QUOTE(diamaja @ 2010 10 28, 22:18)
Gal kuri galėtų patarti... Noriu pasikeisti gelinius nagučius į akrilinius, nes geliniai visai nelaiko, atšokineja krašteliai, tai dar turiu viltį, kad akrilas laikys ilgiau. Ar prieš dedant akrilą reik visiškai nuimti senąjį gelį su tipsu ir tik tada dėti akrilą, ar kažkaip kitaip?
Reikia nuimti geli,nes gelis ir akrilas ne tas pats.Be to jokia manikiurininke nedes akrilo ant gelio. siaip nudildina su dilde arba tirpalu nuima ir deda akrila ant paruosto nago.akrilas skirtingai nei gelis, jo nereikia lempoje sildyti,bet manikiurininke turi buti igudusi,nes nelabai pataisysi.
Papildyta:
QUOTE(smitolka @ 2010 11 03, 14:43)
Turėjau priaugintus ir gelinius, ir akrilinius... Bet po jų nuėmimo pačios nagai nekokie tapo... Gerai, kad dabar atsistatė... Manau, geriau trumoti bet savo

Nebent kokiai progai

geriau pinigėlius investuot į savus, o ne į dirbtinius...
Turejau ir gelinius ir akrilinius,tai akriliniai man asmeniskai geriau laike

O siaip ant nago netaskirsi ar akrilas ar gelis, tik akrilas naturaliau atrodo,abu galima ispiesti daile.Tiek akriliniu,tiek geliniu nagu kaina svyruoja ir skirtumas apie 10 litu.Aisku, kai nusiimi nagelius,tai savasis nagas buna plonesnis,bet yra visokiu priemoniu-kietikliu,nusilakuoji ir greit atsistato.O prideti nagai labai grazus ,be to, uzsidejai ir 3 savaites ramu, o savuosius nagelius reik kasdien tvarkyt,nes namuose vis tiek ka nors dirbti ir tenka dazniau lakuoti.
Papildyta:
QUOTE(Nestuke_Mlk @ 2010 10 11, 14:04)
laba diena mamytes ir nestukes, as cia dar naujoke, tai nezinau arpataikiau i tinkama foruma

norejau paklausti, ar kas zinote , ar kenkia mano mazyliui priauginti naguciai, mums dar tik 13 nestumo savaite
Nekenkia.Juk manikiuriuninkes net nescios dirba.

Gal kvapai nemalonus, gali pykinti,bet juk neuostai spoecialiai, be to ir priemones dabar yra be kvapo.Tad nematau problemos/
Papildyta:
QUOTE(cipkute @ 2010 03 25, 12:52)
Labutis,palyginus ilgai nešioji tris savaites gelinius nagučius.Iš tikro reiktų pildytis kas dvi savaites.Pinigėliai nėra tokie jau dideli,nes priemonės nėra pigios.O ušsidirbti kazkiek norisi

.
Tai kad per dvi savaites neatauga taip greitai.

Trukdysiu save ir manikiurininke. Pas mane letai auga.