Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

as deja negaliu paziureti ir ilgai turbut negalesiu tai gal galit uzgeltoninti kaip baigesi visiem kalenam ir volturiam ? smile.gif
Atsakyti
Tikrai nera6ykit, nes dauguma nemačiusių schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
geltonai uztusuokite kad neskaitytu ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2012 11 16, 17:51)
geltonai uztusuokite kad neskaitytu ir bus gerai  smile.gif

tai gal tau į AŽ lai parašo biggrin.gif
aš eisiu sekmadienį ir visai nenoriu žinoti kaip kas baigsis, savo emocijas apie filmą lai rašo, bet scenarijaus schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakariukas,

Na ka as po vakarykstes premjeros, nera zodziu apsakyti... wub.gif wub.gif wub.gif

Aisku ir susigraudinau pries pabaiga verysad.gif gaila kad jau viskas... verysad.gif

na vel skaitysiu knygas is naujo ir ziuresiu visas dalis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2012 11 16, 10:17)
galiu pasakyt ir aš jau  biggrin.gif
nu sakiau aš juos į teismą paduosiu, man širdis čiut nesustojo  doh.gif žiauriai gerai, netikėtai, šmaikščiai ypač pradžioj ir finalas superinis  biggrin.gif kol su sūnum parvažiavom po filmo namo beveik 100km abu be žado buvom  biggrin.gif
man toks įspūdis kad iš visų dalių šita pati geriausia  thumbup.gif

Man ir si dalis pati pati thumbup.gif wub.gif Jauciu neuzmigsiu, nes tik ka is kinoteatro wub.gif Merginos visos dusavo, kai baiges ir kaip grazei pateike filmo pabaiga stovejau ir ziurejau iki paskutines minutes blush2.gif
Atsakyti
Jetau nu paskaiciau cia atsiliepimus jau ir man sirdis virpa,reik kita sav isderint ir nulekt,tik gaila neturiu jokios drauges kuri taip butu uzsikabliavus kaip as,bet nieko isijauciu paziuriu,pazvengiu,paverkiu-oi jau laukiu wub.gif
Atsakyti
O as jau 2dienio laukiu.. eisiu antra karta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2012 11 17, 10:11)
Jetau nu paskaiciau cia atsiliepimus jau ir man sirdis virpa,reik kita sav isderint ir nulekt,tik gaila neturiu jokios drauges kuri taip butu uzsikabliavus kaip as,bet nieko isijauciu paziuriu,pazvengiu,paverkiu-oi jau laukiu wub.gif

O gal nori šiandien eiti? biggrin.gif
Turiu laisvą bilietą Akropolyje 17.45.
Atsakyti
Aš jau PO. Režisūrinis spredimas turbinis. Nerealiai. Žiauriai patiko.
Pradžia gal šiektiek ir nuobodoka vietomis atrodė, bet antra dalis tiesiog užmušanti.
Atsakyti
o mai gad kaip noriu! reiks vyra su beibiu palikt ir lekt karsta.gif
Atsakyti
ajajai eisiu ir aš tada rytoj, tikiuosi bilietų bus biggrin.gif

ar dar linksmume po SELo konciko, o čia dar įspūdžių savaitgaliui, nu liuks, laukiu.

beje, Kristen gal pakeitė savo stilistus? nes labai gerai atrodo paskutiniu metu!
tas juodas kombinezonas nuostabus
Atsakyti