Įkraunama...
Įkraunama...

Ar priauginti nagai gali būti nagams nepriimtini?

as taip pat sutinku kad bio tik naujas isradimas bet ne dauk kuo skiriasi,pati dirbu su geliu jau 4 metai ir buvau seminare kuriame pateike mums BIO geli jis skiriasi tik tuo kad ira lankstesnis,taciau ir be bio gelio ira taip pat uz ji dar geresniu
Atsakyti
laba diena, merginos 4u.gif

norėčiau Jūsų patarimo kokį gelį pirkti daranti sau (užsisakiau UV lempą dabar ieškau geliukų) papildymus. Jau daug metų dariausi papildymus ant savo natūralių nagų, bet nusprendžiau taupyti taip. Norėčiau nusipirkti kamufliažinį gelį, nes jis l. gerai maskuoja, bet perfect nail brangokas blink.gif gal yra neblogos kokybės kitų firmų?

taip pat ar užtektų tokių priemonių: gelis, lipnumo nuėmėjas papildymu?

dėkui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zali_sapnai @ 2011 02 04, 14:40)
laba diena, merginos 4u.gif

norėčiau Jūsų patarimo kokį gelį pirkti daranti sau (užsisakiau UV lempą dabar ieškau geliukų) papildymus. Jau daug metų dariausi papildymus ant savo natūralių nagų, bet nusprendžiau taupyti taip. Norėčiau nusipirkti kamufliažinį gelį, nes jis l. gerai maskuoja, bet perfect nail brangokas  blink.gif  gal yra neblogos kokybės kitų firmų?

taip pat ar užtektų tokių priemonių: gelis, lipnumo nuėmėjas papildymu?

dėkui už atsakymą smile.gif

http://www.supermama...;#entry44303015
tema apie priauginima.
Atsakyti
vienintelio ko nesuprantu, tai nejaugi taip sunku kas žino paimt ir 5 sakiniais parašyt konkrečiai ko reikia ir kur pigiausia ieškot. Ne, numeta nuoroda ir skaityk 50 lapų. niekada taip nedarau. jei klausia žmogus ir aš žinau, tai paimu trumpai ir aprašau, jei nežinau, tai ir nieko nerašau. kažkokios mandagumo ribos yra. Ar čia toks lietuviškas draugiškumas...
man nėra įdomus eiliškumas ką po ko tept, svarbūs konkretūs dalykai, kurių klausiu. Man pvz. faina padėt kitam žmogui ir paaiškint jei aš žinau. Labai malonu.
Atsakyti
QUOTE(zali_sapnai @ 2011 02 04, 14:57)
vienintelio ko nesuprantu, tai nejaugi taip sunku kas žino paimt ir 5 sakiniais parašyt konkrečiai ko reikia ir kur pigiausia ieškot. Ne, numeta nuoroda ir skaityk 50 lapų. niekada taip nedarau. jei klausia žmogus ir aš žinau, tai paimu trumpai ir aprašau, jei nežinau, tai ir nieko nerašau. kažkokios mandagumo ribos yra. Ar čia toks lietuviškas draugiškumas...
man nėra įdomus eiliškumas ką po ko tept, svarbūs konkretūs dalykai, kurių klausiu. Man pvz. faina padėt kitam žmogui ir paaiškint jei aš žinau. Labai malonu.

Nuoroda buvo duota,pirmiausia tam, kad eitumet su klausimais i tam skirta tema o ne klausinetumet betkurioje.
Pirmoje duotos temos zinuteje smulkiai aprasyta darbo eiga. Is eigos puikiai matosi ir reikalingos priemones. Ka po ko tepti deje svarbu, nes tai padeda tinkamai suformuoti nagucius.
Geriausios yra tos priemones, kurios tinka butent jums, jusu nagams.
Pigiausias budas, prasyti kad uz tam tikra atlygi atpiltu jusu manikiurininke jos naudojamu priemoniu.
Jums irgi geros dienos!
Atsakyti
zali_sapnai> jei tave domina tik kaina tai tikrai pilna priemoniu gali rast nebrangiai, bet jei jau esi dirbusi kaip sakai tai manyciau kad tau turetu rupet kokybe...as pvz dirbu su vokieciu firmos geliu,jis ne pigus bet lb geras, sukurtas butent naturaliems nagams
Atsakyti
QUOTE(paradyze @ 2011 02 03, 20:41)
as taip pat sutinku kad bio tik naujas isradimas bet ne dauk kuo skiriasi,pati dirbu su geliu jau 4 metai ir buvau seminare kuriame pateike mums BIO geli jis skiriasi tik tuo kad ira lankstesnis,taciau ir be bio gelio ira taip pat uz ji dar geresniu

