Sveikos
Aš irgi turiu tą pačią problemą. 3-4 metams buvo išnykę bet dabar ir vėl atsirado. Tiesa tik dviejose vietose: ausį ir galvoj 1 šašas. Pradėjau vėl gydytis. Tik vat noriu paklausti jūsų nuomonės. Artėja mano gimtadienis ir norisi prieš gimtadienį nueiti į kirpyklą apsikirpti, padažyti plaukus (nes jau ataugo labai). Tik vat bijau. Kaip reguos kirpėja? Ar nereikės man raudonuot kėdėj? Net nežinau gal sergant iš vis negalima eiti į kirpyklas, bet kiek žinau užkrėsti aš negaliu nes tai neužkrėčiama. Bet kirpėja gali pasijausti nemaloniai, gal jai nemalonu bus liestis. Nors pas mane tik vienas šašas galvoj ir vienas ausį. Kaip jūs manot?

Nemanau, kad tai gali būt problema nueit į kirpyklą, tai gi neužkrečiama.
O šiaip bijant tokių nemalonių situacijų geriausia tai nuolatinis kirpėjas, tai ir lengviau bus, ir pasišnrkėsit...

Tai kad neužkrečiama aš žinau ir kad tai nėra kažkoks nevalyvumo požymis. Bet klausymas ar kiti tai žino? Aš pamenu prieš man susergant aš apie žvynelinę nieko nežinojau. Mano viena pažystama turėjo, pastoviai ligoninėj gulėdavo. Ir aš tikrai maniau kad galiu užsikrėsti ir kad jinai parasčiausiai nesirupina savo isvaizda. Ir man baisiausia, kad žmonės nesusidūrę su šia liga mano tą patį
ir kirpėja gali panašiai pagalvoti, o tiesą sakant pulti aiskinti, kad cia man nuo nervų, kad neukrečiama ir t.t. ir panašiai neturiu jokio noro. O gal kirpėju mokykloj moko apie panašias ligas ir jos supranta?

QUOTE(mergytė @ 2006 10 20, 10:44)
Tai kad neužkrečiama aš žinau ir kad tai nėra kažkoks nevalyvumo požymis. Bet klausymas ar kiti tai žino? Aš pamenu prieš man susergant aš apie žvynelinę nieko nežinojau. Mano viena pažystama turėjo, pastoviai ligoninėj gulėdavo. Ir aš tikrai maniau kad galiu užsikrėsti ir kad jinai parasčiausiai nesirupina savo isvaizda. Ir man baisiausia, kad žmonės nesusidūrę su šia liga mano tą patį
ir kirpėja gali panašiai pagalvoti, o tiesą sakant pulti aiskinti, kad cia man nuo nervų, kad neukrečiama ir t.t. ir panašiai neturiu jokio noro. O gal kirpėju mokykloj moko apie panašias ligas ir jos supranta?

Labai suprantu tave,nes turiu ta pacia beda.As retai einu i kirpykla,vis sesuo apkerpa,bet siaip kiek buvau tai visos kirpejos zino ta liga ir gan tolerantiskai i tai ziuri..Taip kad sutelk drasos ir pirmyn

Manau, kad kirpėjos žino. Bet reikia jai pasakyti kas čia per daiktas. Aš problemų kirpykloje neturėjau. Sėkmės

Sveikos gyvos, as irgi turiu sia problema. Siaip labai smarkiai niekada nepasireiske, tai buvo galima kenteti, o dabar turiu rupesciu su vaiko sveikata, tai prie visu dziaugsmu dar ir psoriaze eme labiau reikstis. Noriu pasakyti apie Skincap. Kazkada vaistineje nusipirkau vaistininkems rekomenduojant, tepiau gal koki pusmeti ir viskas labai gerai tvarkesi. Veliau sugalvojau nueiti pas gydytoja, tai Santariskiu dermatologes grieztai uzdraude ta tepala naudoti, esa jis yra hormoninis, tik tai nera skelbiama. Tai dabar ir nezinau, kaip yra is tikruju. Rekomendavo man Psoriaten, bet man, kaip ir cia kazkuri minejo, toks jausmas, kad nuo to psoriateno dar labiau viskas niezti. O Betnovate sake galima tepti tik palei plauku saknis, tik ne ant veido. O man ant veido pora demeliu atsiranda. Tai visai nebezinau kuo gydytis
QUOTE(rimule @ 2006 10 22, 22:16)
Sveikos gyvos, as irgi turiu sia problema. Siaip labai smarkiai niekada nepasireiske, tai buvo galima kenteti, o dabar turiu rupesciu su vaiko sveikata, tai prie visu dziaugsmu dar ir psoriaze eme labiau reikstis. Noriu pasakyti apie Skincap. Kazkada vaistineje nusipirkau vaistininkems rekomenduojant, tepiau gal koki pusmeti ir viskas labai gerai tvarkesi. Veliau sugalvojau nueiti pas gydytoja, tai Santariskiu dermatologes grieztai uzdraude ta tepala naudoti, esa jis yra hormoninis, tik tai nera skelbiama. Tai dabar ir nezinau, kaip yra is tikruju. Rekomendavo man Psoriaten, bet man, kaip ir cia kazkuri minejo, toks jausmas, kad nuo to psoriateno dar labiau viskas niezti. O Betnovate sake galima tepti tik palei plauku saknis, tik ne ant veido. O man ant veido pora demeliu atsiranda. Tai visai nebezinau kuo gydytis
Su tais daktarais nesuprai. Vienas sako taip, kitas kitaip

gal kas galit parekomenduoti gera dermatologa vilniuje? nes pas kuria buvom, tai tik israse DERMOVATE tepala ir pasake ateit po menesio. jokiu tyrimu neskyre ir jokios informacijos nesuteike

QUOTE(saldu @ 2006 10 23, 08:22)
gal kas galit parekomenduoti gera dermatologa vilniuje? nes pas kuria buvom, tai tik israse DERMOVATE tepala ir pasake ateit po menesio. jokiu tyrimu neskyre ir jokios informacijos nesuteike

nežinau kaip Vilniuj, bet Kaune odos dispancery tas pats. Beje tyrimų niekas ir niekada nedaro, nes ir taip aišku kas per liga. Tik man pikta, kad pasakai kas yra ir pasakiau, kai maitinu, dzin išpylė receptą ir viso gero.
QUOTE(saldu @ 2006 10 23, 09:22)

Galiu pasakyt tik tiek, man daktarė išrašė Bentovate, dar pasišaipė su sesele ir sakė, jei atsiras naujų pasirodyt, arba šiaip kas... Ir viskas, jikių tyrimų.
Man tos dėmelės tai atsiranda, tai dingsta, tai nelakstysiu aš pas ją kas antrą dieną..

O kai laukėtės ar kas nors naudojote Skin Cap purškalą, nes jei jis irgi hormonininis, tai negalima jo naudoti?