QUOTE(saules uola @ 2006 03 24, 19:16)
sveikos, prie daugiau nei savaite prisiauginau gelinius nagus, ilgis normalus, atrodo pakankamai naturaliai, man labai patiko ir kuri laika dziaugiausi ir grozejausi savo rankomis, taciau jau po savaites nagai atrode ne itin graziai..visur aplink gyva naga atsilupinejo gelis,jis atsokinejo,atsirado oro tarpai..ar tai mano nagai nepriema gelio, ar tai prastas darbas?jei mano naturalus nagai atsparus dirbtiniems,tai reiskia, kad ir akriliniai nesilaikys, ar as neteisi?Bukit malonios pasidalinkit savo patirtimi ir ziniomis, kaip tureciau pasielgt, ir dar ar korekcijos metu pataisoma tai?
1.Gali būti neprofesonalus darbas.
2.Galite turėti problemų su skydliauke, nes žmonėms kas turi problemų su ja labai dažnai ne tik kad atšoka, o tiesiog nukritinėja geliniai nagai.
3.Nagai nėra atsparūs dirbtiniems, todėl siūlyčiau pas gerą meistrą pabandyti tuos pačius gelinius(jei nėra problemų su skydliauke) arba akrilinius nagučius
Papildyta:
QUOTE(1986mama @ 2012 05 04, 10:19)
sveikos paneles padekit siandien viena panele ateina nagus tvarkytis pas mane bet pas ja akriliniai nagai uzdeti o as dirbu tik su geliu tai nzn dar ar man viska nudildint ta akrila viska per nauja daryt liet geli kaip naujai ar galima kazkiek palikt

suprantu kad reiks nudildint bet nzn ar jos naguciai yra jau uzauge ar ne??????padekit
šiaip jei jau dirbate su nagais tai turėtumėte žinoti, kad ant akrilo galima lieti gelį, tik reikėtų įspėti klientę, kad po apačia likęs akrilas gali pagelsti ir ji pati turėtų apsispręsti ar norės nusiauginti vis papildant geliu ar nori nuimti akrilą ir lieti gelį