gAL GALETUMETE PATARTI,KOKIE DAR YRA GERESNI GELIAI? BUTU IDOMU SUZINOTI.aCIU.
Atsakyti
tikrai labai geri geliai tai sie Nail Creation ir Nail selection thumbup.gif
tikrai lb lengva su jai dirbti ir labai gerai aptraukia naturalu naga,su siuo geliu galima dirbti ir ant formeliu
Atsakyti
o aš jau esu soti gelinių nagučių. pabuvau graži beveik metus. bet kas kartą prieš eidama nagų tvarkytis pas manikiūrininkę, prisiekinėdavau - jau nusiimsiu...
kodėl?
ogi todėl, kad jau po savaitės (arba kai nuaugdavo tipsas) mano nagučių gelis atšokdavo nuo nago. tekdavo vėl dėti tipsą. ten rinkosi nešvarumai, drėgmė. nagai atrodė iš apačios labai negražiai, net jei juos (natūralius) išdildydavo su specialia dilde. iš pradžių kaltinau save - gal neteisingai elgiuosi su jais, blogai prižiūriu. meistrei priekaištų neturiu, nes apie ją tik gerus atsiliepimus girdžiu.

kentėjau, kentėjau, kol apsisprendžiau - nebenoriu. geriau ne tokie ilgi, kieti, bet savi ir tikri. nes taip ir iki grybelio su tomis drėgmėmis galima dasivažiuoti.
dabar gi, jei kas manęs klaustų - nesiūlyčiau jų niekam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 26 birželio 2011 - 14:13
QUOTE(pinciuke @ 2011 06 26, 16:12)
o aš jau esu soti gelinių nagučių. pabuvau graži beveik metus. bet kas kartą prieš eidama nagų tvarkytis pas manikiūrininkę, prisiekinėdavau - jau nusiimsiu...
kodėl?
ogi todėl, kad jau po savaitės (arba kai nuaugdavo tipsas) mano nagučių gelis atšokdavo nuo nago. tekdavo vėl dėti tipsą. ten rinkosi nešvarumai, drėgmė. nagai atrodė iš apačios labai negražiai, net jei juos (natūralius) išdildydavo su specialia dilde.  iš pradžių kaltinau save - gal neteisingai elgiuosi su jais, blogai prižiūriu. meistrei priekaištų neturiu, nes apie ją tik gerus atsiliepimus girdžiu.

kentėjau, kentėjau, kol apsisprendžiau - nebenoriu. geriau ne tokie ilgi, kieti, bet savi ir tikri. nes taip ir iki grybelio su tomis drėgmėmis galima dasivažiuoti.
dabar gi, jei kas manęs klaustų - nesiūlyčiau jų niekam.

kodel priauginimo formelem neisbandet? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2011 06 26, 16:12)
ogi todėl, kad jau po savaitės (arba kai nuaugdavo tipsas) mano nagučių gelis atšokdavo nuo nago. tekdavo vėl dėti tipsą. ten rinkosi nešvarumai, drėgmė. nagai atrodė iš apačios labai negražiai, net jei juos (natūralius) išdildydavo su specialia dilde.  iš pradžių kaltinau save - gal neteisingai elgiuosi su jais, blogai prižiūriu. meistrei priekaištų neturiu, nes apie ją tik gerus atsiliepimus girdžiu.

Kažkaip aš linkus manyt,kad vis tik tai blogai atliktas darbas. Ir iš tikrųjų norint nago negadint reik su formelėm augintis,o ne su tipsais
Atsakyti
Gal galite patarti tos,kurios žino?
priauginant agus,na tiksliau nepriauginant,o tiesiog natūralius nagus padengiant akrilu,aplink odą akrilas tiesiog nusilipa.Rodos viską darau taip kaip reikia,pašalinu odelės,"pašiaušiu nagą",patepu primeriu,palaukiu kol nudžius ir tada tepu akrilo miltelius su skysčiu.Tačiau vėliau,kai pilnai nudžiūsta ir dildau,akrilas aplink odelės tieisog nusilupa.Prašau patarimo.
Atsakyti