Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

man ir kažko trūko. po Eclipsės aš buvau euforijoj keletą dienų, gyvenau "ten". o dabar to nebuvo. na, nesvarbu.

pamiršau ką norėjau pasakyt, senatvė g.gif

a, prisiminiau. KUR TAS ŽADĖTAS KARLAILO IR EDVARDO POKALBIS APIE BEISBOLĄ????
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 06, 14:49)

a, prisiminiau. KUR TAS ŽADĖTAS KARLAILO IR EDVARDO POKALBIS APIE BEISBOLĄ????

kas cia?kok jis turejo but? biskiuka atsilieku biggrin.gif

as pasakysiu taip: man filmas patiko, nes as tipo fane biggrin.gif jeigu nebuciau, tai galvociau. kad niu... kaip tas kritikas galvociau biggrin.gif
Atsakyti
Tai,kad ir as fane, taciau vis tiek negaliu to filmo nekritikuoti ax.gif
O tie vampyrai ant tiek itaruke, kad persimeciau ant VD ir jau perziurejau 1 ir 2 sezonus ir jau ipusejau 3-aji bigsmile.gif dabar laukiu tolesniu seriju, tik nervuoja,kad taip ilgai reikia laukti gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 12 06, 17:13)

as pasakysiu taip: man filmas patiko, nes as tipo fane biggrin.gif jeigu nebuciau, tai galvociau. kad niu... kaip tas kritikas galvociau biggrin.gif

Va va aš lygiai taip pat. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 12 06, 17:13)

tipo iš nutekinto scenarijaus ar iš kažkur ten buvo tokia info, kad Edvardas kalbasi su Karlailu apie pirmąjį seksą, mat jie susirūpinę, kaip nesužeist Belos. Karlailas pataria "think about baseball". na, suprask, ši vieta turėjo būti labai juokinga

tai matyt iškirpo
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 12 06, 20:15)
O tie vampyrai ant tiek itaruke, kad persimeciau ant VD ir jau perziurejau 1 ir 2 sezonus ir jau ipusejau 3-aji bigsmile.gif  dabar laukiu tolesniu seriju, tik nervuoja,kad taip ilgai reikia laukti gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

tai kritikuok i valias, nebijok is temos nemesim biggrin.gif biggrin.gif siaip pirmas filmas buvo toks nice nes pirmas.. antras nes as ji pirma panaciau biggrin.gif ... trecias manes nekabino nes viktorija pakeite biggrin.gif
ketvirtas.. ziuresiu dar kelis kartus.. nes labai ilgai laukiau biggrin.gif bet tikrai nera perfect smile.gif

as ir ziuriu... del Damon biggrin.gif biaisa sexy jis man biggrin.gif na dar Klausas dbr gerulis biggrin.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 12 06, 22:29)
tipo iš nutekinto scenarijaus ar iš kažkur ten buvo tokia info, kad Edvardas kalbasi su Karlailu apie pirmąjį seksą, mat jie susirūpinę, kaip nesužeist Belos. Karlailas pataria "think about baseball". na, suprask, ši vieta turėjo būti labai juokinga

tai matyt iškirpo

aaaa.... matai kaip
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 12 06, 21:15)
O tie vampyrai ant tiek itaruke, kad persimeciau ant VD ir jau perziurejau 1 ir 2 sezonus ir jau ipusejau 3-aji bigsmile.gif  dabar laukiu tolesniu seriju, tik nervuoja,kad taip ilgai reikia laukti gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

lotuliukas.gif Ne tu viena, be VD aš dar True Blood užsikabinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 12 07, 14:39)
lotuliukas.gif  Ne tu viena, be VD aš dar True Blood užsikabinau  lotuliukas.gif

O kas cia per serialas g.gif gal ir man reiktu pradeti ziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
Irgi apie vampyrus lotuliukas.gif tik toks ne vaikams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 12 07, 20:38)
Irgi apie vampyrus  lotuliukas.gif tik toks ne vaikams  lotuliukas.gif

Tai vadinasi man puikiai tiks cool.gif
ir tikiuosi,kad nebus per daug slyksciu vaizdu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 07 gruodžio 2011 - 20:21
QUOTE(Milledi* @ 2011 12 07, 20:19)
Tai vadinasi man puikiai tiks cool.gif
ir tikiuosi,kad nebus per daug slyksciu vaizdu g.gif  rolleyes.gif

Jei True blood- tai šlykščių vaizdų ir seksualių vaizdų kiek tik nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2011 12 07, 21:38)
Jei True blood- tai šlykščių vaizdų ir seksualių vaizdų kiek tik nori  biggrin.gif

oj, nesu siaubo megeja ir slykstus vaizdai visai nezavi schmoll.gif O seksualus vaizdai tai nepamaisys bigsmile.gif Turbut teks paziureti pora seriju biggrin.gif
Atsakyti