Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

Sveikutes 4u.gif Esu dydele sios Saulelyzio sagos fane thumbup.gif
Saunu pasiskaitineti jusu temuteje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 12 01, 10:49)
siais metais as po tokia akcija pasirasiau - kad dovanas pirksiu is amatininku ne is prekybos centru kazkokiu.. tai reikia i kokia muge kaledine.. nes pas mus tai cia taip silpnokai su ja smile.gif

jei deutschlande, tai mugės kiaurom dienom vyksta, ir darbo taip pat. dar geriau, mažiau žmonių matyt smile.gif

QUOTE(-LiuksE- @ 2011 12 01, 13:24)
Sveikutes 4u.gif Esu dydele sios Saulelyzio sagos fane thumbup.gif
Saunu pasiskaitineti jusu temuteje 4u.gif

sveika sveika

o daktarėliui fotosesijose kažkaip makiažas manrods ryškokai padarytas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute Partizane 4u.gif 4u.gif 4u.gif visada labai idomu Jusu zinutes skaityti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lauksiu naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 01, 11:40)
Na ciocios, kad per ramybė? dar po kartą į filmą einat? biggrin.gif
aš buvau kalėdų mugėj vokietijoj porą dienų, va ten tai žmonės kalėdoja, ohoho biggrin.gif

As buvau siandien antra karta su MB lotuliukas.gif Siaip jis mates visas dalis, tai ir sita nenusivyle ax.gif

Tai va, po antro karto ispudis didesnis. Ziurejaus su tokiu malonumu ir megavausi filmu wub.gif Jei po pirmos perziurios galvojau kas cia patiko, kas nepatiko, tai siandien man viskas patiko thumbup.gif

Tik va turiu klausima Kristen rimtai taip sukudus buvo, ar ten kompu pakudinta, nes tos paskutines scenos kur ji guli, tai gryna anoreksike doh.gif

Partinzane, ale tu tikra varle keliauninke thumbup.gif Cia su reikalais vykai ar savo malonumui? As pries gerus 5 metus irgi esu buvus Kaledu laikotarpyje tenai, tai jausmas nerealus ju tuose mugese thumbup.gif Tikrai Kaledine dvasia.
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 12 01, 23:36)
As buvau siandien antra karta su MB  lotuliukas.gif Siaip jis mates visas dalis, tai ir sita nenusivyle  ax.gif

Tai va, po antro karto ispudis didesnis. Ziurejaus su tokiu malonumu ir megavausi filmu  wub.gif Jei po pirmos perziurios galvojau kas cia patiko, kas nepatiko, tai siandien man viskas patiko  thumbup.gif

Tik va turiu klausima Kristen rimtai taip sukudus buvo, ar ten kompu pakudinta, nes tos paskutines scenos kur ji guli, tai gryna anoreksike  doh.gif

Partinzane, ale tu tikra varle keliauninke  thumbup.gif Cia su reikalais vykai ar savo malonumui? As pries gerus 5 metus irgi esu buvus Kaledu laikotarpyje tenai, tai jausmas nerealus ju tuose mugese  thumbup.gif Tikrai Kaledine dvasia.

del pakudinimo:
http://www.alfa.lt/s...11-11-21_06-00/
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 12 01, 22:36)
As buvau siandien antra karta su MB  lotuliukas.gif Siaip jis mates visas dalis, tai ir sita nenusivyle  ax.gif

Tai va, po antro karto ispudis didesnis. Ziurejaus su tokiu malonumu ir megavausi filmu  wub.gif Jei po pirmos perziurios galvojau kas cia patiko, kas nepatiko, tai siandien man viskas patiko  thumbup.gif

Tik va turiu klausima Kristen rimtai taip sukudus buvo, ar ten kompu pakudinta, nes tos paskutines scenos kur ji guli, tai gryna anoreksike  doh.gif

Partinzane, ale tu tikra varle keliauninke  thumbup.gif Cia su reikalais vykai ar savo malonumui? As pries gerus 5 metus irgi esu buvus Kaledu laikotarpyje tenai, tai jausmas nerealus ju tuose mugese  thumbup.gif Tikrai Kaledine dvasia.

reiktų ir man nueit gal antrąsyk?

aha, aš nuo pat pradžių maniau, kad sukūdimo grimas ir montažas tikrai geras. nors egliosha pastebėjo vonios scenoje, kad atspindys veidrodyje skyrėsi nuo vaizdo ne vedrody.

buvau buvusi Vokietijoj prieškalėdiniu laikotarpiu prieš daugybęęęę metų, prisiminiau, kad ten tiesiog neįtikėtinai šaunu. tai dabar pasitaikius pigiems bilietams iškart griebiau.
Atsakyti
As ir jau du kartus ziurejau thumbup.gif Grimas is tiesu puikiai padarytas thumbup.gif Labai laukiu kitu metu lapkricio biggrin.gif visada per mano gimtadieni premjeros didis.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 02, 11:25)
reiktų ir man nueit gal antrąsyk?

ir as mastau biggrin.gif
dariau sesija viena ir gavau kvietimus i filma ... sakau... gal reiktu ... biggrin.gif
Atsakyti
Kritiko nuomonė apie BA1

aš labai daug kur sutinku su juo biggrin.gif lotuliukas.gif šiaip, nuotaikingas kritikas labai.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 02, 22:43)
Kritiko nuomonė apie BA1

aš labai daug kur sutinku su juo biggrin.gif  lotuliukas.gif  šiaip, nuotaikingas kritikas labai.

Oi prisijuokiau iki ašarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet deja sunku su juo nesutikti. Man tiek paskutinė knyga, tiek filmas mažiausiai patiko.
Atsakyti
[quote=Partizanė,2011 12 02, 23:43]
Kritiko nuomonė apie BA1

aš labai daug kur sutinku su juo biggrin.gif lotuliukas.gif šiaip, nuotaikingas kritikas labai.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Paziurejau galiausiai ir as ta filma wub.gif Ir tikrai nusivyliau.. aisku, knyga buvau skaiciusi ir zinojau kaip bus, taciau vis tiek tikejausi kazko daugiau g.gif Gelejo is tos knygos padaryti viena filma -gal butu idomiau. o dabar - vos ne vien dialogai doh.gif tikrai truko veiksmo unsure.gif pries tai buve filmai tikrai buvo daug idomesni: ten ir veiksmo ir meiles man netruko ax.gif
Patiko vestuves, buvo graziu akimirku - prisijuokiau is tostu, ypac Carlio lotuliukas.gif patiko ir tas ju medaus menuo, kai Bela bande suvilioti savaji vyra lotuliukas.gif Ir Belos nestumas toks itikinatis buvo, su visais luztanciais kaulais bigsmile.gif ir aisku, Dzeikobas, kaip visuomet man patiko wub.gif
taip,kad filme buvo neblogu situaciju, buvo i ka paziureti, taciau visumoje, man filme kazko truko g.gif
Atsakyti