturalioje aplinkoje to viso civilizacijos brukamo reikalo: baik mokslus, pagyvenk, pasidaryk karjerą o poto tik santuoka ir vaikai ir bla bla bla

tai bent jau knygą skaitant gali kažkaip atitrūkt, juolab, kad fantastika juk

tas pats ir su filmu, matyt dėl to mane ir užvežė šita saga.
O šiaip tai ypač pirmasis twilight taigi kažkur net skaičiau, kad psichologiškai labai stipriai apeliuota į paauglių sąmonę, būtent tai kas tokius žmones jaudina, ten labai stipriai surišta, dėl to paaugliams ir patiko ypač pirmoji dalis. Na tas toks emo stiliukas, vamvyriškoji idealioji šeimynėlė, Bela tokia visa neideali, paslaptinga, vampyras irgi toks idealus ir paslaptingas, o dar muzika, rokelis ir visi kiti atributai
tai vat pasidalinau