Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

Labas rytas
Nuka surezgiau plana chuligana ir nulekiau as i Mega (gyvenu pie pat todel i akropoli nepakewliui,bet aciu kai kam uz kvietima)
Ir ka iskart pasigailejau savo skubotumo,jau tiek zmoniu dar nesu macius blink.gif nu bet kad jau atejau,galvoju laukiu-tada atsklido gandas kad uzstrigo sistema-nu jopskmt,pppzd ir visaip kitai.Stovim eileje koks melejonas zmoniu-o tos varnos kasininkes rekia kam maisto kam maisto ateikit be eiles prasom
Tada laikas tiksi 18.10, 18.15 aciu die kazkaip atsitringa kompai,tada neva kviecia rezervuotus bilietus nusipirkti-nu ne as jau eiles neuzleisiu-ciupau viena ilieta-prie pat krasto-nachos ir as jau kelyje biggrin.gif prie duru vyrukui kuris pirko 13bilietu buvo maloniai atsakyta kad jau seansas prasidejo ir jo sutves nebeileis doh.gif -o set galvoju-bet ijungusi kad nieko negirdejau kisu bilieta-ir ka gero filmo ponia bigsmile.gif
Dar off topic-sale pilnutele,išsiskėsti nėra kur-visada einu i kina darbo dienom is ryto-kai salej max 10 zmoniu,ir ka sakau man reikia susikaupti,isgyventi-todel iskarto gadina nuotaika berniukai kurie meto sarkastiskus juokelius kad ir pvz apie Emeta.
Nu ok-apie filma
NEREALIAI-nzn gal kad knyga jau seniai skaiciau o gal darbas gerai padarytas,kad ziuri ir vientisas siuzetas bega-atrodo taip ir turi buti,nu kazkaip nesekiau knygos scenarijaus-viskas buvo grazi visuma,nebuvo to vo ta praleido,vo ano neparode.
Atsakyti
Nu toliau
Jooooo cia tai siuzetas,jau nuo pirmuju minuciu supratau kad galesiu pasimegauti graziais vaizdais.Aisku "TUO" metu jauciau kaip pirstuose kuriuose laikaiu nachos atsirado tikas,dieve,mintyse kuriau kaip cia viskas išsispręs. doh.gif doh.gif doh.gif
Siaip įsivaizdavu kad Bela bus grazesne-nu kazkaip galvojau paturbinta biggrin.gif
Tiesa ji man kaip aktore jau per kuda schmoll.gif nepatinka tas tarpas tarp slaunu-bet sakau gal cia ji po tos pirmosios dalies sublogus tebera kaip aktore.Nemanau kad vien makiazo pakako kad ji atrodytu kaip skeletas g.gif
Rūbai-uz akiu neuzkliuvo
Edvardas-nu ka galiu pasakyti kaip ir kiekvienas vyras gaves moteri karta veliau jos taip nebegeidzia-nu saulelydyje galejau matyti kaip jam teka vos ne seiles,net tas sakandis jo buvo toks kitoks-taip jis jos geide,o daba-nu bet tox gyvenimas
RENESME-nu tokio grozio kudiki is kur jie gavo,viskas iki smulkmenu suplanuota-grazu,ir tas vaikiskas kalbejimas-va mano lialka ir taip pakalba-gal todel sujaudino
Kas dar-nu rasyciau rasyciau-grazu,vien zodz grazu
Atsakyti
Nuotakyte, čia aš kviečiau, tik nepatikslinau, kad Akropolyje Vilniuje kvietimas buvo biggrin.gif doh.gif

Kada mes čia galėsim laisvai aptarti siužetą, a? biggrin.gif

O kaip jums tas kūdikis? Kompiuterinis variantas kažkoks? g.gif
Jau norėčiau atsisiųsti belekokį camrip pažiūrėt. Vakar ryte vieną torrentą buvau radus, bet nesisiunčiau, nes nebuvau dar kinoteatre mačius. O šiandien jau nebėr.. Teks palaukt smile.gif Geresnės kokybės turbūt dar ilgair eiks laukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudži: 18 lapkričio 2012 - 11:18
buvau buvau buvauuu!!!user posted image
aina peklon, galvojau sirdis nuo to dauzymosi islips lauk ir laiptais nuriedes! paskutine dalis tikrai pati geriausia ir efektingiausia karsta.gif
kudikelis man grazutis ir naturalus visai, tik biskiuka ugtelejus matos kad galva su tais plaukais sukombinuota kazkokia neaiskios formos mastau.gif
Atsakyti
a hm a aš irgi po filmo
jei atvirai, tai apšalus. net pilvą skaudėjo per kovą. net iš siaubo išsižiojau, kai....
ei, kada galėsime kalbėtis?!?!?

kova nereali, tie nauji herojai nerealūs. tie rumunai visiški frykai ahahahaha

gal mažiau buvo juokingų momentų nei Eclipsėj, bet jų buvo biggrin.gif tik salė kažkaip mažai jumoro suprato šįkart, buvo kad juokiausi viena visoj salėj....

