Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

man ir iššokinėja, reikia kart nuo karto susiinstaliuoti atnaujintus ad bloker'ius - juos reikia pasirinkt pgl operacinę sistemą ir naršyklę. jų nemokamų internete yra nemažai. galima pasiskaityt atsiliepimus, ar gerai veikia.

nu jau žinot, žmogus be mokslų, be išsilavinimo man tai jau schmoll.gif pirmas būtiniausias dalykas.

knygoj vilkas nervino ir erzino, bet filme patiko, ir net labai. per filmus aš tapau nukrypau į aną team labiau wink.gif nors iš tiesų esu kažkur per vidurį.

bet šiaip aš pasiilgstu eclipsės jumoro. na tų bajeriukų. bella susilaužė ranką. nes man trenkė. už tai, kad ją pabučiavau. lotuliukas.gif ir visą tai lygi Čarlio išraiškos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 24, 14:45)
1.man ir iššokinėja, reikia kart nuo karto susiinstaliuoti atnaujintus ad bloker'ius - juos reikia pasirinkt pgl operacinę sistemą ir naršyklę. jų nemokamų internete yra nemažai. galima pasiskaityt atsiliepimus, ar gerai veikia.

2.nu jau žinot, žmogus be mokslų, be išsilavinimo man tai jau  schmoll.gif  pirmas būtiniausias dalykas.

3.knygoj vilkas nervino ir erzino, bet filme patiko, ir net labai. per filmus aš tapau nukrypau į aną team labiau wink.gif nors iš tiesų esu kažkur per vidurį.

4.bet šiaip aš pasiilgstu eclipsės jumoro. na tų bajeriukų. bella susilaužė ranką. nes man trenkė. už tai, kad ją pabučiavau.  lotuliukas.gif ir visą tai lygi Čarlio išraiškos  thumbup.gif

1. reikia eit ieskot... nes uzknyso negyvai biggrin.gif
2. pritariu! ... bet manau jog galima viska suderint.. nebutina aukot kazko del kazkurio kito.. o kaip cia sumaliau bet tikiuosi suprasit biggrin.gif ..as gyvas pvz kaip viska galima pasiekt, padaryt, jeigu tik noro yra smile.gif
3.aha, ir mane.. nors tiesa pasakius tai mane knygoj ir bella erzino.. vista tokia kartais biggrin.gif
4. ooo kaip as laukiau Rosali ir Jacob juokeliu... nors keliuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakariukas,

pasirodau ir as jau nuojuose namuciuose bigsmile.gif

Belos suknele man labai grazi, be zodziu!!! wub.gif vilku scenos superines, viska griaunancios, nu nerealu wub.gif
As istikimas EDWARD TEAM wub.gif
Atsakyti
As visada Team Jacob! happy.gif happy.gif happy.gif
Niu kaip keista kad Jacobas knygoj gali nepatikti... Ten isvis tobulas lotuliukas.gif
O del Bellos sutinku knygoj kartais nervino... Nors filmuose visada ji man ciki...
Ir ta jos keista sipsena ir visa kita.... Vyras sako kad ji baisi, nes lupa i virsu traukia doh.gif o man labai erotiskai atrodo... biggrin.gif
Tarp kitko o kaip jums Renesme? Man labai idomi, bet gal siek tiek "holivudine" pasirode...
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2011 11 25, 15:47)

Tarp kitko o kaip jums Renesme? Man labai idomi, bet gal siek tiek "holivudine" pasirode...

man labai patiko... na tiesiog tobulai patiko smile.gif tokia grazuole... ech.. kad as tokia buciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 11 25, 18:03)
man labai patiko... na tiesiog tobulai patiko smile.gif tokia grazuole... ech.. kad as tokia buciau  biggrin.gif

pritariu 100 proc man ji tobulybe!!! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2011 11 25, 15:47)
Vyras sako kad ji baisi, nes lupa i virsu traukia 

man lūpa jos irgi labai blogai. eclipsėj ji 99% laiko buvo pašiepta lūpa

nuostabi Renesme. ir nepasirodė kažkokia kompiuterinė. pritariu, kad tobula!!!
Atsakyti
Wau, kokios nuotraukos thumbup.gif Ir man Renesme tobulai atrodo wub.gif
Jau nusipirkau bilietus kitai savaitei i filma. Eisiu si karta su MB lotuliukas.gif
Atsakyti
oi prajuokinai lotuliukas.gif maniškis tik išgirdęs twilight ima juoktis ir mane pizdavot biggrin.gif

Robas Londone neperseniausiai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

du nauji stilai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 25 lapkričio 2011 - 21:35
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 25, 21:32)
oi prajuokinai  lotuliukas.gif  maniškis tik išgirdęs twilight ima juoktis ir mane pizdavot biggrin.gif

jooo... maniskis tai manes klausia labai rimtia: tai tu cia ta pati filma ziuri? cia ne serijos...? cia taip vat tas pats ir tas pats? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu ir Kristen Londone žinoma

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti