Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

Norėjau paklausti kelių metų pirmą kart pasireiškė ši liga?Giminė visa moteriška pusė serga verysad.gif -močiutė, tetos ir dabar pamačiau nagiukus dvimetukės -net nupurtė negi mano mažiukei išlindo ta kvaraba.Buvau užregistravuspas odos gydytoją , bet susirgau ir nenuvažiavom.Bet ka tai pakeis jei patvirtins šią diagnozę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2006 11 26, 21:41)
O kur lankaisi, jei ne paslaptis?  blush2.gif

Kaune tradicinė medicina gydo tik 2 vietose, II ligoninėj ir KMUK... iki pastarosios dar nenuėjau... kol kas bandžiau tik II...niekur kitur negydo, nebent homeopatai, natūropatai ar ekstrasencai smile.gif (paskutiniais netikiu, tai ir nepadeda lotuliukas.gif )
QUOTE(*Samanė* @ 2006 11 26, 22:33)
Norėjau paklausti kelių metų pirmą kart pasireiškė ši liga?Giminė visa moteriška pusė serga verysad.gif -močiutė, tetos ir dabar pamačiau nagiukus dvimetukės -net nupurtė negi mano mažiukei išlindo ta kvaraba.Buvau užregistravuspas odos gydytoją , bet susirgau ir nenuvažiavom.Bet ka tai pakeis jei patvirtins šią diagnozę  g.gif

Jei paveldima, gali pasireikšti jau ir kūdikiui, jei įgyjama, bet kada arba niekada. Šiaip kiek teko girdėt, jei serga mama, tai mažesnė tikinybė paveldėt, nei jei serga tėtis. Labiau sakyčiau, pas jus paveldimas jautrumas stresui ar pan.
Atsakyti
QUOTE(*Samanė* @ 2006 11 27, 00:33)
Norėjau paklausti kelių metų pirmą kart pasireiškė ši liga?Giminė visa moteriška pusė serga verysad.gif -močiutė, tetos ir dabar pamačiau nagiukus dvimetukės -net nupurtė negi mano mažiukei išlindo ta kvaraba.Buvau užregistravuspas odos gydytoją , bet susirgau ir nenuvažiavom.Bet ka tai pakeis jei patvirtins šią diagnozę  g.gif

o kas tiems nagiukams? šiaip nagų, sanarių pakenkimai atsiranda po kiek laiko, kai jau būna odos pakenkimas. bent jau aš taip suprantu. man nagų pakenkimas atsirado tik paauglystėj, o sergu nuo 5 m, ir sunkia forma
o gydytojai tai tikrai kaži ar ką pakeis, jei serga. bet nuramins, jei neserga mirksiukas.gif aš irgi savo mažių ruošiuos pas gydytoją nuvest - labai jau neramu.
o dėl tos moteriškos giminės, tai pas mus irgi tik moteriška iš mamos pusės, bet mes su sese tai paveldėjom verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 27 lapkričio 2006 - 00:36
QUOTE(Delusion @ 2006 11 27, 00:04)
Kaune tradicinė medicina gydo tik 2 vietose, II ligoninėj ir KMUK... iki pastarosios dar nenuėjau... kol kas bandžiau tik II...niekur kitur negydo, nebent homeopatai, natūropatai ar ekstrasencai smile.gif (paskutiniais netikiu, tai ir nepadeda  lotuliukas.gif )

II ir aš buvau... unsure.gif Nieko gero... verysad.gif Nei vienas jų paskirtas gydymas man nepadėjo... verysad.gif
Su homeopatais taip pat turėjau reikalų - rezultatas nulinis sad.gif
Natūraopatai dar nebandyti... mastau.gif
O ekstrasensais ir aš netikiu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2006 11 27, 09:54)
II ir aš buvau...  unsure.gif  Nieko gero... verysad.gif  Nei vienas jų paskirtas gydymas man nepadėjo... verysad.gif
Su homeopatais taip pat turėjau reikalų - rezultatas nulinis sad.gif
Natūraopatai dar nebandyti... mastau.gif
O ekstrasensais ir aš netikiu...  schmoll.gif

o kodėl pėdas mėtai? Interpolas ieško? smile.gif
Yra dar vienas būdas, laikytis dietos, turėtų labai padėt, bet man labai valios trūksta. Gal praeisiu tą UV kursą ir po naujų metų bandysiu eit į KMUK, gal paskirs vonias ir PUVA, sako labai padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 27 lapkričio 2006 - 10:48
Yra dar vienas būdas, laikytis dietos,

Mama vaikystej bandė man dietas reguliuot,nes gydytojai sake,kad šio ir ano negalim.Bet naudos iš to nepastebėjo.Ir dabar nepriklauso ką valgau,paprastai pablogėja žiemą,pavasarį. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 27 lapkričio 2006 - 20:11
Labas merginos!
Priimsit mane i savo bureli . Aš susirgau šia ligą visai nesianai prieš trys menesius man ji pasireiškia ant delnų ir ant piedų . Kolkas pagerėjimu nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 11 27, 01:38)
o kas tiems nagiukams? šiaip nagų, sanarių pakenkimai atsiranda po kiek laiko, kai jau būna odos pakenkimas. bent jau aš taip suprantu. man nagų pakenkimas atsirado tik paauglystėj, o sergu nuo 5 m, ir sunkia forma
  o gydytojai tai tikrai kaži ar ką pakeis, jei serga. bet nuramins, jei neserga mirksiukas.gif  aš irgi savo mažių ruošiuos pas gydytoją nuvest - labai jau neramu.
  o dėl tos moteriškos giminės, tai pas mus irgi tik moteriška iš mamos pusės, bet mes su sese tai paveldėjom verysad.gif

Nagi sustorėję mažyliai ,o didieji trupa karpant čia- kojyčių, rankų nepažeisti. doh.gif tai gali būt grybelis ar dar kas.Bet ar pažiūrės normaliai , ar sakys neturi ką veikti mamytė ax.gif Sūnaus kojų nagai normalūs, tai va ir kilo negeras įtarimas pamačius mažiukės pageltusius nagiukus.
Atsakyti
sveikos, undinėlės 4u.gif (mane taip mano brangiausias vadina dėl žvynų)
nepastebėjau, kad būtų kas pabandęs natūralios medicinos centre pasidaryti maisto netoleravimo testą g.gif aš jau turiu tokią slaptą mintį, nes esu girdėjusi, kad subalansuota mityba palengvina ligos eigą. šiuo metu man žiaurus paūmėjimas, dar prisidėjo niežulys beprotiškas - ko gyvenime nebuvo, pora nagų "susirgo". labai norėčiau iš bandžiusių testą, kad parašytų, ar turėjo kokios įtakos, ar neverta bandyti
Atsakyti
QUOTE(*Samanė* @ 2006 11 27, 22:28)
Nagi sustorėję mažyliai ,o didieji trupa karpant čia- kojyčių, rankų nepažeisti. doh.gif tai gali būt grybelis ar dar kas.Bet ar pažiūrės normaliai , ar sakys neturi ką veikti mamytė ax.gif Sūnaus kojų nagai normalūs, tai va ir kilo negeras įtarimas pamačius mažiukės pageltusius nagiukus.

o gal vaikšto pasistiebusi - tai irgi nagiukus gadina. mano didžiajai taip yra, bet aš jokiu būdu nesieju su psoriaze schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2006 11 27, 11:47)
Yra dar vienas būdas, laikytis dietos, turėtų labai padėt, bet man labai valios trūksta.

Gal galima plačiau apie tą dietą? ax.gif

O aš planuoju gydomąjį badavimą išbandyt... O čia ne tas pats? mastau.gif
Atsakyti
Mano kaimyne (mociute) Vilniuje gydo visas odos grybelines ligas : zvyneline, psioriaze, roze, egzema.... ji yra isgydziusi labai daug zmoniu. Jei ka domina, rasykite man i AZ, duosiu jos kontaktus.
Zinau, kokios sio ligos yra baisios, noreciau jums pagelbeti 4u.gif
Atsakyti