Įkraunama...
Įkraunama...

Ar priauginti nagai gali būti nagams nepriimtini?

laba diena mamytes ir nestukes, as cia dar naujoke, tai nezinau arpataikiau i tinkama foruma blush2.gif norejau paklausti, ar kas zinote , ar kenkia mano mazyliui priauginti naguciai, mums dar tik 13 nestumo savaite 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtų patarti... Noriu pasikeisti gelinius nagučius į akrilinius, nes geliniai visai nelaiko, atšokineja krašteliai, tai dar turiu viltį, kad akrilas laikys ilgiau. Ar prieš dedant akrilą reik visiškai nuimti senąjį gelį su tipsu ir tik tada dėti akrilą, ar kažkaip kitaip?
Atsakyti
Turėjau priaugintus ir gelinius, ir akrilinius... Bet po jų nuėmimo pačios nagai nekokie tapo... Gerai, kad dabar atsistatė... Manau, geriau trumoti bet savo thumbup.gif Nebent kokiai progai 4u.gif geriau pinigėlius investuot į savus, o ne į dirbtinius... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diamaja @ 2010 10 28, 22:18)
Gal kuri galėtų patarti... Noriu pasikeisti gelinius nagučius į akrilinius, nes geliniai visai nelaiko, atšokineja krašteliai, tai dar turiu viltį, kad akrilas laikys ilgiau. Ar prieš dedant akrilą reik visiškai nuimti senąjį gelį su tipsu ir tik tada dėti akrilą, ar kažkaip kitaip?

Reikia nuimti geli,nes gelis ir akrilas ne tas pats.Be to jokia manikiurininke nedes akrilo ant gelio. siaip nudildina su dilde arba tirpalu nuima ir deda akrila ant paruosto nago.akrilas skirtingai nei gelis, jo nereikia lempoje sildyti,bet manikiurininke turi buti igudusi,nes nelabai pataisysi. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(smitolka @ 2010 11 03, 14:43)
Turėjau priaugintus ir gelinius, ir akrilinius... Bet po jų nuėmimo pačios nagai nekokie tapo... Gerai, kad dabar atsistatė... Manau, geriau trumoti bet savo  thumbup.gif  Nebent kokiai progai  4u.gif  geriau pinigėlius investuot į savus, o ne į dirbtinius...  4u.gif

Turejau ir gelinius ir akrilinius,tai akriliniai man asmeniskai geriau laike ax.gif O siaip ant nago netaskirsi ar akrilas ar gelis, tik akrilas naturaliau atrodo,abu galima ispiesti daile.Tiek akriliniu,tiek geliniu nagu kaina svyruoja ir skirtumas apie 10 litu.Aisku, kai nusiimi nagelius,tai savasis nagas buna plonesnis,bet yra visokiu priemoniu-kietikliu,nusilakuoji ir greit atsistato.O prideti nagai labai grazus ,be to, uzsidejai ir 3 savaites ramu, o savuosius nagelius reik kasdien tvarkyt,nes namuose vis tiek ka nors dirbti ir tenka dazniau lakuoti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nestuke_Mlk @ 2010 10 11, 14:04)
laba diena mamytes ir nestukes, as cia dar naujoke, tai nezinau arpataikiau i tinkama foruma blush2.gif  norejau paklausti, ar kas zinote , ar kenkia mano mazyliui priauginti naguciai, mums dar tik 13 nestumo savaite  4u.gif

Nekenkia.Juk manikiuriuninkes net nescios dirba. tongue.gif Gal kvapai nemalonus, gali pykinti,bet juk neuostai spoecialiai, be to ir priemones dabar yra be kvapo.Tad nematau problemos/ ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cipkute @ 2010 03 25, 12:52)
Labutis,palyginus ilgai nešioji tris savaites gelinius nagučius.Iš tikro reiktų pildytis kas dvi savaites.Pinigėliai nėra tokie jau dideli,nes priemonės nėra pigios.O ušsidirbti kazkiek norisi g.gif .

Tai kad per dvi savaites neatauga taip greitai. tongue.gif Trukdysiu save ir manikiurininke. Pas mane letai auga. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą.

Nagus nešioju be keletos dienų apie mėnesį (gelinius, ant savo natūralių nagų). Žindau vaiką. Manikiūrininkė sakė, jog gali atmesti per 2-3 dienas jeigu iš viso atmes... Atmetimą pastebėjau šiandien, t.y. vinas nagas atšoko iki pusės, kitas lyg norėtų. visi likusieji gerai lyg ir. Kame kaži čia problema? Gal kad kažką daugiau su tuo pirštu darau, gal dėl plaunamų indų dar? Turėjau kažkada ankščiau tai viskas buvo ok. bet aišku kita meistrė darė. ir nežinau kaip čia dabar pasielgti, ar skambinti prašyti kad nuimtų kuo greičiau, ar dar bandyti pildytis ir tvarkytis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2010 12 12, 00:05)
Sveikos, turiu klausimą.