man patiko! patiko kaip rodo, kaip Bela naujai mato pasaulį, visas smulkmenas ir t.t.
bet kova, bet vaizdai kaip nužudo... aš su siaubu suakmenėjus buvau...

rašau padrikai... gal jau galime rašyti? vistik premjerinis savaitgalis praėjo, tai kas norėjo, tas suskubo pažiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 18 lapkričio 2012 - 17:47
tai geltoninkite o kas nemates neskaitys
Atsakyti
Partizane, patikek, as vos is kedes neiskritau kai... user posted imagetikejaus ko kito, bet gavau 100kart geriau thumbup.gif noriu dar ziuret!!!
musu salej publika buvo super thumbup.gif
Atsakyti
gerai, geltoninu.

nu tai va.
aišku, kad Karlailas laikė Denalietes ir neleido pulti dėl to, kad seserį jų nužudo, idant neišprovokuotų kovos, o paskui dėl savo dukters Alisos pats pradeda kovą, tai man čia toks dvigubas standartas...
kai nupjovė Karlailui galvą aš net išsižiojau. pagalvojau, štai, kaip teisingai scenaristų pasirinkta figūra, kurią buvo verta nužudyti pirmą, kad neliktų abejonių, dėl ko kova prasidės. juk jis vienyja visus svečius.

kai nužudė Džasperą aš jau liejau ašaras. (nors patiko ta vieta, kur jis apsidaužo dėl Alisės su tais blogiečių bernais)
tai va, kai jį nužudė, aš jau sėdėjau visa suakmenėjusi, ašaros byrėjo...

nelabai sužiūrėjau, kas ten atbėgo ginti Džeikobo su Renesme, kai juos nusivijo kažkoks vampyras. Setas? bet Setą berods nužudė Džeinė dar tame mūšio būryje. Lėja? bet ji irgi mūšio kovoj buvo ir kažką iš vampyrų nužudė. apskritai toje kovoje man vilkų buvo taip gaila.

labai patiko sudėtas scenarijus, tikrai super. ta netikėta pabaiga, kai viskas pasisuka kitaip...
aš sėdėjau ir galvojau, na, ji visi visi sukris į tą duobę ir mirs???

o kūdikis man visai padoriai atrodė. rankutė gal kompiuterinė, bet tai ai, viskas normaliai.

dar. pamenate, kad sklido gandų, kad bus karštų scenų, ne tik Edvardo ir Belos, bet ir Alisos ir t.t. tai va, gaila, bet nebuvo. nors ta viena meilės scena gana gražiai sudėta, tikrai thumbup.gif
Papildyta:
gražiai sudėta ten ***** tos elektrą valdančios bobos ir to Eleazaro ar kaip jis ten meilės linija. gražus jis man koks biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
štai, my new favorite
user posted image
Papildyta:
o pamenate, kažkada neva savo tęsinyje Čarlį suporavau su Sju, taigi taip ir filme padarė biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
aš irgi po filmo, peklan, aš dar lyg šiol kažkokiam kosmose blink.gif šakes, išpylė prakaitas ant paskutinės dalies, rankos per visą filmą drėko, maniau, kad nuprotėsiu nuo įtampos, o šalia sėdinčiai draugei sakiau:"taip negali būti, šito juk neaprašinėjo, taip negali būti, nereaaaaaluuuuuuuuuuuuuu"

žodžiu pritariu partizanei, man irgi tie dalykai akcentavosi, bet daba esu pajezusmarija būsenoj, laukiu greičiau torento ir noriu dar melejoną kart pasižiūrėt.

ir vis dėlto gaila kad šita saga baigėsi, nu *****, gal atsiras kitų sagų gerų g.gif

ką su tema darysim? lotuliukas.gif
Atsakyti
bus naujų sagų, aš jau įnikusi į kitas lengvas fantasy skaityt...
dar anonse mačiau, kad Debesų žemėlapis bus tikrai įdomus, eisiu. aišku, tai visiškai visiškai kitoks filmas, na bet man pasirodė įdomus.

o dar žinoma lauksiu Bado žaidynių, nes knygos surakino labiau nei Twilight
Atsakyti
Ta scena, kai Karlailui galvą nurovė mane pribloškė doh.gif Dieve Dieve, pagalvojau.. nu dabar tai jau šakės doh.gif Visa ta kova tiesiog turbinė buvo. O kai viską išrišo gale, tai visa salė ploti ir juoktis pradėjo lengviau atsidusę biggrin.gif
Atsakyti
Jo, į tuos debesus norėčiau nueit, matysim kaip išleis mano chebrytė, kolkas susitvarkė kuo puikiausiai ax.gif

egliosha, kaip taviškis?

tas "išrišimas" tai infarktas ten visiems buvo, ir plojo ir juokėsi ir dusavo, siaubekas žodžiu, man tai kaip ir anksčiau rašiau permušė per visą kūną biggrin.gif
Atsakyti