Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

QUOTE(Prancuzyte @ 2012 11 15, 21:57)
As jau...  wub.gif  Lyg ant sparnu.. gaila kad padetas didelis taskas.. visgi turiu maza vilti, kad Neses ir Dzeikobo istorija bus pratesta  bigsmile.gif
Vnz.. Pradejo gerai.. baige fantastiskai..  lenkiu galva pries Bill Condon  4u.gif
Puikus isgyvenimai... sunku grizti i realybe.. kita savaite nuleksiu dar i kina  smile.gif  Noriu dar i ta pasaka  wub.gif

Tipo, pirkt bilietus? biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik PO smile.gif super! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2012 11 16, 00:01)
pavydziu as nezinau, kada pamatysiu  ax.gif

Vistiek pamatysi bigsmile.gif
QUOTE(Song @ 2012 11 16, 00:38)
Tipo, pirkt bilietus? biggrin.gif

Ne tipo o TAIIIIP smile.gif
QUOTE(Jurg@ @ 2012 11 16, 00:52)
Ką tik PO smile.gif super! wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Madridas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 11 15, 21:57)
As jau...  wub.gif  Lyg ant sparnu.. gaila kad padetas didelis taskas.. visgi turiu maza vilti, kad Neses ir Dzeikobo istorija bus pratesta  bigsmile.gif
Vnz.. Pradejo gerai.. baige fantastiskai..  lenkiu galva pries Bill Condon  4u.gif
Puikus isgyvenimai... sunku grizti i realybe.. kita savaite nuleksiu dar i kina  smile.gif  Noriu dar i ta pasaka  wub.gif

galiu pasakyt ir aš jau biggrin.gif
nu sakiau aš juos į teismą paduosiu, man širdis čiut nesustojo doh.gif žiauriai gerai, netikėtai, šmaikščiai ypač pradžioj ir finalas superinis biggrin.gif kol su sūnum parvažiavom po filmo namo beveik 100km abu be žado buvom biggrin.gif
man toks įspūdis kad iš visų dalių šita pati geriausia thumbup.gif
Atsakyti
ech dauzot sirdi biggrin.gif
Atsakyti
Oi,noriu ir aš ,gal kitą savaitgalį pavyks wub.gif
Atsakyti
Ir mes siandien eisim ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Dabar biski atausus mastau kas labiausiai patiko ax.gif Ogi, kad nes skaicius knyga..filmas vistiek buvo nenuspejamas is dalies bigsmile.gif Va wub.gif
Dar truputis Madrido 4u.gif
user posted image
user posted image
O cia kiti New York 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
wub.gif
user posted image

as antradieni dar einu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Filmas vakar absoliučiai sukrėtė. Jau ėjau nujausdama kažką blogo, nes skaičiau gandus, kad Edvardas su Bela negyvens ilgai ir laimingai. Kai pamačiau atitinkamą sceną, kurią visi pamatę tikriausiai negalėjo patikėti savo akimis, iš viso net rankos drebėt pradėjo( nors neesu super fanė, šiaip jau seniai specialiai nesidomėjau, nebent Flipboarde užmatydavau kokią naujieną, bet jau nebelabai ir įdomu buvo). Tiesiog žiūrėjau ir negalėjau patikėti savo akimis kas darosi. Galvoj viena mintis " f..ck f..ck f..ck, ką mes blogo padarėm, kad nusipelnėm tokios pabaigos". O sesė šalia tik šnibždėjo "ne ne ne o ne ne". Vienu žodžiu buvo žiauriai emocingas vakaras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natha: 16 lapkričio 2012 - 12:29
Siaubas blink.gif blink.gif Rimtai????? doh.gif
Viskas, šios temos nebeatsidarysiu iki kol nepažiūrėsiu filmo biggrin.gif
Atsakyti
sakes, nu nerasykit smulkmenu, mes gi dar tik eisim doh.gif
Atsakyti