Kai uzsidejau nagucius, po poros dienu vienas ar du atsoko. Pasitvarkiau juos pas manikiuriste ir po to jau viskas gerai budavo. Manau pabandykit susitvarkyt, o jei ir toliau taip, tai tada nusiimsit.
Atsakyti
QUOTE(smitolka @ 2010 11 03, 14:43)
Turėjau priaugintus ir gelinius, ir akrilinius... Bet po jų nuėmimo pačios nagai nekokie tapo... Gerai, kad dabar atsistatė... Manau, geriau trumoti bet savo  thumbup.gif  Nebent kokiai progai  4u.gif  geriau pinigėlius investuot į savus, o ne į dirbtinius...  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 12, 12:15)

Kadangi mano silpnoki ir megsta visai ne laiku nuluzt ir pan, tai vestuvems norejau jau tikrai grazius ir tobulus nagucius turet - va tai progai tik ir dejausi. Bet apsvaigau nuo malonumo turet puikius nagus, pradejo ir augt greiciau (bent taip atrode), tai paskui vis pildziausi, tvarkiausi ir pan. Kol galiausiai nusprendem su vyru, kad neverta i juos kist pinigeliu, nes tikrai nemazai iseidavo. Tai aisku nusiemus vaizdelis buvo nekoks - verkt norejosi ziurint i nagucius, bet pastiprinau ir pasidare normalus, grazus naguciai. O ir auga dabar atrodo visai greitai ir gerai - nera idealus, bet vistiek savi ir mieli. 4u.gif
Atsakyti
Nematau jokio pinigų kišimo, vyrai daug daugiau prageria ir prarūko be jokios sąžinės graužaties schmoll.gif Jau tikriausiai 5 metai eina kaip turiu gelinius nagus, visad gražūs ir tvarkingi. O tvarkau juos kas 2-2,5 savaites, vieną kart papildymas + manikiuras + lakavimas + dekoravimas (45 lt) sekantį kart darau korekcija, tai yra padailina ataugusią vietą, patrumpina, uždeda viršutinį sluoksnį užlyginimui+manikiuras +lakavimas+dekoravimas ( 10 lt). Taigi nematau tame žvėriškų pinigų. O nuėmus gėli ir kvailam aišku ten bus pažeistas nudildytas nago paviršius, beje jis yra negyvas, ir atauga normalus toks koks priklauso pagal jūsų organizmo genetiką 4u.gif
Atsakyti
sveikos papasakosiu as is savo patirties mano nagai kiek pamenu nuo vaikystes buvo silpni ,buvau prisiauginusi gelinius nagus tai sakiau slyksciau nieko nesu turejusi,po dvieju dienu man jie nuluzinejo atsilupinejo man buvo baisu ir graudu ziureti isavo nagus. doh.gif po kurio laiko neapsikentusi paprasiau drauges patarimo ji yra manikiuriste.sakau ka man daryti su savo nagais luzineje sluoksnuojasi,zodziu kosmsras ne nagai schmoll.gif .Tai ji man sako tau vienas budas yra pamegink bio geli intike susiradau aprasyma paskaiciau ir nusprendziau pameginau ir kitokiu savo nagu neisivaizduoju nagai tvirti grzus isilaiko tris savaites panos pameginkite super sprendimas thumbup.gif dabas susipirkau visas priemones darausi pati namuose
Atsakyti
QUOTE(skaidre11 @ 2011 01 31, 18:08)
sveikos papasakosiu as is savo patirties mano nagai kiek pamenu nuo vaikystes buvo silpni ,buvau prisiauginusi gelinius nagus tai sakiau slyksciau nieko nesu turejusi,po dvieju dienu man jie nuluzinejo atsilupinejo man buvo baisu ir graudu ziureti isavo nagus. doh.gif po kurio laiko neapsikentusi paprasiau drauges patarimo ji yra manikiuriste.sakau ka man daryti su savo nagais luzineje sluoksnuojasi,zodziu kosmsras ne nagai schmoll.gif .Tai ji man sako tau vienas budas yra pamegink bio geli intike susiradau aprasyma paskaiciau ir nusprendziau pameginau ir kitokiu savo nagu neisivaizduoju nagai tvirti grzus isilaiko tris savaites panos pameginkite super sprendimas thumbup.gif dabas susipirkau visas priemones darausi pati namuose

O gal galit papasakoti kaip reikia darytis ir kokiu priemoniu reikia norint paciai pasidaryt? ax.gif Esu turejus priaugintus nagus, bet jau daugiau tokiu ne uz ka nesideciau. mano pacios nagai luzineja ir sloksniuojasi, tai pasiieskojau ir radau info apie bio geli. Tik turbut cia reikes vaiksciot pas manikiuriste, paciai kazin ar pavyktu g.gif , nors tas gelis kiek skaiciau tai kaip lakas nagu yra, tepasi plonai, pries tai naga pasiauti reikia kad jis sukibtu, o kai gelis isdzius, galima ir lakuoti smile.gif. Tik raso kad reikis tos UV lemputes? Ar ji butina? Gal siaip palaikius tas gelis nudziutu?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 02 01, 18:56)
O gal galit papasakoti kaip reikia darytis ir kokiu priemoniu reikia norint paciai pasidaryt?  ax.gif Esu turejus priaugintus nagus, bet jau daugiau tokiu ne uz ka nesideciau. mano pacios nagai luzineja ir sloksniuojasi, tai pasiieskojau ir radau info apie bio geli. Tik turbut cia reikes vaiksciot pas manikiuriste, paciai kazin ar pavyktu  g.gif , nors tas gelis kiek skaiciau tai kaip lakas nagu yra, tepasi plonai, pries tai naga pasiauti reikia kad jis sukibtu, o kai gelis isdzius, galima ir lakuoti smile.gif. Tik raso kad reikis tos UV lemputes? Ar ji butina? Gal siaip palaikius tas gelis nudziutu?

Paskaičiau ir aš apie ta Bio gelį, nu ir kas? Tas pats š.. tik kitoj rankoj. Ir be UV lempos tikrai neapseisit. Naivu galvot kad žodelis BIO reiškia kažką įpatingo, gal galvojat kad tai ekologiška ar naturalu, tai apsirinkat, tai tik reklama naivuoliams, jo naudojimo intrukcija visiškai ta pati kaip ir ne bio gelio cool.gif
Atsakyti